Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Αμετανόητοι οι 7 Αλβανοί Φαντάροι


Αμετανόητοι οι 7 Αλβανοί Φαντάροι σήμερα στο Στρατοδικείο δήλωσαν ομόφωνα ότι η πράξη τους αυτή δεν ήταν τυχαία και ούτε αστεϊσμός, αφήνοντας άναυδο το Προεδρείο του Στρατοδικείου.

«Όλοι γεννηθήκαμε στην Αλβανία, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Αλβανοί», δήλωσαν και οι επτά, αποκλείοντας το «ελαφρυντικό» του αστεϊσμού, όπως δήλωνε πριν λίγες ημέρες μητέρα ενός από τους 7 φαντάρους σε ελληνικό κανάλι.

Η πειθαρχική ποινή που τους επιβλήθηκε με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, είναι
φυλάκιση πενήντα (50) ημερών, που είναι το ανώτατο όριο που μπορεί να επιβάλλει.

Η απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο Υπιουργείο Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας, δηλαδή σε 60 ημέρες φυλακή.

Τώρα στο Στρατοδικείο έχουν να αντιμετωπίσουν την ποινική κατηγορία της προσβολής του εθνόσημου και της σημαίας, όπου η ανώτερη ποινή φτάνει τα πέντε (5) έτη φυλάκισης.


Η απόφασή τους να εμφανιστούν αμετανόητοι στο στρατοδικείο τους «αναβαθμίζει» σε «ήρωες» στους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα, αλλά και στην πατρίδα τους, αλλά και γενικά όπου υπάρχει αλβανικό στοιχείο π.χ. Κόσοβο και Σκόπια.

Πηγή: Παραπολιτικά Ραδιόφωνο
antizitro
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ