Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Η Ομάδα της ΔΙΑΣ συνέλαβε δύο του «Ρουβίκωνα»! …Αλλά τους απελευθέρωσαν!

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο άτομα, που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην ομάδα που επιτέθηκε, το πρωί της Παρασκευής, στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στο Μαρούσι.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η ομάδα «Ρουβίκωνας» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Μετά από αναζητήσεις αστυνομικοί της «Ομάδας ΔΙΑΣ» εντόπισαν στη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας δύο Έλληνες, ηλικίας 32 και 37 ετών, να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα, τους ακινητοποίησαν και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα των
διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της παράνομης βίας κατά συναυτουργία και κατ” εξακολούθηση, της απείθειας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και αν και είχαν φάκελο ,αφέθηκαν ελεύθεροι!

Σχόλιο : Τώρα έχουν άδικο οι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που λένε εμείς τους συλλαμβάνουμε αλλά οι Δικαστές τους αφήνουν ελεύθερους!

το είδα


Σχόλιο από Οι Μάσκες Πέφτουν:

Εσείς τι λέτε; Υπάρχει περίπτωση οι Δικαστές να τους αφήνουν ελεύθερους με δική τους πρωτοβουλία και όχι με εντολή άνωθεν (Υπουργείο Δικαιοσύνης/κυβέρνηση);


2 σχόλια:

  1. Τα δύο συγκεκριμένα άτομα, έχουν και στο παρελθόν συλληφθεί, ο μεν πρώτος για τρεις παρακρατικές επιδρομές του Ρουβίκωνα, ο δε δεύτερος για τέσσερις, αλλά εξακολουθούσαν να κυκλοφορούν ελεύθεροι… Και θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, διότι μετά από λίγες ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι!!!

    Αυτό ήταν και το απόλυτο ξεβράκωμα του βρωμερού παρακράτους συριζα. Κι είναι πλέον ολοφάνερο, ότι η συγκυβέρνηση των ξεφτιλισμένων ΔΟΥΛΩΝ της Μέρκελ και του Σόρος, δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανονικα οταν τους συλλαμβανουν δεν πρεπει να τους πηγαινουν στην υπηρεσια τους,αλλα σε καποια αλανα να τους εκτελουν και μετα χαντακωμα κανονικα,με το νομο και το σταυρο στο χερι παλι θα σε χτυπησει το μαχαιρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ