Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

BBC: Το «βαρύ πυροβολικό» της δυτικής προπαγάνδας

Το «έγκριτο» BBC των Rothschild ...είναι το βαρύ πυροβολικό της προπαγάνδας και της παραπλάνησης. Από αυτό παίρνουν υλικό και οι ελληνόφωνοι παπαγάλοι.

Για να προκαλέσουν την οργή των άσχετων πολιτών της Ευρώπης εναντίον του Assad οι δημοσιογράφοι του BBC ...δείχνουν ένα αγοράκι τραυματισμένο από βομβαρδισμό των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας.
Όμως για να μην προκαλέσουν την οργή των ίδιων πολιτών εναντίον των μισθοφόρων αποκεφαλιστών ...αναφέρουν τον αποκεφαλισμό ενός μικρού παιδιού επάνω στην καρότσα ενός αγροτικού ...κόβοντας τη φωτογραφία κατάλληλα, ώστε να μην φαίνεται το θύμα και να πιστέψουν οι αναγνώστες του, ότι μπορεί να είναι και ...φήμη. Το παιδάκι το αποκεφάλισαν με μικρό μαχαίρι, ώστε η διαδικασία να κρατήσει περισσότερη ώρα.
«Συμπτωματικά» πάντα ο φωτογράφος του Al Jazeera που φωτογράφισε το τραυματισμένο παιδάκι ...φωτογραφιζόταν μέσα στην τρελή χαρά με τους αποκεφαλιστές του 12χρονου Παλαιστίνιου, φορώντας μάλιστα το ίδιο μπλουζάκι. Ο δε αποκεφαλιστής μοιάζει πάρα πολύ με έναν «φιλάνθρωπο» από
τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ.

Πηγή: bbc.co.uk
Πηγή: bbc.com




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ