Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Οι Συνομιλητές των Δολοφόνων!

Θ. Μαλκίδης

Οι Δολοφόνοι του Σολωμού Σολωμού και του Τάσου Ισαάκ, οι συνομιλητές τους για τη «Λύση»!

Η αναφορά της «Πορείας Μνήμης Ισαάκ και Σολωμού», της πρωτοβουλίας για την απόδοση δικαιοσύνης για τις δολοφονίες από το κατοχικό καθεστώς των συμπατριωτών μας το 1996, είναι αποκαλυπτική και δεν έχει διαψευσθεί.

Ο συνομιλητής των προπαγανδιστών της «Λύσης», δηλαδή της νομιμοποίησης και κατοχής της φασιστικής Τουρκίας επί της Κύπρου, είναι ο Χαλίλ Σατραζάμ, συνταγματάρχης εν αποστρατεία και σύμβουλος του εκπροσώπου των κατακτητών Ακιτζή, για θέματα ασφαλείας. Ο Σατραζάμ, σύμφωνα με την κατάθεση του ψευτουπουργού και αυτουργού για τη δολοφονία του Σολωμού Κενάν Ακίν, είναι αυτός που έδωσε την εντολή για το έγκλημα.

Λίγους μήνες πριν, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στο
Παραλίμνι, στο μνημόσυνο των Ισαάκ και Σολωμού, με συγκίνησε η συνάντησή μου με την αδελφή και την κόρη του δολοφονημένου από τους Τούρκους εισβολείς Τάσου Ισαάκ. Μαζί με τον Σολωμού Σολωμού, ο Ισαάκ αποτελεί έναν από τους νέους μάρτυρες που μνημονεύουν τη φασιστική κατάσταση εδώ 43 χρόνια στην Κύπρο. Η κόρη του Τάσου στη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ζήτησε το αυτονόητο.Να βρεθούν οι δολοφόνοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και μαζί με την Αναστασία Ισαάκ όλοι εμείς ζητάμε να βρεθούν, να συλληφθούν και να καταδικαστούν οι δολοφόνοι του Τάσου και του Σολωμού.


Ζητούμε τη Θέμις και την Νέμεσις για την Κύπρο που τη δολοφονούν τα φασιστικά Τουρκικά στρατεύματα.Απαιτούμε τη δικαιοσύνη για τους αγνοούμενους, για τους πρόσφυγες, για τον Τάσο, τον Σολωμού, για την Κύπρο, τον Ελληνισμό και την Ελευθερία.

Οι συνομιλίες με τους δολοφόνους είναι Ύβρις!

Διεθνής διάσκεψη για την Κύπρο υπό τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες που αφορά το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, στο Παλάτι των Εθνών, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, στη Γενεύη με τη συμμετοχή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, του ηγέτης της Τουρκοκυπριακής κοινότητας Μουσταφά Ακιντζί, του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Έιντε και των εκπροσώπων των εγγυητριών δυνάμεων, Ελλάδας, Τουρκίας και Ηνωμένου Βασιλείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΚΥΠΕ/ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ









Υ.Γ Σαν σήμερα το 1950 έγινε το δημοψήφισμα για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα……



Πηγή ΜΑΛΚΙΔΗΣ
το είδα


Το δημοψήφισμα του 1950 για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.

Το δημοψήφισμα πραγματοποιήθηκε σε δύο συνεχόμενες Κυριακές, στις 15 και 22 Ιανουαρίου του 1950, με τη συντριπτική πλειοψηφία (95.7%) να ψηφίζει υπέρ της Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα.

Η σημαία της ένωσης της
Κύπρου με την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ