Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ 2001-2017

Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου

Θυμάστε το τρομοκρατικό κτύπημα στην πόλη Νίκαια της Γαλλίας, όταν ένα φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 84 ανθρώπους; Κτύπημα του οποίου την ευθύνη ανέλαβε, όπως συνήθως, το ISIS. Εάν ανακαλύψουμε κάποιες ενδείξεις όσον αφορά τους πραγματικά υπεύθυνους γι’ αυτό το κτύπημα, νομίζω ότι τότε θα καταλάβουμε ποιοι είναι οι κρυφοί εντολείς και των υπόλοιπων κτυπημάτων στην Γαλλία, στην Γερμανία και σε άλλες χώρες που κόστισαν τις ζωές εκατοντάδων αθώων Ευρωπαίων.

Μια καλή αρχή θα ήταν να βρούμε ποιος βιντεοσκόπησε το φορτηγό την ώρα που έπεφτε πάνω στους αθώους περαστικούς, εκείνο το βίντεο που όλοι είδαμε στις τηλεοράσεις μας: ονομάζεται Richard Gutjahr και είναι ένας παράξενος Γερμανός πολυτεχνίτης και δημοσιογράφος. Ο ίδιος, αφηγείται σε μία συνέντευξη που έδωσε, πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα: βρισκόταν σε 'διακοπές' στην Νίκαια για να βιντεοσκοπήσει τους εορτασμούς για την 'Ημέρα της Βαστίλης' (κάτι που ποτέ άλλοτε δεν είχε κάνει). Ενώ λοιπόν ήταν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου -για να κινηματογραφήσει τα εορταστικά πυροτεχνήματα- αυτός ο τυχερός άνθρωπος, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με εκείνο το φορτηγό και αρχίζει να τραβά την σκηνή. Φανταστείτε πόση τύχη έχει αυτός ο Γερμανός: 

Α) Επέλεξε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στο σημείο της
επίθεσης.  

Β) Eκείνη την συγκεκριμένη στιγμή δεν βρίσκεται έξω από το ξενοδοχείο, ούτε στην τουαλέτα του δωματίου του, ούτε μιλά στο τηλέφωνο, αλλά είναι στο μπαλκόνι και τραβά τα πυροτεχνήματα των εορτασμών.  

Γ) χει τόση γρήγορη αντίληψη και ετοιμότητα, ώστε να καταλάβει ότι πρέπει να βιντεοσκοπήσει το φορτηγό χωρίς να ξέρει περί τίνος πρόκειται. (εδώ είναι το βίντεο που γύρισε). Είπαμε: Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει…


O Richard Gutjahr
Όμως αυτός ο άνθρωπος είναι εξαιρετικά τυχερός και για έναν άλλο λόγο: είναι παντρεμένος  με  μία πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα. Σας παρουσιάζω το βιογραφικό της: «Η Einat Wilf είναι μία κορυφαία διανοούμενη και πρωτότυπη ερευνήτρια σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, οικονομίας, και παιδείας του Ισραήλ και του εβραϊκού λαού. Ένα μέλος του ισραηλινού Κοινοβουλίου από το 2010-2013 για λογαριασμό των κομμάτων Εργασίας και Ανεξαρτησίας. Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι θεωρήθηκε μία κορυφαία υποψήφιος για Πρέσβης του Ισραήλ στον ΟΗΕ. θα μπορούσε να είναι, όπως αναφέρει το περιοδικό Le Figaro ο μελλοντικός Πρωθυπουργός του Ισραήλ. Η Wilf έχει διδακτορικό δίπλωμα στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Η Einat Wilf  υπηρέτησε ως αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών στις Αμυντικές  Δυνάμεις  του Ισραήλ.». Για να έχετε μία σαφή ιδέα περί τίνος πρόκειται δείτε την προσωπική της ιστοσελίδα.

Περιμένετε, δεν τελειώσαμε: η τελική σκηνή του τρομοκρατικού κτυπήματος ήταν όταν οι Γάλλοι αστυνομικοί όρμησαν στο σταματημένο φορτηγό και άρχισαν να πυροβολούν τον οδηγό. Και αυτή την σκηνή την βιντεοσκοπεί ένας άλλος πολύ τυχερός άνθρωπος. Η εβραϊκή διαδικτυακή εφημερίδα  jerusalemonline γράφει: «Ο Silvan Ben Weiss, ένας Ισραηλινός που ζει στη Γαλλία, κινηματογράφησε τις στιγμές, όταν δεκάδες αστυνομικοί εξουδετέρωσαν τον τρομοκράτη ο οποίος σκότωσε 84 ανθρώπους σε μία τρομοκρατική επίθεση στη γαλλική πόλη της Νίκαιας.». (το βίντεο εδώ)

Μία  'λεπτομέρεια': το όνομα που δίνει η εφημερίδα είναι ψεύτικο, το αληθινό όνομα του βιντεοσκόπου είναι Sylvain Benouaich. Εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας στην εταιρεία κρασιών του Βαρώνου Edmond de Rotschild, καθώς και για 12 χρόνια, στην εταιρεία Israel Export Institute, η οποία συνδέεται με την ισραηλινή κυβέρνηση και πριν από καιρό την διεύθυνε ο φημισμένος  αρχηγός της Μοσάντ Rafi Eitan.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ  ΠΕΡΛ  ΧΑΡΜΠΟΡ


Το 1941 οι Αμερικανοί πίεσαν τόσο πολύ τους Ιάπωνες, κάνοντας τους εμπάργκο στα πετρελαιοειδή, ώστε δεν τους άφησαν άλλα περιθώρια από το να προβούν σε πόλεμο. Και όχι μόνον, η επίσημη αφήγηση της αμερικανικής πλευράς για το πως συνέβη η επίθεση στο Περλ Χαρμπορ έχει τόσα αξιοπερίεργα και τόσο παράδοξα που είναι αδύνατον κανείς να μην υποθέσει πως οι Αμερικάνοι κατά πάσα πιθανότητα ανέμεναν την επίθεση και την άφησαν να πραγματοποιηθεί ώστε να έχουν την δικαιολογία να επιτεθούν στην Ιαπωνία. 

H προέλευση της εικόνας είναι ενδιαφέρουσα. Δείτε εδώ

Σήμερα τα πράγματα έχουν εξελιχθεί ακόμη περισσότερο: αν δεν υπάρχει Ιαπωνία…. την φτιάχνεις! Από το 1900 έως το 2000, δηλαδή για 100 ολόκληρα χρόνια, ποτέ οι μουσουλμάνοι δεν ασχολήθηκαν με την Ευρώπη, ποτέ δεν έκαναν τρομοκρατικά κτυπήματα, ποτέ δεν παρενέβησαν στις ευρωπαϊκές υποθέσεις. Και ω του θαύματος, την τελευταία δεκαετία εμφανίζεται ο  'ισλαμικός τρόμος'. «Τρομάξτε ευρωπαίοι και αμερικανοί, κρυφτείτε, έρχονται οι βάρβαροι να σας σφάξουν», μας είπε μια ορισμένη προπαγάνδα, δημιουργώντας ένα  ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ  ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. Τα αμερικανικά δολάρια και τα  Ισραηλινά σεκέλ σε 'αγαθή' συνεργασία με τα Σαουδικά ριάλ, μάζεψαν μερικούς ψυχοπαθείς φανατικούς, άλλους τους πλήρωσαν και άλλους τους έκαναν πλύση εγκεφάλου, τους αφιόνισαν θρησκευτικά και σαν μην έφθανε αυτό τους έφτιαξαν και ... κράτος, το 'Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε' (έχει και εξωτικό άκουσμα…). Αφού τους έβαλαν να σφάζουν στην Συρία, αφιόνισαν και μερικούς στην Ευρώπη και τους έβαλαν να σκοτώνουν Ευρωπαίους μέσα στους δρόμους.  

Κάποιος όμως έπρεπε να τα βιντεοσκοπήσει όλα αυτά, πως αλλιώς θα τα βλέπαμε το βράδυ στις τηλεοράσεις μας, μια τέτοια καταπληκτική σκηνοθεσία  χρειάζεται και τους κινηματογραφιστές της. Έτσι προέκυψαν τα παραπάνω βίντεο για τα οποία μιλήσαμε.

Αυτοί που φωνάζουν και ωρύονται για την 'μουσουλμανική επέλαση' στην Ευρώπη και για τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων που γέμισαν τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ξεχνούν ότι αυτοί δεν ήλθαν μόνοι τους: τους κάλεσε η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, τους κάλεσαν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες, τους άνοιξαν τα σύνορα, τους είπαν περάστε, κερνάμε και καφέ! Το λεγόμενο 'πολιτιστικό Ισλάμ' (δηλ τα τζαμιά και τα κέντρα ισλαμικών σπουδών) ποιοί το χρηματοδοτούν;    

Τον Serge Dassault τον έχετε ακουστά; Είναι ο εβραϊκής καταγωγής ιδιοκτήτης της ομώνυμης αεροναυπηγικής εταιρείας στην Γαλλία. Δώρισε 2 εκατομμύρια ευρώ για το Ἰδρυμα του Ισλάμ στη Γαλλία «το οποίο θα πρέπει να βοηθήσει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τη μουσουλμανική θρησκεία και τον πολιτισμό

Εν κατακλείδι, ας τα δούμε συνοπτικά. Υπάρχει ένα σύστημα, το Ατλαντικό Σύστημα, το οποίο κτυπάει τον εαυτό του, ή για την ακρίβεια, τους υπηκόους του.

Σημείωση: για να καταλάβετε το παιχνίδι που παίζουν διαβάστε και αυτό 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ