Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

«ΒΟΜΒΑ»! Πολυεθνικές θα βρουν δουλειά σε αλλοδαπούς ανά την Ευρώπη!!!

Προκειμένου να ενσωματωθούν στις κοινωνίες

40+ πολυεθνικές εταιρείες, ανάμεσά τους κορυφαία ονόματα όπως η Amazon, η Hilton, η Marriott, η Starbucks και η ISS, ανακοίνωσαν από κοινού την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε μεγάλο κύμα προσλήψεων των λεγόμενων «προσφύγων» που βρίσκονται στην Ευρώπη!!!

Η πρωτοβουλία για την πρόσληψη τουλάχιστον 13.000 προσφύγων  ανακοινώθηκε σε εκδήλωση στο Παρίσι, υπό την αιγίδα της ΜΚΟ Tent Partnership for Refugees, με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων (20 Ιουνίου).

Μάλιστα, ιδρυτής της εν λόγω οργάνωσης είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας Χαμντί Ουλουκάγια, ευρύτερα γνωστός και στο ελληνικό κοινό ως Mr. Chobani, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη πουλώντας… ελληνικό γιαούρτι στο εξωτερικό!

Δεδομένου ότι οι ροές προς την Ευρώπη αυξάνονται, ισχυρές πολυεθνικές αναλαμβάνουν να προσλάβουν μέρος αυτών, προκειμένου να ενσωματωθούν στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν πληθυσμιακά!

Μεταξύ των εταιρειών που δεσμεύτηκαν σε άμεσες προσλήψεις είναι η

Amazon που είπε πως θα απορροφήσει τουλάχιστον 5.000 «πρόσφυγες», σε διάφορα πόστα, σε υπηρεσίες της στην Ευρώπη.

Πέρα της Amazon, για 1.500 προσλήψεις τουλάχιστον δεσμεύτηκε η Hilton και άλλες 1.500 η Marriott International.

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Παγκόσμιο οικονομικό σύμφωνο για να βρεθούν 1 τρισ. ευρώ για την αντιμετώπιση… της κλιματικής αλλαγής! – Έρχονται νέοι «πράσινοι φόροι»
    Θέτουν τις βάσεις για μία παγκόσμια φορολόγηση.

    https://www.pronews.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/synodos-parisiou-pagkosmio-oikonomiko-symfono-gia-na-vrethoun-1-tris-eyro-gia-tin-antimetopisi-tis-klimatikis-allagis-erxontai-neoi-prasinoi-foroi/

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ.......
    Ο Σουηδός καθηγητής Στρατηγικού Μάρκετινγκ Μagnus Soderland, λέει ότι η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος από τους νεκρούς, μπορεί να βοηθήσει να σωθεί η ανθρώπινη φυλή, και ότι θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε τα ταμπού στα οποία δεν τρώμε ο ένας τον άλλον, απλά δοκιμάζοντας το.

    =====
    Ο Επιστήμονας Μagnus Soderland προτείνει την κατανάλωση ανθρώπινης
    σάρκας για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
    9 Σεπτεμβρίου 2019

    https://nypost.com/2019/09/09/scientist-suggests-eating-human-flesh-to-fight-climate-change/
    https://www.theepochtimes.com/swedish-researcher-pushes-human-flesh-eating-as-answer-to-future-climate-change-food-shortages_3068833.html

    Υ.Γ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ.......ΑΠΟ ΤΟ 2019


    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »