Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Εγνατία Οδός: Ένα σκανδαλώδες ξεπούλημα με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

Η Εγνατία Οδός αποτελεί έναν από τους πιο νευραλγικούς οδικούς άξονες της χώρας με τεράστια εθνική και οικονομική σημασία. Γι αυτό το λόγο και οι δανειστές την έβαλαν στο μάτι ως ένα από τα φιλέτα που η νεομνημονιακή ελληνική κυβέρνηση μαζί με το ξενόδουλο ΤΑΙΠΕΔ θα πρέπει να ξεπουλήσουν όσο όσο μέσα στο επόμενο διάστημα στο ιδιωτικό κερδοσκοπικό κεφάλαιο.

Η Εγνατία Οδός θα δοθεί προς εκμετάλλευση στους ιδιώτες με προίκα 20 σταθμούς διοδίων, αυξάνοντας έτσι σε δυσθεώρητα ύψη το κόστος μετακίνησης για τους Έλληνες πολίτες και πολλαπλασιάζοντας τα έσοδα των αρπακτικών που θα την εκμεταλλεύονται.

Το τίμημα στο οποίο θα δοθεί η Εγνατία στους ιδιώτες προσεγγίζει το ευτελές ποσό των 100 εκατομμυρίων όταν μόνο η κατασκευή του δρόμου κόστισε 6,5 δις στον ελληνικό λαό και όταν τα 100 εκατομμύρια είναι μόνο τα έσοδα από τα διόδια δύο ετών.

Σαν να μην έφτανε αυτό οι μνημονιακές δεσμεύσεις επιτάσσουν ότι έστω και αυτά τα πενιχρά έσοδα από το
ξεπούλημα της Εγνατίας στους ιδιώτες δεν θα αξιοποιηθούν σε κοινωνικές παροχές και υποδομές αλλά θα δοθούν κατευθείαν για την εξυπηρέτηση του χρέους.

Ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού. Κερδισμένοι οι γνωστοί μεγαλοεργολάβοι της διαπλοκής που πλούτισαν από την κατασκευή του δρόμου και οι τζάμπα επενδυτές που θα τον αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί και μετά θα θησαυρίσουν στις πλάτες μας από τα υπέρογκα διόδια. Και όλα αυτά με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ιδιαιτέρως του Υπουργού Χ. Σπίρτζη, ο οποίος στο παρελθόν παρίστανε τον επαναστάτη και τον πολέμιο της διαπλοκής και τώρα έχει γίνει το παιδί για τα θελήματα των μεγαλοεργολάβων.

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

πηγή
http://www.kinimadenplirono.gr/egnatia-odos-skandalodes-xepoulima-me-ypografi-syriza/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ