ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια σε Κουαρτέτο και μνημονιακή Κυβέρνηση, έξω από το Χίλτον, Δευτέρα 4 Απριλίου στις 5μμ

ΞΕΚΙΝΑ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Από την ερχόμενη Δευτέρα, ξεκινούν οι εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις, ενάντια στο νέο αντικοινωνικό μνημονιακό πακέτο μέτρων, κυβέρνησης και δανειστών.

Τη Δευτέρα 4/4/2016, η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων, επιτροπών αγώνα, συλλογικοτήτων από εργατικούς χώρους και γειτονιές, συνδικαλιστών και αγωνιστών, καλεί,στις 5 το απόγευμα, σε μαζική συγκέντρωση στο HILTON, όπου κυβέρνηση και δανειστές θα διαπραγματεύονται τη νέα λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων.

Την Πέμπτη 7/4/2016, πραγματοποιείται από την ΑΔΕΔΥ 24ΩΡΗ Γενική Απεργία και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ.

Ακολουθεί η 48ωρη απεργία που έχουν αποφασίσει τα συνδικάτα ότι θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις κατατεθεί στη Βουλή το νέο μνημονιακό πακέτο μέτρων.

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ο καλύτερος δυνατός συντονισμός και
η κλιμάκωση αυτών των αγώνων. Εφόσον οι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι/ες, μικρομεσαίοι επαγγελματίες, επιστήμονες, αγρότες, συγκροτήσουν ένα παλλαϊκό μέτωπο αντίστασης, ως συνέχεια και αναβάθμιση αυτού που εμφανίστηκε στις πλατείες όλης της χώρας στην προηγούμενη Γενική Απεργία στις 4 Φλεβάρη, τότε μπορούν να σαρώσουν τα μνημόνια και όλους όσους τα ψηφίζουν και τα στηρίζουν.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ