Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Μια Επιδαυρική τσουτσουνοπαράσταση

του Γεράσιμου Γ, Γερολυμάτου

Λοιπόν! Έκτακτο δελτίο τύπου πολιτισμού και τεχνών! Ανακοίνωση προς τους άρρενες φίλους του ιστολογίου, τους έχοντες τσουτσούνα άνω των 21 εκατοστών.

Η τσουτσουνοπαράσταση του πρωτοποριακού Βέλγου καλλιτέχνη Φαμπρ, που απολαμβάνει μεγάλης τιμής στο Ελλάντα, ώστε να γίνει και διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών από την «αριστερή» μας κακοτυχία, ανακοίνωσε πως προτίθεται να κάνει καστ για την επιλογή Ελλήνων (ηθοποιών, ή απλώς τσουτσουναράδων; Δεν κατάλαβα), που θα συμμετέχουν στο ολυμπιακό ξεβράκωμα της Επιδαύρου.

Καλούνται όσοι Έλληνες ενδιαφέρονται, να προσέλθουν ελαφρά ντυμένοι στην οντισιόν, όπου θα αξιολογηθούν και θα μετρηθεί πάνω σε πάγκο το μήκος της τσουτσούνας τους, αν πληροί τις προδιαγραφές του σκηνοθέτη και τις ανάγκες του έργου.

Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ζήλιες και ανταγωνισμοί για τις ευμεγέθεις τσουτσούνες των Ευρωπαίων συναδέλφων τους, οι ενδιαφερόμενοι Έλληνες θα πρέπει να έχουν τσουτσούνα μήκους τουλάχιστον 21 εκ., ώστε να μπορούν καταρχήν, να συμμετέχουν στην οντισιόν. Εννοείται, πως θα προσληφθούν οι πιο «προικισμένοι», αφού το μέγεθος είναι που θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στην επιλογή τους κι όχι αν το όργανο χρησιμοποιείται και πως.

Για πληροφορίες απευθύνεστε στον κ. Μπαλτά. Υπουργείο παραπολιτισμού, ρωμαϊκού εκφυλισμού και αποχαλίνωσης.

Δεν γνωρίζω, αν στο τέλος της παράστασης θα σας
πετάξει στον αέρα, σαν τις δύστυχες τις γάτες που πέταγε στα σκαλοπάτια του Δημαρχείου των Βρυξελλών και ξεσηκώθηκαν οι φιλόζωοι του Βελγίου, ή αν θα ζωγραφίσει κάνα πίνακα με το αίμα σας, όπως έκανε παλιά με το δικό του. Όμως αξίζει να δοκιμάσετε την εμπειρία να δείξετε σε παιδιά και σε γυναίκες τις τσουτσούνες σας! Εκτός κι αν περιμένετε να έρθουν μόνο γκέι, λεσβίες, επιδειξίες, μαζοχιστές και άλλοι ψυχανώμαλοι για να δουν τις τσουτσούνες σας!


Θα μείνετε στην ιστορία, ως εκείνοι που ξεφτίλισαν την Επίδαυρο! Λίγο το έχετε;


Πως το είπε μωρέ ο άλλος;


Η Αριστερά της τσουτσούνας, ή τσουτσουνοαριστερά;

Θα σας γελάσω!


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »