ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ!


Παρότι ο νέος πρόεδρος Τραμπ απηύθυνε μήνυμα για την επέτειο του εβραϊκού ολοκαυτώματος, ξεσήκωσε την μήνι του εβραϊκού λόμπι! Ο λόγος είναι ότι δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους εβραίους (καμμιά δεκαριά φορές, όπως απαιτούν οι σιωνιστές που διευθύνουν το λόμπι…), αλλά γιατί μίλησε γενικά για «αθώους», που πάλι γενικά, «χάθηκαν». Επίσης, διότι δεν είπε τον… μαγικό αριθμό «6 εκατομμύρια».

Έτσι, το γνωστό παρακλάδι του λόμπι, Anti Defamation League, ανέφερε πως «η δήλωση του Λευκού Οίκου προκαλεί σύγχυση και
εξοργίζει».

ΠΗΓΗ


Μέσα σε όλα που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από τις πρώτες ημέρες του Τραμπ στην ηγεσία, και το πιο πρόσφατο είναι το μπλόκο σε πρόσφυγες και ακόμη και κατόχους πράσινων κρατών από μουσουλμανικές χώρες, έχει προστεθεί ακόμη ένα: Η περίεργη παράλειψη του προέδρου να αναφερθεί στους Εβραίους στο… μήνυμά του για το Ολοκαύτωμα.

Το πώς θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για το Ολοκαύτωμα χωρίς να μιλήσει για τους έξι εκατομμύρια δολοφονημένους Εβραίους είναι απορίας άξιο -αλλά, τελικά, τίποτε δεν είναι αδύνατο για το νέο πρόεδρο.

Το μήνυμα του Λευκού Οίκου για την 27η Ιανουαρίου είναι το εξής:

«Με βαριά καρδιά και σκοτεινιασμένο μυαλό τιμούμε τα θύματα, τους επιζώντες, τους ήρωες του Ολοκαυτώματος. Είναι αδύνατο να συλλάβει κανείς πλήρως την αθλιότητα και τον τρόμο που επέβαλε σε αθώους ανθρώπους ο τρόμος των ναζί.

»Γνωρίζουμε όμως πως στις σκοτεινότερες ώρες της ανθρωπότητας λάμπει δυνατότερα το φως. Καθώς θυμόμαστε όσους πέθαναν, είμαστε βαθιά ευγνώμονες σε όσους διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να σώσουν τους αθώους.

»Στο όνομα όσων χάθηκαν, δεσμεύω να κάνω τα πάντα μέσα στις δυνατότητές μου κατά τη διάρκεια της προεδρικής θητείας και της ζωής μου ώστε να διασφαλίσω πως ποτέ ξανά οι δυνάμεις του κακού δεν θα νικήσουν τις δυνάμεις του καλού. Μαζί, θα κάνουμε την αγάπη και την ανοχή κυρίαρχες σε όλο τον κόσμο».

Οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από την ομάδα Anti Defamation League, ο επικεφαλής της οποίας ανέφερε πως η δήλωση του Λευκού Οίοκυ «προκαλεί σύγχυση και εξοργίζει».

Τα συμπεράσματα δικά σας!


πηγή
http://grothia.gr/ekselikseis/ameriki/51760/evreko-lobi-dilosi-trab-gia-olokavtoma-ine-exorgistiki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ