ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Θέλουν να πιστέψουμε ότι γύρω μας οι ομοφυλόφιλοι είναι εκατοντάδες χιλιάδες...

Οι γελοίοι, πιστοί στην ατζέντα και με όλα τα σιωνιστικά ΜΜΕ να τους στηρίζουν... μπορούν να ξεστομίζουν ό,τι παπαριά θέλουν και να μην δέχονται την παραμικρή κριτική. Αρκεί να εξυπηρετεί τα ξένα αφεντικά τους. 

Εσείς που ζείτε στην Ελλάδα ...και είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να MHN μπορείτε να δείτε γύρω σας ποιοι και πόσοι είναι ομοφυλόφιλοι... ενημερωθείτε από τους φωστήρες του SORO-Σύριζα... ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι εκατοντάδες χιλιάδες! Μη γελάτε... αυτό θέλουν να πιστέψουμε! Είναι παντού και θα βγουν από τις τρύπες τους ...χάριν του ανδρειωμένου ΣΥΡΙΖΑ. 
Εκατοντάδες χιλιάδες ...αλλά όποτε πρέπει να μαζευτούν για να διαδηλώσουν ...μόνο κάποιοι επαγγελματίες διαδηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν μπροστά... κι όχι για να στηρίξουν τους ομοφυλόφιλους ...αλλά για να στηρίξουν τους γελοίους του ΣΥΡΙΖΑ που νομοθετούν με εντολές ξένων κέντρων.
Γιατί άραγε δεν ντύθηκαν Ραβίνοι και Ιμάμηδες οι δύο νεαροί και ντύθηκαν ορθόδοξοι ιερείς για να προκαλέσουν μόνο τους Χριστιανούς; 
Γιατί αν ντύνονταν Ραβίνοι, θα έπρεπε να εγκαταλείψουν τον πλανήτη, είναι η απάντηση.

Τα διεστραμμένα αιμοδιψή σούργελα ...που παριστάνουν τους αυτόκλητους "διαφωτιστές" κι "εκμοντερνιστές" των "οπισθοδρομικών" Ελλήνων... "βοηθούν την κοινωνία να προοδεύσει". 
Μπορεί να μας πάρουν τα σπίτια με το νέο έτος οι διαφωτιστές, μπορεί να πουλήσουν τη μισή Ελλάδα ...αλλά τουλάχιστον θα χορτάσουμε να βλέπουμε μεσήλικες με ροζ πούπουλα να περιμένουν στην ουρά για συσσίτιο. 
Ο Τσίπρας θα μπορεί να πηγαίνει στη Βουλή με γόβα στιλέτο και βαθύ ντεκολτέ χωρίς να κινδυνεύει να χλευαστεί ...αφού
πλέον υπάρχει σχετική νομοθεσία που προστατεύει τις σεξουαλικές επιλογές των ανθρώπων. 
Στη Βουλή άλλωστε επιτρέπονται και οι ζαρτιέρες στους άνδρες ...αρκεί να τις φοράνε κάτω από το κολλαριστό παντελόνι. 
Όταν η Ραχήλ Μακρή φόρεσε ένα σταμπωτό μπλουζάκι με παπαγάλο ...οι ίδιοι αυτόκλητοι διαφωτιστές έδωσαν ρεσιτάλ ηλιθιότητας... 
Τώρα έρχονται οι ίδιοι να μας απαλλάξουν από το οπισθοδρομικό σκεπτικό μας.

Γι' αυτό τα ΜΜΕ φρόντισαν ένα περιθωριακό κόμμα του 3% να φτάσει να κυβερνάει τον τόπο ...ώστε να μπορέσει να νομοθετήσει, όσα δεν θα τολμούσαν να νομοθετήσουν οι δήθεν δεξιοί, οι δήθεν σοσιαλιστές κλπ ώστε να μην καταλάβει ο κοσμάκης πόσο ανούσιες και προσχηματικές είναι οι πολιτικές τους ιδεολογίες.
Είναι όλοι τους παιδιά των τοκογλύφων.
Δείτε τη συγκεκριμένη ατζέντα που ακολουθεί το περιοδικό ECONOMIST των Rothschild... και θα καταλάβετε ποιος δίνει τις εντολές σε όλες τις κυβερνήσεις και όλα τα ΜΜΕ ταυτόχρονα.πηγή

http://antizitro.blogspot.gr/2015/12/blog-post_94.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ