Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Και η Greenpeace στον «αγώνα» της «αντίστασης» κατά της Le Pen

Και η Greenpeace πήρε εντολή να στηρίξει τον Macron, υποψήφιο-μαριονέτα των Rothschild, και κρέμασε ένα κίτρινο πανό στον πύργο του Άιφελ... με το γνωστό σύνθημα της Γαλλικής Επανάστασης των Illuminati.

Η Γαλλική Επανάσταση, δεν ήταν παρά μία ακόμα «επανάσταση των τοκογλύφων», όπου χρησιμοποιήθηκαν οι κλασικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται και σήμερα. Φήμες, ψέματα κι έντυπα, για να παραπλανήσουν και να οδηγήσουν τον κόσμο να βγει στους δρόμους, ώστε να προκληθούν θύματα με προβοκάτσιες, να φουντώσει η οργή και να εξελιχθούν τα πράγματα όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει οι επικυρίαρχοι.

Πηγή: telegraph.co.uk


Πηγή: el.wikipedia.org
πηγή


Σταύρος Θεοδωράκης: «Ρήξη μέχρι τέλους με το σύστημα»
Ο "αντισυστημικός" Σταύρος Θεοδωράκης, του Mega και του Σημίτη, μας καλεί να επαναστατήσουμε υπέρ του "αντισυστημικού" Macron, του παιδιού των Rothschild. Εκεί
 φτάσαμε.



Άλλη μία "αυθεντική επανάσταση" της μαφίας των τοκογλύφων λαμβάνει χώρα. Στον αγώνα ρίχτηκαν με τα μούτρα όλοι οι πράκτορες-δημοσιογράφοι και οι πράκτορες-πολιτικοί καθώς το Σύστημα βελτιώνει τις μεθόδους ελέγχου της "δημοκρατίας", ώστε να φέρει πάντα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Αλίμονο αν οι τοκογλύφοι επέτρεπαν ποτέ να εκλεγεί κάποιος που δεν θα έπαιρνε εντολές από αυτούς. Αλίμονο στα μεγάλα συμφέροντα αν εκλέγαμε δικό μας άνθρωπο.

Πηγή: ft.com
Κι οι λαοί φυσικά λόγω άγνοιας ...επιλέγουν πάντα τους αγαπημένους των τοκογλύφων.

Πηγή: theguardian.com

Ο Macron Rothschild απαγόρευσε στα ρωσικά ΜΜΕ όπως το RT να συμμετάσχουν στην προεκλογική του καμπάνια. Γι' αυτό δεν ακούστηκε ούτε μισή συλλαβή κριτικής εναντίον του. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν βγάλει τις γλώσσες έξω και συναγωνίζονται... ποιος θα τη χώσει πιο βαθιά στον πάτο των τοκογλύφων, για να κερδίσει την εύνοιά τους. Όταν θέλουν οι τοκογλύφοι... ακόμα και οι τιποτένιοι, τα μηδενικά... γίνονται Πρόεδροι ή Πρωθυπουργοί από τη μια μέρα στην άλλη.
Ας κοιμηθούμε ήσυχοι.
Οι Rothschild, άγρυπνοι καθοδηγητές του "ελεύθερου" κόσμου, έχουν φροντίσει για το ποιος θα μας κυβερνά, ποιος θα μας ενημερώνει και ποιος θα ελέγχει το φαγητό και το νερό μας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »