Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Έξαλλο το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» με τις δηλώσεις Ερντογάν περί ρατσιστικής ισραηλινής πολιτικής

Μίλησε ο Ερντογάν για το Ισραήλ και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (Βίκτωρ Ρέστης) εκνευρίστηκε με την «πρόκληση» ...Όταν όμως το Ισραήλ καίει μωρά στη Γάζα... δεν κουνιέται φύλλο.

Το επίμαχο άρθρο του "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" έχει ως εξής:

Ο Τούρκος πρόεδρος συνέκρινε τις ενέργειες στη Γάζα με τον αποκλεισμό των μαύρων στις ΗΠΑ και το απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική - «Η Τουρκία παραβιάζει κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα», απάντησαν οργισμένοι οι Ισραηλινοί

Έναν άκρως προκλητικό χαρακτηρισμό χρησιμοποίησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να εκφράσει την άποψή του για τη διένεξη μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων. Ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε «ρατσιστική» την πολιτική που ακολουθεί το Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους και το αίτημά τους για τη δημιουργία κράτους. Κάλεσε δε τους μουσουλμάνους να σπεύσουν μαζικά στην Ιερουσαλήμ, προκειμένου με την παρουσία τους, να ενδυναμώσουν τον αγώνα που δίνουν οι Παλαιστίνιοι.
«Ποια η διαφορά μεταξύ των σημερινών πράξεων της
ισραηλινής διοίκησης και των ρατσιστικών και μεροληπτικών πολιτικών που εφάρμοσαν απέναντι στους μαύρους η Αμερική στο παρελθόν, και νωρίτερα η Νότια Αφρική», δήλωσε ο Τούρκος ηγέτης, ζητώντας από την Ουάσιγκτον να μην προβεί στη μετακίνηση της πρεσβείας από το Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ. «Θα ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος», είπε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε πως το εμπάργκο που έχει επιβάλει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας δεν έχει θέση στη σημερινή ανθρωπότητα.

Η ισραηλινή κυβέρνηση δεν άφησε αναπάντητες τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, κατηγορώντας την Άγκυρα ότι παραβιάζει κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

----------------------------------------

ΑΖ: Όπως διαβάσαμε και παραπάνω το Ισραήλ έσπευσε αμέσως να απαντήσει στις "προκλητικές δηλώσεις" του Τούρκου προέδρου ότι δήθεν "παραβιάζει κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα". Εν τω μεταξύ, δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να έχει στο ενεργητικό της περισσότερες κυρώσεις από τον ΟΗΕ για την κατάφωρη παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, από το Ισραήλ. Είπε δηλαδή ο γάιδαρος τον πετεινό ...κεφάλα!
Πέρα από τις σταθερές ελληνοκεντρικές πολιτικές απόψεις ότι η Τουρκία και το Ισραήλ είναι δύο φίλες χώρες και ό,τι λέγεται αποτελεί απλά στάχτη στα μάτια των "ανίδεων μαζών", δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε την de facto πολιτική κατάσταση στην Τουρκία. Η χώρα δεν αποτελεί έναν ενιαίο εθνικοπολιτικό οργανισμό, δεν είναι ένα ενιαίο "πράγμα". Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το Ισραήλ ελέγχει τους Κεμαλιστές και τον Γκιουλέν με τους οπαδούς του... Τον Ερντογάν θέλουν πάση θυσία να τον ρίξουν!
Επίσης δεν θα πρέπει να λησμονηθεί ότι ο Τούρκος Πρόεδρος έχει πει πράγματα τα οποία άλλοι δεν τολμούν ούτε να τα σκεφτούν ...για να μην τιμωρηθούν από τους τοκογλύφους. Ένα καλό παράδειγμα είναι το παρακάτω απεικονιζόμενο άρθρο από την εβραϊκή "Jerusalem Post", όπου δηλώνει ο Ερντογάν ότι "ο Σιωνισμός αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας":

Πηγή: jpost.com

Ενώ στο παρακάτω άρθρο της "INDEPENDENT" ο Ερντογάν αναρωτιέται: "Δεν μπορώ να πω ποιος είναι πιο βάρβαρος... το Ισραήλ ή ο Χίτλερ"...


Πηγή: independent.co.uk

Είναι προφανές ότι στην νεοταξίτηκη πολιτική του "ελεύθερου κόσμου" όταν κάποιος είναι δικός τους, όπως π.χ. ο Ομπάμα... δεν θα ακουστεί ούτε συλλαβή αρνητική για το Ισραήλ, την πολιτική του, τα εγκλήματά του κ.λπ. Για τον Ερντογάν όμως οι Rothschild έχουν δώσει εντολή ανατροπής ...εξ ου και το πραξικόπημα, που ακόμα κι αυτό προσπάθησαν να φορτώσουν στον Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος προφανώς γνωρίζει ποιοι είναι πίσω από την απόπειρα του πραξικοπήματος... και ποιοι επιθυμούν την κεφαλή του. Τις αλλαγές που έχει επιφέρει ο Ερντογάν στην Τουρκία τις περιγράφει η φυλλάδα των Rothschild "The Economist", με τον πιο γλαφυρό τρόπο. Αρθρογράφος ο περιούσιος Max Rodenbeck:


Πηγή: economist.com

Ο Ερντογάν στην ουσία "καθαρίζει" όλα τα δίκτυα Κεμαλιστών και Γκουλενιστών ...όπως αντίστοιχα έκανε και κάνει ο Πούτιν. Αντίθετα εμείς έχουμε παντού πράκτορες και ρουφιάνους των ξένων επικυρίαρχων, που ελαφρά τη καρδία θα βαπτίσουν Δικτάτορα τον Καντάφι, δολοφόνο μικρών παιδιών τον Άσαντ, στυγνό καταπατητή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον Μαδούρο, απειλή της ανθρωπότητας τον Κιμ Γιονγκ Ουν, Αιμοσταγή Σουλτάνο τον Ερντογάν και "Εωσφόρο" τον Πούτιν... μόνο και μόνο επειδή τυγχάνει και αντιστέκονται στις βουλές των Σιωνιστών. Έγραφε ο Δημήτρης Λιαντίνης: "Όταν γύρω σου κυριαρχεί το ψέμα, είναι δύσκολο να υποπτευθείς την αλήθεια".

πηγή

http://antizitro.blogspot.gr/2017/05/blog-post_61.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ