Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Η Ατζέντα έχει επινοήσει αρκετούς αδόκιμους νεολογισμούς για να διαστρεβλώσει αληθινούς ορισμούς, να καταργήσει τη λογική και να πείσει τους ευνουχισμένους πελάτες της ότι δύο και δύο κάνει δεκατρία.

Periklis Bozinakis

 Η Ατζέντα έχει επινοήσει αρκετούς αδόκιμους νεολογισμούς για να διαστρεβλώσει αληθινούς ορισμούς, να καταργήσει τη λογική και να πείσει τους ευνουχισμένους πελάτες της ότι δύο και δύο κάνει δεκατρία.

Κάτι τόσο παρασιτικό και παθογενές όμως όπως η ΝεοΤαξίτικη παγκοσμιοποίηση χρειάζεται επίσης νέους πολιτικούς όρους για να περιγραφεί, δόκιμους όμως. Οι παλιοί είναι ανεπαρκείς. Ο πλέον ακριβής και εύστοχος που έχω εντοπίσει είναι ο όρος pathocracy. Η Επικράτηση της Πάθησης, το κράτος της διαταραχής, του νοσηρού. Ο ΠΟΥ, ως εργαλείο και συνεργός του WEF του NATO και της ΕΕ ανταποκρίνεται απολύτως στην ψυχοπαθολογία που επισημαίνει ο συγκεκριμένος τίτλος. 

Με τη συνεργία του έχουν επιβληθεί οι Πολυεθνικές προσπερνώντας νόμους και συντάγματα, μετατρέποντας τους πληθυσμούς σε μελλοθάνατα υποχείρια. Με τη συνεργία του προπαγανδίζεται ο απόλυτος παραλογισμός της δήθεν "κλιματικής αλλαγής" ως τεχνητό μέσο για την ενεργειακή και επισιτιστική ασφυξία των κοινωνιών, και οι "προφητείες" για φαντασιακές επερχόμενες "πανδημίες" κάθε που εξατμίζεται και παλιώνει η απάτη μιας προηγούμενης. 

Έρχεται η Χ, η άγνωστη, δεν ξέρουμε ποιος ιός θα είναι αλλά δε μπορεί, κάποιος ιός θα προκύψει. Ξέρουμε όμως ότι θα

ξαναπεθάνετε όλοι. Με μηδενική θνησιμότητα, αλλά θα ξαναπεθάνετε. Κάποια "λύση" θα ετοιμάσουμε πάλι που θα ξαποστείλει μερικά εκατομμύρια από σας και θα σακατέψει άλλα τόσα. Αυτό εννοούμε με το "θα πεθάνετε", δεν το' χετε πιάσει. Δεν εννούμε το "πρόβλημα". Εννούμε τη "λύση".


Προσπαθούν να περάσουν την ατζέντα της διοχέτευσης καρκινογόνων τροφών στις κοινωνίες, τροφών αφύσικων, που σε συνδυασμό με τη χρήση των επικίνδυνων σκευασμάτων γενετικής μηχανικής θα σημαίνει γενοκτονία σε κλίμακα πρωτοφανή. Δεν θα προλάβουν. Ήδη τους έχουν ξεμείνει βουνά από τα δήθεν "εμβόλια" αδιάθετα. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει σοβαρός λόγος που ποτέ το ανθρώπινο είδος δεν τράφηκε με έντομα.. 

Η χιτίνη εξ ορισμού προκαλεί βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό. Φανταστείτε σε έναν οργανισμό με Σύνδρομο Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας. Κάπου διάβασα ότι οι χρήστες της Pfeizer είναι πλέον και αλλεργικοί στα έντομα - όχι απλώς δεν κάνει να τα καταναλώνουν όπως κάθε άνθρωπος, ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ. Και δεν το γνωρίζουν, φυσικά. Καταλαβαίνουμε ότι αν πιάσει η... "μόδα" για να... "προστατευτεί ο πλανήτης" θα μιλάμε για μάστιγα. Θα πεθαίνουν μαζικά σαν σε πυρηνικό όλεθρο, αλλά χωρίς Βόμβα.

ΥΓ: στη φωτό είναι ο Γκεμπρεγιέσους, πρόεδρος του ΠΟΥ και μαριονέτα του WEF και του NATO. Υπήρξε συνεργός πραξικοπημάτων, μαζικών δολοφονιών και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Μέχρι που "ξέπλυναν" τον ίδιο από το παρελθόν του και τώρα τον χρησιμοποιούν ως ανδρείκελο. Ένας δεσμοφύλακας σε κάποιο μπουντρούμι στην Ουγκάντα εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη φυσιογνωμικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »