Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

Οι δανειστές σε συνεργασία με τους δοσίλογους προδότες σκαρφίζονται καινούργια μέτρα ,καινούργια μνημόνια, την επάνοδο του ΔΝΤ, καινούργιες φοροεπιδρομικές λαίλαπες, και σχέδια εξόντωσης εξολόθρευσης του Ελληνικού λαού!!!

Με λίγα λόγια σκαρφίζονται παμπόνηρα σχέδια ιδέες,όπως απο την μία να φαίνονται ευεργέτες, Οτι ναι μέν έχουμε οικονομική κρίση, αλλά εμείς φροντίζουμε για εσάς να μην σας αφήσουμε να ψοφήσετε αμέσως, αλλά αφού πρώτα θα σας δώσουμε εργασία εσάς τους ανέργους, που είσασταν άχρηστοι που δεν τα βγάλατε πέρα με την κρίση, φροντίζουμε να ανοίξουμε προγράμματα με καινούργιες θέσεις εργασίας, 8μηνες πεντάμηνες, έτσι ώστε εκ περιδρομής όλοι κάποια στιγμή να έχουν εργασία, ώστε να καταπολεμηθεί η ανεργία ,φυσικά με έναν μεγάλο για την εποχή μισθό αυτο των 495ε τόσο ώστε να είναι αρκετό για κάποιον να ζεί μία αξιοπρεπή ζωή, δλδ να μπορεί να σιτίζεται,να μπορεί να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο,να μπορεί να το τροφοδοτεί το μέσον του με βενζίνη μία φορά τον μήνα, να μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς του, να μπορεί να εξασφαλίζει την θέρμανση του να μπορεί το κυριότερο να πληρώνει τους φόρους τους, αφού καταργείται το αφορολόγητο, να μπορεί να πληρώνει τον ενφιά, και Αν του φτάνουν να πάρει και κανένα φάρμακο για την ασθένεια του αν είναι άρρωστος, που στην εποχή μας είναι απαγορευτικό.

Ανακοινώνουν δλδ θέσεις εργασίας απο την μία και
 εμφανίζονται σαν σωτήρες , να σου δώσουν μία σανίδα σωτηρίας να κρατηθείς και απο την άλλη σου ρουφάνε το αίμα!!! Σου δίνουν εργασία τόση όση χρειάζεται για να σε εκμεταλευτούν. Τόση όσο αυτοί έχουν ανάγκη απο εσένα μέχρι να σκύψεις το κεφάλι μέχρι να σε κάνουν να νοιώθεις υποχρεωμένος που σου δώσανε ένα ψίχουλο, και απο την άλλη ύπουλα αφού καταργήσανε τις φοροαπαλλαγές να σου τα παίρνουνε. Και αν εσύ έχεις καταχραστεί αυτά που σου έχουνε δώσει και δεν έχεις να τους ξεχρεώσεις τους φόρους, Να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιουσιακό σου στοιχείο. Επίσης αφού έχουν καταργήσει επιδόματα ανεργίας αφού έχουν καταστρέψει ιδιωτικές επιχειρήσεις, έτσι ώστε να μην μπορούν να απορροφήσουν υπαλλήλους και αν τους απορροφούν να μην μπορούν να τους αποπληρώνουν διότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και τους έχουνε σαν δουλικά πάλι δίνοντας τους 50 έως 70ε την εβδομάδα, δλδ γύρω στα 300ε έναντι τον μήνα και τα άλλα περίμενε τα, αφού έχουνε κόψει κάρτες σίτισης αφού έχουν κόψει κάθε τι προνοιακό υπάρχει , Εχουνε εφεύρει ένα επίδομα αυτό του ΚΕΑ , δλδ(το ελάχιστο εγγυημένο) το οποίο βέβαια θα δοθεί σε 750.000 Ελληνες (Ακούστε αριθμό που μπορεί να πάρει το επίδομα.

Γιατί υπάρχει τετραπλάσιος αριθμός που δεν μπορούν να το πάρουν διότι δεν διαθέτουν τα κριτήρια), που χάρη τους κάνουνε γτ θα δίνουνε στο άτομο 200ε ενώ στο ζευγάρι 300ε, και βέβαια οι άχρηστοι Ελληνες που για να πάρουν και αυτά τα επιδόματα δεν πρέπει οι περιουσίες τους να ξεπερνούν τα 90.000ε και δεν πρέπει τους τελευταίους 6 μήνες να έχουν εισόδημα, (δλδ οι άνεργοι που είναι απολυμένοι εδώ και 5 μήνες φυσικά δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό), θα πρέπει να τους κάνουμε εικονίσματα που θα διαθέσουν τόσα εκατομμύρια σε τόσους Ελληνες. Εκατομμύρια που θα τα ζητήσουνε πίσω τριπλά και πενταπλά!! Δημιουργούν αδιέξοδα στην κοινωνία δημιουργούν συνθήκες επαίσχυντες για την επιβίωση του λαού που ούτε ο διάβολος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί,διότι αυτοί τον ξεπέρασαν. Και ερωτώ θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε να μας καταπατάνε ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ;ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

Anna Art


πηγή
https://antifimotro.wordpress.com/2017/01/27/120-4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ