Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτες αποκαλύψεις απο την πρώην του Μπακογιάννη για τις σχέσεις των Μητσοτάκηδων με την Siemens και τον George Soros!


Η αναπλ. Γραµµατέας Στρατηγικού Σχεδιασµού της ΝΔ παραδέχεται δηµόσια πως: «Η Siemens έχει αναλάβει τη χρηµατοδότηση της πολιτικής σταδιοδροµίας του Κώστα Μπακογιάννη» όπως και «τη χρηµατοδότηση του γάµου του και τον εξοπλισµό των οικιών και των γραφείων τόσο του ιδίου όσο και της ευρύτερης οικογένειάς του»!

Τα µέλη της οικογένειας Μητσοτάκη, τουλάχιστον αυτά που έχουν γνώση του δικογράφου, µετά την ανάγνωση του παρόντος κειµένου, θα πρέπει -κατά την άποψή µας- να κάνουν δύο πράγµατα: Αφενός να αναγνωρίσουν τα
αυστηρά όρια που τέθηκαν (αναφορικά µε το καθαρά προσωπικό κοµµάτι της αντιδικίας, που αφορά σε τρίτα πρόσωπα και ανήλικα τέκνα), αφετέρου να δώσουν άµεσα απαντήσεις!

Γιατί δεν εξηγείται λογικά να προσλαµβάνει ο Κυριάκος στο κόµµα εκείνη τη γυναίκα, που κατήγγειλε δηµόσια για διαπλοκή µε τη Siemens την οικογένεια Μητσοτάκη, και µάλιστα µε τον πιο επίσηµο τρόπο, ενώπιον της δικαιοσύνης! Ή µήπως εξηγείται;

Διαβάζοντας παράλληλα κανείς ολόκληρη την αίτηση - αγωγή 24 σελίδων που είχε καταθέσει η κ. Ζαννή εδώ αλλά και τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΤΟ ΧΩΝΙ» -αναφορικά µε τις σχέσεις της οικογενείας µε τη Siemens- η γυναίκα που έζησε τους Μητσοτάκηδες από κοντά, για πάρα πολλά χρόνια, εκπλήσσεται. (Και όµως!) Οχι φυσικά γιατί τα ακούει για πρώτη φορά. Αλλά γιατί τώρα τα διαβάζει να επιβεβαιώνονται εκ των έσω! Από το «βαθύ λαρύγγι» του στενού περιβάλλοντος. Από µια γυναίκα που υπήρξε στο παρελθόν η σύντροφος του Κώστα Μπακογιάννη (υιού της Ντόρας) για πάρα πολλά χρόνια, και που σήµερα αποτελεί υψηλόβαθµο στέλεχος στην κοµµατική ιεραρχία, καθότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ο ίδιος!) την όρισε ως αναπληρώτρια Γραµµατέα Στρατηγικού Σχεδιασµού της ΝΔ! Αρα, τη θεωρεί και αξιόπιστη, προφανώς!

Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ