Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Δεκάδες τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων και Ισραηλινών


Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Όχθης
Δεκάδες Παλαιστίνιοι που διαδήλωναν την υποστήριξή τους στους κρατούμενους απεργούς πείνας στο Ισραήλ τραυματίστηκαν σήμερα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας σε συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας, έγινε γνωστό από την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο.

Οι Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από πραγματικά πυρά και πλαστικές σφαίρες αλλά και από τα δακρυγόνα, διευκρίνισαν η Ερυθρά Ημισέληνος και
το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Δεκάδες τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων και Ισραηλινών - Εικόνα

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Όχθης καθώς και κοντά στον φράχτη ασφαλείας που περιβάλλει τη Λωρίδα της Γάζας. Στόχος τους ήταν να εκφράσουν την υποστήριξή τους στους εκατοντάδες κρατούμενους σε ισραηλινές φυλακές οι οποίοι πραγματοποιούν απεργία πείνας από τις 17 Απριλίου ζητώντας να βελτιωθούν οι συνθήκες κράτησής τους.

Φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου είπαν ότι εκατοντάδες κάτοικοι της Γάζας, κρατώντας παλαιστινιακές σημαίες, έκαναν πορεία μέχρι τον φράχτη και άρχισαν να πετούν πέτρες ενώ έβαλαν φωτιά και σε λάστιχα. Το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες ενώ άλλοι 30 παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω των δακρυγόνων.

Περίπου 1.500 Παλαιστίνιοι διαδήλωσαν στη Χεβρώνα, στη νότια Δυτική Όχθη. Συγκρούσεις αναφέρθηκαν σε πολλές άλλες πόλεις και χωριά των παλαιστινιακών εδαφών.

Δεκάδες τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων και Ισραηλινών - Εικόνα1
Πηγή

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ