Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Αυτές είναι οι ΜΚΟ πού χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ γιά την ανατροπή της Μπολιβαριανής κυβέρνησης

Στη Βενεζουέλα δραστηριοποιούνται αρκετές ΜΚΟ οι οποίες μέσω ‘δώρων’ και ‘παροχών’ προσπαθούν νά ανατρέψουν  την Μπολιβαριανή κυβέρνηση

Από τα μέσα Απριλίου 2017 ΜΚΟ κρύβονται πίσω από τις διαμαρτυρίες πού πραγματοποιούνται σε αρκετές περιοχές της Βενεζουέλας.

Aλλωστε είναι γνωστό πό 2014, πώς υπάρχει σχέδιο χρηματοδότησης από τη NED σε ΜΚΟ στη Βενεζουέλα, οι ΜΚΟ έχουν χρηματοδοτηθεί μέχρι τώρα με το ποσό των ήταν 2 εκατομμύριων 381 χιλιάδων 824 δολλαρίων, το 2015 με 1 εκατομμύριο 908 χιλιάδες 087 δολάρια ,το 2016 μέ ένα εκατομμύριο 611 χιλιάδες 637 δολάρια.

Εκτός από τις βρώμικες εκστρατείες κατά της Μπολιβαριανής κυβέρνησης, που είναι υποκινούμενες από την Ουάσιγκτον, τώρα το Κογκρέσο των ΗΠΑ αποφάσισε την χρηματοδότηση της
ακροδεξιάς με 20 εκατομμύρια δολάρια μέσω των ΜΚΟ στη Βενεζουέλα
Οι ΜΚΟ πού έχουν χρηματοδοτηθεί μέχρι τώρα είναι Provea, Foro Penal Venezolano, Cedice και Control Ciudadano


Πληροφορίες από conelmazodando.com.ve
Mkampouraki

πηγή


Επισής,


Έχουμε κάλεσμα αναρχικών  από τη Βενεζουέλα προς τους αναρχικούς της Λατινικής Αμερικής από την αναρχική εφημερίδα El Libertario δείτε εδώ εδώ και εδώ  οι μπαχαλάκηδες στό πλευρό της αντιπολίτευσης, ομοίως και οι γνωστοί ακτιβιστές του κυβερνοχώρου anonymous.


Πηγές από εδώ και εδώ


Κατ' εντολή της Αμερικής όλοι (Αναρχικοί - Anonymous - Aκροδεξιά - ΜΚΟ) ρίχνονται στη μάχη, ενωμένοι για τον κοινό σκοπό που είναι η ανατροπή της κυβέρνησης της Βενεζουέλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ