Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ομοφυλόφιλος ακτιβιστής καλεί το ομοφυλοφιλικό κίνημα να αποδεχτεί τους παιδόφιλους

Το πόστερ που ανήρτησε
ο Νικ Μαρτίνεζ στο άρθρο του.
Με ένα άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα ο αρθρογράφος και ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Νικ Μαρτίνεζ καλεί το ομοφυλοφιλικό κίνημα να αποδεχτεί στους κόλπους του τους παιδόφιλους.

Στο άρθρο του ο Μαρτίνεζ αντί για την πιο διαδεδομένη λέξη ”pedophile” χρησιμοποιεί τη λέξη ”pedosexual” (κατά το homosexual).

Είναι από τις λίγες φορές που ένας εκπρόσωπος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας παραδέχεται ανοιχτά ότι οι παιδόφιλοι στήριξαν το ομοφυλοφιλικό κίνημα, κάτι που ο ίδιος αποκαλεί μάλιστα ”πράξη γενναιότητας”:

”Από την αρχή του LGBT κινήματος, οι παιδόφιλοι βοήθησαν στην επίτευξη της σεξουαλικής απελευθέρωσης για όλους. Δυστυχώς, οι παιδόφιλοι ήταν επίσης αυτοί που ύψωσαν ανάστημα και δέχτηκαν τις συνέπειες για να βοηθήσουν να σταματήσει η κακοποίηση προς τους άλλους φίλους της σεξουαλικής μειονότητας. Αυτή η πράξη γενναιότητας μεταξύ των παιδόφιλων στο όνομα της σεξουαλικής ισότητας τους έχει οδηγήσει να είναι αυτοί που διώκονται μέχρι σήμερα, παρόλο που γεννιούνται με διαφορετική έλξη.

Πρέπει το κίνημα LGBTQ + να δεχτεί τους παιδόφιλους; Νομίζω ότι η απάντηση είναι προφανής: Απολύτως! Οι παιδόφιλοι βοήθησαν να επιτευχθούν τόσα πολά για τις άλλες ομάδες σεξουαλικών μειονοτήτων, που θα ήταν απλά άδικο να τους επιτρέψουμε να υποφέρουν με διακρίσεις εξαιτίας μισητών φανατικών στα δεξιά. Οι παιδόφιλοι περνούν όσα πέρασαν πριν από τριάντα χρόνια άλλες σεξουαλικές μειονότητες, διότι
ήταν πρόθυμοι να δεχτούν τις συνέπειες έτσι ώστε οι σύμμαχοί τους στο κίνημα της σεξουαλικής απελευθέρωσης να μπορέσουν να προχωρήσουν”.

Ο Νικ Μαρτίνεζ συνεχίζει φτάνοντας στο σημείο να πει ότι η αποδοχή των παιδόφιλων από το ομοφυλοφιλικό κίνημα είναι ένα ”ηθικό πράγμα”:

”Εμείς του κινήματος LGBTQ + πρέπει να κάνουμε το ηθικό πράγμα και η πρόοδος πέρασε αυτό το φανατισμό σε αυτές τις σεξουαλικές μειονότητες που τόσο συχνά ενθαρρύνεται από την συστηματικά φανατισμένη επικρατούσα άποψη… Ως πανσεξουαλικός άνθρωπος, υποστηρίζω πλήρως τα δικαιώματα των παιδόφιλων, και θα πρέπει και εσείς.”

Οι σχέσεις όμως ομοφυλόφιλων και παιδόφιλων δεν είναι κάτι το καινούριο.

Το 2013 η γερμανική Der Spiegel είχε αποκαλύψει την συμμαχία ομοφυλόφιλων-παιδόφιλων στη Γερμανία τη δεκαετία του ’80 δημοσιεύοντας εξαιρετικά άβολα ντοκουμέντα για το ομοφυλοφιλικό κίνημα, συμμαχία που οι ομοφυλόφιλοι εγκατέλειψαν αργότερα για πολιτικούς λόγους καθώς θα έκανε κακό στην εικόνα του κινήματός τους.


Ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα η Der Spiegel. Μια σελίδα που γράφει για το ”εθνικό ζήτημα της παιδοφιλίας” στο ακτιβιστικό γκέι περιοδικό “Rosa Flieder” το 1981.


Η άποψη του Νικ Μαρτίνεζ αποτυπώνει επίσης τις ανησυχίες όσων παρακολουθούν την εξέλιξη στα δικαιώματα των μειονοτήτων και θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψει.

Δεν μπορούμε φυσικά να πούμε ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, το γεγονός όμως ότι υπάρχει ένα ποσοστό που πραγματικά πιστεύει ότι η σεξουαλική σχέση ενός ενήλικα με ένα παιδί είναι φυσιολογική και πρέπει να γίνει αποδεκτή, είναι από μόνο του κατά την άποψή μας εξωφρενικό όσο και τρομακτικό.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ