Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ετοιμάζονται να δικαιολογήσουν στρατιωτικό χτύπημα εναντίον της Βενεζουέλας

Ετοιμάζονται να δικαιολογήσουν στρατιωτικό χτύπημα εναντίον της Βενεζουέλας
…η οποία επειδή έχει ρωσικούς πυραύλους …μπορεί να χτυπήσει …εμπορικά ή στρατιωτικά αεροπλάνα…και άρα αποτελούν …σοβαρή απειλή!

Λες και υπάρχει χώρα χωρίς αντιαεροπορικούς πυραύλους.

Επομένως θα πρέπει να περιμένουμε να καταρρίψουν οι Δυτικοί ένα αεροπλάνο της Δύσης και να προφασιστούν ότι το έριξε ο «δαιμονικός» Μαδούρο … που ως γνωστόν «σκοτώνει τον λαό του»… για να μας πείσουν κατόπιν τα παπαγαλάκια των τοκογλύφων να συμφωνήσουμε σε οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα.

Η υπομονή των τοκογλύφων άρχισε να εξαντλείται …αφού άρχισαν να καίνε ζωντανούς τους οπαδούς του Μαδούρο …όπως ακριβώς έκαναν με τους φιλορώσους στην Ουκρανία..κι όπως έκαναν και με την MARFIN στην Ελλάδα.

Η Δικαιοσύνη βρήκε και δημοσίευσε όλα τα σεξουαλικά SMS της Χρυσής Αυγής … αλλά δεν βρήκε κανέναν λόγο να ασχοληθεί με τα τηλέφωνα αυτών που έκαψαν την Αθήνα το 2008 και την MARFIN σε συνεργασία με CIA και Mossad. Ολόκληρη την Ελληνική κυβέρνηση παρακολουθούσαν οι ξένες υπηρεσίες και η «Ελληνική» Δικαιοσύνη και οι Ελληνικές Υπηρεσίες κάλυπταν τους ξένους πράκτορες.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ