Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ξεκίνησε: Οι παιδόφιλοι έχουν πλέον συνταγματικό πάτημα για να ζητήσουν ‘δικαίωμα’ στο γάμο

Χρησιμοποιώντας τις ίδιες τακτικές που χρησιμοποιούνται από τους ακτιβιστές για τα “ομοφυλοφιλικά δικαιώματα”, οι παιδεραστές έχουν αρχίσει να αναζητούν μια παρόμοια κατάσταση υποστηρίζοντας ότι η επιθυμία τους για τα παιδιά είναι ένας σεξουαλικός προσανατολισμός και δεν είναι διαφορετικός από ό, τι στους ετεροφυλόφιλους ή ομοφυλόφιλους.

Οι επικριτές του ομοφυλοφιλικού τρόπου ζωής, επί καιρό ισχυρίζονταν ότι μόλις γίνει αποδεκτό να προσδιορίσεις την ομοφυλοφιλία ως απλώς έναν ”εναλλακτικό τρόπο ζωής” ή σεξουαλικό προσανατολισμό, λογικά τίποτα δεν θα ήταν εκτός ορίων, σύμφωνα με την The Northern Colorado Gazette.

Οι συνήγοροι των ομοφυλόφιλων πήραν θέση επιμένοντας ότι αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ. Ωστόσο, οι ψυχίατροι αρχίζουν τώρα να υποστηρίζουν τον επαναπροσδιορισμό της παιδοφιλίας με τον ίδιο τρόπο όπως και η ομοφυλοφιλία προσδιορίστηκε εκ νέου πριν από αρκετά χρόνια.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το AllenBWest.com οι νόμοι για το σεξ που προστατεύουν τα παιδιά έχουν αμφισβητηθεί σε πολλές πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων της Καλιφόρνιας, της Τζόρτζια και της Αϊόβα.

Οι παραβάτες του σεξ ισχυρίζονται ότι οι νόμοι που τους απαγορεύουν να ζουν κοντά σε σχολεία ή πάρκα είναι άδικοι γιατί τους τιμωρούν για όλη τους τη ζωή.

Εδώ τώρα είναι το τρομακτικό μέρος: Αυτό το άρθρο από
την Northern Colorado Gazette, αρχικά είχε δημοσιευθεί το 2011. Αλλά τώρα, υπάρχει πράγματι ένα συνταγματικό επιχείρημα που μπορεί να γίνει προς όφελος των παιδεραστών. Η απόφαση για τον γάμο ομοφυλοφίλων έχει πολλές απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Van Gijseghem, ψυχολόγος και συνταξιούχος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ, είπε στα μέλη του Κοινοβουλίου, ”Οι παιδεραστές δεν είναι απλά άνθρωποι που διαπράττουν ένα μικρό αδίκημα από καιρό σε καιρό, αλλά μάλλον έχουν να αντιμετωπίσουν αυτό που ισοδυναμεί με έναν σεξουαλικό προσανατολισμό ακριβώς όπως και ένα άλλο άτομο μπορεί να παλεύει με την ετεροφυλοφιλία ή ακόμα και την ομοφυλοφιλία”.

Συνέχισε λέγοντας, “Οι αληθινοί παιδεραστές έχουν αποκλειστική προτίμηση για παιδιά, που είναι το ίδιο με το να έχεις σεξουαλικό προσανατολισμό. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τον σεξουαλικό προσανατολισμό του προσώπου αυτού. Μπορεί, ωστόσο, να παραμείνει εγκρατής”.

Όταν ρωτήθηκε αν θα πρέπει να συγκρίνει τους παιδεραστές με τους ομοφυλόφιλους, ο Van Gijseghem απάντησε, ”Αν, για παράδειγμα, ζούσατε σε μια κοινωνία όπου η ετεροφυλοφιλία παραγραφόταν ή απαγορευόταν και σας έλεγαν ότι θα έπρεπε να πάρετε θεραπεία για να αλλάξουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό σας, θα λέγατε πιθανότατα ότι αυτό είναι λίγο τρελό. Με άλλα λόγια, δεν θα το δεχόσασταν καθόλου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την αναλογία για να πω ότι, ναι πράγματι, οι παιδεραστές δεν αλλάζουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους”.

Πηγή:

http://www.thepcmdgazette.com/demanding-their-equal-rights-to-marriage/
το είδα

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ