Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ «ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΝΕ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»

Γράφει ο Αντίοχος

Σύμφωνα με επιστολή αναγνώστριας (που δημοσιεύσαμε …), το μακρύ χέρι του συστήματος (ΚΚΕ), έχει αναλάβει εργολαβικά να στέλνει τους μπράβους του στα σχολεία που πρωτοπάνε τα «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα», για να τρομοκρατούν τους γονείς των ελληνοπαίδων και να μην αντιδράσουν!

Πράγματι, εκτός από την περίπτωση σχολείου της Νέας Ιωνίας Βόλου, που αναφέρει η αναγνώστρια, βρήκαμε και δεύτερη περίπτωση στην Νέα Ζωή Περιστερίου, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση των λακέδων του μνημονιακού ψευδοκράτους και των διεθνών αφεντικών τους, καλούνται οι μπράβοι (επαγγελματίες κομμουνιστές) να παίξουν το ρόλο του πορτιέρη σε σχολείο της περιοχής, στο οποίο θα πρωτοπάνε «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα» – αλλά χωρίς αυτή τη φορά να λένε ημέρα και ώρα, προφανώς για λόγους… ασφαλείας. Ιδού η σχετική κατάπτυστη ανακοίνωση-κάλεσμα:


«… Η ΚΟΒ Ν. Ζωής καλεί το λαό να απομονώσει τις ρατσιστικές και ξενοφοβικές φωνές και να αναπτύξει με τους πρόσφυγες την κοινή πάλη ενάντια στον κοινό εχθρό… Καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα, παιδιά που βίωσαν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, από μικρή ηλικία. Τα υποδεχόμαστε για να τα βοηθήσουμε να κοινωνικοποιηθούν μέσα από το σχολείο. Ανοίγουμε την αγκαλιά μας και τα υποδεχόμαστε με δώρο ένα τετράδιο, και γόμες και μολύβια, μαζεύουμε σχολικά είδη και την πρώτη μέρα διοργανώνουμε την υποδοχή τους».

(ΥΓ): Πόσο πάει το μπραβιλίκι, συντρόφια; Γιατί εσείς τζάμπα δε δίνετε ούτε «του Αγγέλου σας νερό»!

πηγή

https://antifimotro.wordpress.com/2017/01/20/mpravoi-kke-portierides/




ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

mpravoi-kke_

Ως γνωστόν, προ ημερών αποκαλύφθηκε ότι «εμβολιασμένο» (έτσι δε μας έλεγαν;) προσφυγόπουλο που πήγαινε σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, νόσησε από Ηπατίτιδα Α΄.

Σίγουρα, δε θα’ ναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο…

Ωστόσο, το σύστημα έχει βρει κι έχει βάλει σε ενέργεια ένα «κόλπο» για να μην τολμούν να αντιδράσουν οι γονείς στην εισβολή των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» στα σχολεία των παιδιών τους: στέλνει τους μπράβους του ΚΚΕ, επί της υποδοχής τους!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το προ ημερών «κάλεσμα για την υποδοχή των προσφυγόπουλων» σε Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ιωνίας – σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα τέτοια στο μέλλον, σε όποιο σχολείο θα πηγαίνουν τα «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα». Να και η σχετική ανακοίνωση των μπράβων του ψευδοκράτους:

«Καλούμε τις λαϊκές οικογένειες της πόλης μας να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στους μετανάστες που υποφέρουν. Να κάνουμε δική μας υπόθεση τα προβλήματα των μεταναστών και των προσφύγων μαζί με τον αγώνα ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα…

Η κυβέρνηση με τη στάση της δίνει χώρο και χρόνο στους φασίστες να παρεμβαίνουν.

Να απομονωθούν από όλους οι φασίστες!

Καμία υποτίμηση, ιδιαίτερα από τους γονείς που αντιλαμβάνονται το σχεδιασμό που έχουν! Τα ψευτοεπιχειρήματά τους είναι ο φερετζές της φασιστικής ιδεολογίας και δράσης τους! Με αυτά ανοίγουν το δρόμο για να χύσουν το δηλητήριό τους.

Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζόμενους γονείς να υποδεχτούμε τα προσφυγόπουλα στο 9ο Δημοτικό Νέας Ιωνίας, την Τετάρτη 11 Γενάρη στις 2.30 το μεσημέρι».

Ελένη Κωνσταντοπούλου

Αθήνα

πηγή

https://antifimotro.wordpress.com/2017/01/20/mpravoi-kke-pseudokratous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ