Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

του Νίκου Ιγγλέση

Στο video που ακολουθεί – πρέπει να το δείτε οπωσδήποτε – μια «καθηγήτρια» από τον Καναδά εξηγεί πως με το Δημόσιο Χρέος, κυβερνήσεις και τραπεζίτες εξαπατούν και ληστεύουν τους πολίτες. Εξηγεί ότι οι φόροι αυξάνονται και oι δαπάνες (μισθοί και συντάξεις) μειώνονται για να πληρώνονται οι τόκοι του χρέους.

Από την κατεχόμενη Ελλάδα μέχρι τον πλούσιο Καναδά η μέθοδος είναι πάντα η ίδια. Το χρέος είναι ένα εργαλείο που παράγει αμύθητα κέρδη σ’ αυτούς που το εκδίδουν, το κατέχουν και το διαχειρίζονται.

Η λύση που προτείνεται στο τέλος του video μπορεί όμως να εφαρμοστεί στον Καναδά, που έχει το δικό του εθνικό νόμισμα (καναδικό δολάριο), αλλά όχι στην Ελλάδα που έχει ένα ξένο νόμισμα, το ευρώ. Ο Καναδάς μπορεί να εκδώσει δολάρια αλλά η χώρα μας δεν μπορεί να εκδώσει ευρώ.

Γι’ αυτό το πρώτο βήμα για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι η εισαγωγή του εθνικού νομίσματός της, της Νέας Δραχμής. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν, από πολύ ισχυρότερη θέση που συνοψίζεται σε δύο λέξεις: «εθνική κυριαρχία».

Μη τολμήσει κανείς, από τους εγχώριους ευρωλάγνους οικονομολόγους, να πει ότι η
«καθηγήτρια» από τον Καναδά δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, γιατί όπως η ίδια λέει: «Λίγοι άνθρωποι μπορούν ν’ αλλάξουν τον κόσμο».

Αξίζει να δείτε αυτό το video. Είναι «όλα τα λεφτά»



Πηγή: greekattack.wordpress.com
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ