Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η Επιχείρηση της Cia κατά του Τραμπ και της Δημοκρατίας

Όπως είπε και ο Ομπάμια στο Σικάγο «η Δημοκρατία κινδυνεύει κάθε φορά που την θεωρούμε δεδομένη». Και η Cia και το βαθύ Κράτος επιτίθενται με «πυρά ομαδόν» κατά «της Δημοκρατίας που κινδυνεύει».

Στο κανάλι FOX εμφανίστηκε στην εκπομπή «Tucker Carlson Tonight» που έχει πάνω από 4 εκ θεατές ο δημοσιογράφος Γκλεν Γκρήνβαλντ , (Glenn Greenwald) που είπε ότι η CIA διεξάγει πόλεμο κατά του Τραμπ και της ίδιας της δημοκρατίας.

Ο Γκρήνβαλντ , που δεν είναι οπαδός του εκλεγέντος Προέδρου Τραμπ , αποκάλυψε ότι την αντι-Tραμπ συμμαχία έχουν συγκροτήσει το «βαθύ κράτος», στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος και οι ιδιοκτήτες και τα μεγαλοστελέχη των μέσων ενημέρωσης. Ο Γκρήνβαλντ , τόνισε ότι για το «βαθύ κράτος» κύριος στόχος είναι η αναμέτρηση με τη Ρωσία και ότι η υπ 'αριθμόν ένα προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής της CIA κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, υπήρξε ο πόλεμος που διεξάγουν στη Συρία για την ανατροπή του Άσαντ.

Όπως είπε ο
Γκρήνβαλντ ο Ομπάμα δεν τους άφησε να κλιμακώσουν τον πόλεμο και ότι η Χίλαρι Κλίντον πού θελε να κλιμακωθεί ο πόλεμος , να αφεθεί ελεύθερη η CIA να δράσει, και να επιβάλει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία για να ανακοπεί η ρωσική αεροπορία επέκρινε τον Ομπάμα .

Ο Τραμπ πήρε ακριβώς την αντίθετη θέση. Είπε ότι δεν οι ΗΠΑ δεν έχουν καμιά δουλειά να προσπαθούν να αλλάξουν την κυβέρνηση στη Συρία και ότι πρέπει να αφήσουν την Ρωσία και τον Άσαντ μα εξοντώσουν το Ισλαμικό Κρατος και την Αλ Κάιντα.

Ο Γκρήνβαλντ είπε ότι η Cia και το «βαθύ κράτος» περίμεναν να φύγει ο Ομπάμα και να έρθει η Χιλαρι για να εφαρμόσουν τα σχέδια τους και ότι η εκλογή του Τραμπ κατέστρεψε το σχέδιο για την αλλαγή καθεστώτος στη Συρία, και τον πόλεμο με το Ιράν και τη Ρωσία.

Ο Γκρήνβαλντ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι "το βαθύ Κράτος και οι μυστικές υπηρεσίες βλέπουν τον Τραμπ ως απειλή για τον εξωθεσμικό ρόλο τους και την δυνατότητα τους να επιβάλουν την ατζέντα τους στην Ουάσιγκτον. Αυτό που ζούμε είναι πολύ επικίνδυνο. Βλέπουμε έναν ανοιχτό πόλεμο ανάμεσα σε μια πολύ ισχυρή φατρία που εδρεύει στην Ουάσιγκτον και η οποία δεν εκλέγεται δημοκρατικά και που βλέπει τους Πρόεδρους και τις κυβερνήσεις να έρχονται και να παρέρχονται με το πρόσωπο που εξέλεξε η αμερικανική δημοκρατία για Πρόεδρο. Υπάρχει σαφώς ακραία σύγκρουση για ανατροπή του προέδρου", είπε.


πηγή

http://deltio11.blogspot.gr/2017/01/cia_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ