ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Και η Greenpeace στον «αγώνα» της «αντίστασης» κατά της Le Pen

Και η Greenpeace πήρε εντολή να στηρίξει τον Macron, υποψήφιο-μαριονέτα των Rothschild, και κρέμασε ένα κίτρινο πανό στον πύργο του Άιφελ... με το γνωστό σύνθημα της Γαλλικής Επανάστασης των Illuminati.

Η Γαλλική Επανάσταση, δεν ήταν παρά μία ακόμα «επανάσταση των τοκογλύφων», όπου χρησιμοποιήθηκαν οι κλασικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται και σήμερα. Φήμες, ψέματα κι έντυπα, για να παραπλανήσουν και να οδηγήσουν τον κόσμο να βγει στους δρόμους, ώστε να προκληθούν θύματα με προβοκάτσιες, να φουντώσει η οργή και να εξελιχθούν τα πράγματα όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει οι επικυρίαρχοι.

Πηγή: telegraph.co.uk


Πηγή: el.wikipedia.org
πηγή


Σταύρος Θεοδωράκης: «Ρήξη μέχρι τέλους με το σύστημα»
Ο "αντισυστημικός" Σταύρος Θεοδωράκης, του Mega και του Σημίτη, μας καλεί να επαναστατήσουμε υπέρ του "αντισυστημικού" Macron, του παιδιού των Rothschild. Εκεί
 φτάσαμε.Άλλη μία "αυθεντική επανάσταση" της μαφίας των τοκογλύφων λαμβάνει χώρα. Στον αγώνα ρίχτηκαν με τα μούτρα όλοι οι πράκτορες-δημοσιογράφοι και οι πράκτορες-πολιτικοί καθώς το Σύστημα βελτιώνει τις μεθόδους ελέγχου της "δημοκρατίας", ώστε να φέρει πάντα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Αλίμονο αν οι τοκογλύφοι επέτρεπαν ποτέ να εκλεγεί κάποιος που δεν θα έπαιρνε εντολές από αυτούς. Αλίμονο στα μεγάλα συμφέροντα αν εκλέγαμε δικό μας άνθρωπο.

Πηγή: ft.com
Κι οι λαοί φυσικά λόγω άγνοιας ...επιλέγουν πάντα τους αγαπημένους των τοκογλύφων.

Πηγή: theguardian.com

Ο Macron Rothschild απαγόρευσε στα ρωσικά ΜΜΕ όπως το RT να συμμετάσχουν στην προεκλογική του καμπάνια. Γι' αυτό δεν ακούστηκε ούτε μισή συλλαβή κριτικής εναντίον του. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν βγάλει τις γλώσσες έξω και συναγωνίζονται... ποιος θα τη χώσει πιο βαθιά στον πάτο των τοκογλύφων, για να κερδίσει την εύνοιά τους. Όταν θέλουν οι τοκογλύφοι... ακόμα και οι τιποτένιοι, τα μηδενικά... γίνονται Πρόεδροι ή Πρωθυπουργοί από τη μια μέρα στην άλλη.
Ας κοιμηθούμε ήσυχοι.
Οι Rothschild, άγρυπνοι καθοδηγητές του "ελεύθερου" κόσμου, έχουν φροντίσει για το ποιος θα μας κυβερνά, ποιος θα μας ενημερώνει και ποιος θα ελέγχει το φαγητό και το νερό μας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ