ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Μια Επιδαυρική τσουτσουνοπαράσταση

του Γεράσιμου Γ, Γερολυμάτου

Λοιπόν! Έκτακτο δελτίο τύπου πολιτισμού και τεχνών! Ανακοίνωση προς τους άρρενες φίλους του ιστολογίου, τους έχοντες τσουτσούνα άνω των 21 εκατοστών.

Η τσουτσουνοπαράσταση του πρωτοποριακού Βέλγου καλλιτέχνη Φαμπρ, που απολαμβάνει μεγάλης τιμής στο Ελλάντα, ώστε να γίνει και διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών από την «αριστερή» μας κακοτυχία, ανακοίνωσε πως προτίθεται να κάνει καστ για την επιλογή Ελλήνων (ηθοποιών, ή απλώς τσουτσουναράδων; Δεν κατάλαβα), που θα συμμετέχουν στο ολυμπιακό ξεβράκωμα της Επιδαύρου.

Καλούνται όσοι Έλληνες ενδιαφέρονται, να προσέλθουν ελαφρά ντυμένοι στην οντισιόν, όπου θα αξιολογηθούν και θα μετρηθεί πάνω σε πάγκο το μήκος της τσουτσούνας τους, αν πληροί τις προδιαγραφές του σκηνοθέτη και τις ανάγκες του έργου.

Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ζήλιες και ανταγωνισμοί για τις ευμεγέθεις τσουτσούνες των Ευρωπαίων συναδέλφων τους, οι ενδιαφερόμενοι Έλληνες θα πρέπει να έχουν τσουτσούνα μήκους τουλάχιστον 21 εκ., ώστε να μπορούν καταρχήν, να συμμετέχουν στην οντισιόν. Εννοείται, πως θα προσληφθούν οι πιο «προικισμένοι», αφού το μέγεθος είναι που θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στην επιλογή τους κι όχι αν το όργανο χρησιμοποιείται και πως.

Για πληροφορίες απευθύνεστε στον κ. Μπαλτά. Υπουργείο παραπολιτισμού, ρωμαϊκού εκφυλισμού και αποχαλίνωσης.

Δεν γνωρίζω, αν στο τέλος της παράστασης θα σας
πετάξει στον αέρα, σαν τις δύστυχες τις γάτες που πέταγε στα σκαλοπάτια του Δημαρχείου των Βρυξελλών και ξεσηκώθηκαν οι φιλόζωοι του Βελγίου, ή αν θα ζωγραφίσει κάνα πίνακα με το αίμα σας, όπως έκανε παλιά με το δικό του. Όμως αξίζει να δοκιμάσετε την εμπειρία να δείξετε σε παιδιά και σε γυναίκες τις τσουτσούνες σας! Εκτός κι αν περιμένετε να έρθουν μόνο γκέι, λεσβίες, επιδειξίες, μαζοχιστές και άλλοι ψυχανώμαλοι για να δουν τις τσουτσούνες σας!


Θα μείνετε στην ιστορία, ως εκείνοι που ξεφτίλισαν την Επίδαυρο! Λίγο το έχετε;


Πως το είπε μωρέ ο άλλος;


Η Αριστερά της τσουτσούνας, ή τσουτσουνοαριστερά;

Θα σας γελάσω!


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ