Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Οι Γερμανοί Πράσινοι στοχοποιούν τους κρεατοφάγους με απαγόρευση διαφήμισης

 

Μετάφραση για την ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ

Τα προϊόντα κρέατος θα μπορούσαν να αφαιρεθούν από τα γερμανικά μενού στο μέλλον, καθώς οι προτάσεις του Κόμματος των Πρασίνων στοχοποιούν την κατανάλωση κρέατος.

Το κρέας θα μπορούσε σύντομα να είναι εκτός μενού στα γερμανικά εστιατόρια, εάν το Κόμμα των Πρασίνων της χώρας τα καταφέρει. Το κόμμα αποκάλυψε δρακόντειους νέους κανονισμούς για την περιθωριοποίηση των «σαρκοφάγων» σε εθνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου βαρύ φόρου στο κρέας και διαφημιστικών περιορισμών.

Ο πρώην συντάκτης της δημοφιλούς γερμανικής ταμπλόιντ Bild, Julian Reichelt, προειδοποίησε για παράξενες νέες προτάσεις που προωθούνται από το γερμανικό υπουργείο Περιβάλλοντος αυτή την εβδομάδα. Οι προτάσεις αυτές αποτελούν μέρος μιας ευρωπαϊκής τάσης κατά της κατανάλωσης κρέατος. Οι προτάσεις είναι απίθανο να αυξήσουν τα νούμερα των δημοσκοπήσεων του Γερμανικού Κόμματος των Πρασίνων, καθώς το κόμμα αισθάνεται τη σφοδρότητα της κατάρρευσης της λαϊκής υποστήριξης.

Σύμφωνα με τον Reichelt, οι προτάσεις των Πρασίνων θα επιτρέψουν στις αρχές να απαγορεύσουν τη διαφήμιση κρέατος στις δημόσιες ραδιοσυχνότητες και να διαχωρίσουν τα ζωικά προϊόντα στα εστιατόρια. Τα γερμανικά σχολεία θα

μπορούσαν να καθοδηγήσουν τα παιδιά να μην τρώνε κρέας, κάτι που μοιάζει με την τρέχουσα κλιματική πλύση εγκεφάλου, κατά την οποία οι μεταρρυθμίσεις δικαιολογούνται υπό το πρίσμα του να σταματήσει η κλιματική αλλαγή.

Το κρέας στοχοποιείται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια από ισχυρά Ευρωπαϊκά λόμπι Πρασίνων, με ακτιβιστές που ελπίζουν να μιμηθούν την επιτυχία που είχαν στη δυσφήμηση των εταιρειών ορυκτών καυσίμων. Οι Πράσινοι είχαν προτείνει την επιβολή φόρου στα προϊόντα κρέατος, μια κίνηση που υποστηρίζεται από στοιχεία του Σοσιαλδημοκρατικού και του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος.

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι αγρότες και οι καταναλωτές αντιστέκονται στα σχέδια για μείωση της παραγωγής κρέατος, με πολλούς να συνδέουν τις επιθέσεις στην παραγωγή κρέατος με μια μορφή κοινωνικής μηχανικής από πράσινους ιδεολόγους. Υπάρχουν εικασίες ότι οι Γερμανοί αγρότες θα μπορούσαν να επαναλάβουν την άμεση ενέργεια των Ολλανδών ομολόγων τους με κανονισμούς εκπομπών ρύπων και τις αναγκαστικές εξαγορές στους αγρότες που δεν συμμορφώνονται, προκαλώντας μία σειρά διαμαρτυριών στην Ολλανδία.

Τα σχέδια της κυβέρνησης να κάνουν το ένα τρίτο των γερμανικών αγροκτημάτων βιολογικά έως το 2023 έχουν ήδη αντιμετωπιστεί με απόγνωση, καθώς οι προσπάθειες αναδιάρθρωσης του αγροτικού τομέα έχουν επιδεινώσει τους φόβους των Γερμανών καταναλωτών σχετικά με τον πληθωρισμό.

Αλλά δεν είναι μόνο τα προϊόντα κρέατος που έχουν δεχθεί επίθεση στη Γερμανία. Μια μελέτη από περιβαλλοντική ΜΚΟ έθιξε τη δυνατότητα περιορισμού του ανθρακούχου νερού λόγω των εκπομπών CO2 που συνδέονται με την παραγωγή του σε βιομηχανική κλίμακα. Το γερμανικό πράσινο λόμπι έχει συχνά κατηγορηθεί για οικονομικό «αυτο-σαμποτάζ» με τους Γερμανούς καταναλωτές να πληρώνουν το τίμημα της κακής ενεργειακής πολιτικής.

europeanconservative

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »