Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ο αμερικάνικος στρατός «έχασε» στρατιωτικό εξοπλισμό και όπλα αξίας 1 δισ. δολαρίων και αυτός όλως τυχαίως κατέληξε στο ISIS



Ο αμερικάνικος στρατός «έχασε» στρατιωτικό εξοπλισμό και όπλα αξίας 1 δισ. δολαρίων και αυτός όλως τυχαίως κατέληξε στο ISIS

Ο Σιωνιστής βαψομαλλιάς Ντόναλντ Τραμπ «έχασε» φορτίο και οπλικά συστήματα αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων κατά τη μεταφορά τους και έπεσαν όλως τυχαίως στα χέρια του στρατηγικού συνεργάτη του Ισραήλ, το ISIS. Μιλάμε για καραμπινάτη άμεση και προσυνεννοημένη παράδοση όπλων στους τζιχαντιστες που όλη η Σιωνιστική εκφυλισμένη Δύση σιγοντάρει .Το τέρας του ISIS τροφοδοτείται με τους δικούς μας φόρους ώστε αυτό να αποδεκατίζει τους εχθρούς του Ισραήλ στην ευρύτερη Μέση Ανατολή και να σφάζει και τα γυναικόπαιδα μας εντός της Δύσης . Αυτούς ψηφίζουμε ! Προσθέστε σε όλο αυτό και τη συμφωνία μαμούθ πώλησης όπλων προς τη Σαουδική Αραβία ύψους 350 δισ. δολαρίων .Συνολικά η ISIS εξοπλίστηκε με οπλικά συστήματα συνολικής αξίας 351 δισ. δολάρια για να συνεχίσει τον αγώνα της .

Ο αμερικάνικος στρατός έχασε στρατιωτικό εξοπλισμό και όπλα αξίας 1 δισ. δολαρίων
Ο Αμερικανικός στρατός απέτυχε να παρακολουθήσει την πορεία στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων που μεταφερόταν από τις ΗΠΑ προς το Ιράκ και το Κουβέιτ.

Ο εξοπλισμός ήταν συνολικής αξίας 1 δις. δολαρίων και
χάθηκε κατά την διάρκεια της μεταφοράς. Τις πληροφορίες τις αποκάλυψε η Διεθνής Αμνησία την Τετάρτη, η οποία επικαλέσθηκε την εγκυρότητα της μέσα από ένα Αμερικάνικο έγγραφο κυβερνητικού ελέγχου.

«Ο κυβερνητικός έλεγχος δίνει ανησυχητικές πληροφορίες για τα ελαττώματα που έχει ο Αμερικάνικος στρατός σε ότι έχει να κάνει με το σύστημα μεταφορών. Αναφέρει πως χάθηκε εξοπλισμός 1 δις. δολαρίων σε μια πολύ άστατη περιοχή» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας, Patrick Wilcken.

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος ανέφερε πως για την ώρα δεν γνωρίζουν καθόλου που μπορεί να βρίσκονται τα όπλα, ενώ εικάζει ότι μπορεί να έχουν καταλήξει ακόμα και σε ένοπλες δυνάμεις όπως αυτή του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Αμερικανικός στρατός με την σειρά του υποσχέθηκε πως θα σφίξει τα συστήματα ασφαλείας και ελέγχων του κατά την διάρκεια των μεταφορών που θα πραγματοποιηθούν στο Ιράκ και σε άλλες χώρες.

Η μεταφορά εμπεριείχε δεκάδες χιλιάδες όπλα , οχήματα και εξοπλισμούς κάθε είδους, τα οποία οι ΗΠΑ προόριζαν να δώσουν στον Ιρακινό στρατό, προκειμένου να τον βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Wilcken είπε πως είναι ζωτικής σημασίας τα όπλα και ο εξοπλισμός να ελέγχονται μετά το πέρας κάθε διανομής.

«Οποιεσδήποτε αδυναμίες κατά μήκος της αλυσίδας μεταφοράς αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο απώλειας των όπλων, σε μια περιοχή όπου οι ένοπλες ομάδες καραδωκούν».


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ