Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Παραδοχή λαθρομετανάστριας κόλαφος για τους ψευτοανθρωπιστές – Γιατί μας έρχονται από όλες τις μεριές του πλανήτη: Ήρθαμε γιατί ξέραμε ότι θα είμαστε καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα

Από τις Λαϊκές Δημοκρατίες της Καραϊβικής και το Θιβέτ του Δαλάι Λάμα μέχρι την αφρική και – πιθανόν – τους ιθαγενείς στην Αυστραλία, όλοι οι επίδοξοι λαθρομετανάστες έχουν ως όνειρό τους να καταφέρουν να φτάσουν στην Ελλάδα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, την Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων» και του «αντιρατσισμού».

Αυτό έλεγε η Χρυσή Αυγή από την αρχή, καταδεικνύοντας την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» ως τον κύριο παράγοντα για την δυστυχία των Ελλήνων, λέγοντας ότι με αυτή την πολιτική η Ελλάδα δίνει σήμα σε ολόκληρο τον κόσμο ότι εδώ υπάρχουν κορόιδα για να υποδεχτούν όλους τους λαθρομετανάστες.

Αυτό παραδέχτηκε και σε συνέντευξή της μία λαθρομετανάστρια από την Δομινικανή Δημοκρατία (!) που μίλησε στο μικρόφωνο καθεστωτικής ενημερωτικής σελίδας.

Συγκεκριμένα, η Μπέλκις Ρίβας από τη Δομινικανή Δημοκρατία που φιλοξενείται στην ειδική πτέρυγα για
ευάλωτες γυναίκες που υπάρχει στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Μόρια, έδωσε δηλώσεις, αποσπάσματα εκ των οποίων σας παρουσιάζουμε:

«Μέσω της Τουρκίας. Ταξιδέψαμε από τη Δομινικανή Δημοκρατία αεροπορικώς στην Τουρκία και στη συνέχεια με βάρκες φθάσαμε εδώ. Αλλά ο σκοπός μας δεν ήταν να έρθουμε στην Ελλάδα. Εκείνος ο οποίος οργάνωσε αυτό το ταξίδι γνωρίζει ποια είναι η χώρα προορισμού μας. Πρέπει να φύγουμε από εδώ και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας»

«Εγώ δεν το γνώριζα. Μας είχαν πει ότι τα σύνορα είναι ανοικτά και ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην Ευρώπη.

Τώρα έχουμε εγκλωβιστεί εδώ χωρίς χρήματα. Η οικογένεια μου είναι στη χώρα μου και τα παιδιά μου επίσης. Εγώ είμαι μόνη μου εδώ. Κάποιες άλλες γυναίκες βρίσκονται σε ξενοδοχείο. Θέλω να συνεχίσω το ταξίδι μου. Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω».

«Ναι, αυτό που ξέραμε είναι ότι είμαστε καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα, για αυτό ξεκινήσαμε και ήρθαμε. Δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς συμβαίνει. Οι περισσότεροι δεν ξέραμε».

Κοινώς, αυτή η γυναίκα άφησε τα παιδιά της και έκανε τον γύρο του κόσμου, φτάνοντας να ξεπαγιάζει στην Μόρια, επειδή οι ανθρωπιστές του Σύριζα και της ΝΔ, που από κοινού βρίσκονται πίσω από τις ΜΚΟ ήθελαν πολλούς λαθρομετανάστες για να εισπράττουν κονδύλια και να τρώνε με χρυσά κουτάλια. Και μετά όλα αυτά τα παρτάλια πουλάνε και «ανθρωπισμό»!

Δείτε αυτή την γυναίκα «ανθρωπιστές» της πλάκας και την διαδρομή που ακολούθησε και βγείτε πάλι στα κανάλια να παραστήσετε τους «πονόψυχους»!




πηγή
https://antifimotro.wordpress.com/2017/01/31/lathrometanastria-amerikis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ