Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Η επίσημη ατζέντα του ΠΟΥ και του ΟΗΕ για την ομαλοποίηση της παιδοφιλίας

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ξεκινήσει μια παγκόσμια επιχείρηση για την ακραία σεξουαλικότητα των μικρών παιδιών με σκοπό την ομαλοποίηση της παιδοφιλίας.

Τα μικρά παιδιά είναι σεξουαλικά όντα που πρέπει να μάθουν να έχουν σεξουαλικούς συντρόφους, να αναπτύσσουν πόθο και σεξουαλική επιθυμία, να μάθουν πώς να αυνανίζονται και πώς να δημιουργούν σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Τα σχολεία πρέπει να διδάσκουν στα παιδιά να χρησιμοποιούν διαδικτυακή πορνογραφία, να μαθαίνουν τα πάντα για το στοματικό σεξ, να διαβάζουν ιστορίες για δασκάλους που κάνουν σεξ με τους μαθητές τους και να βλέπουν γυμνούς ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων γυμνών τρανσέξουαλ, να παίζουν σεξουαλικά παιχνίδια στο σχολείο και να αυνανίζονται μεταξύ τους.

💥Οι δάσκαλοι έχουν οδηγίες να φροντίζουν ώστε τα μικρά παιδιά να
 κάνουν σεξ όσο το δυνατόν νωρίτερα και να αναπτύσσουν όλα τα είδη
σεξουαλικών σχέσεων. Το να κάνουν σεξ είναι "ανθρώπινο δικαίωμα",
ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα μωρά και τα νήπια είναι "σεξουαλικά όντα"
που πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοια.
💥Τα παραπάνω αποτελούν μια περιορισμένη περίληψη των
επίσημων κατευθυντήριων γραμμών που έχουν εκδοθεί από
τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη προς
τις εκπαιδευτικές αρχές και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής
παγκοσμίως. Εν τω μεταξύ, δικαστικές οργανώσεις εκδίδουν δηλώσεις
ότι το σεξ μεταξύ μικρών παιδιών και ενηλίκων πρέπει να νομιμοποιηθεί,
ενώ τα μέσα ενημέρωσης ζητούν την αποδοχή της παιδοφιλίας ως
φυσιολογικού σεξουαλικού προσανατολισμού.

Αυτές οι δηλώσεις μπορεί να ακούγονται εξωφρενικές και ορισμένοι αναγνώστες μπορεί να τείνουν να τις αγνοήσουν ως παράλογες ανοησίες. Σας ενθαρρύνουμε, ωστόσο, να λάβετε υπόψη σας τα συντριπτικά στοιχεία που περιέχονται στην παρούσα έκθεση.  Χρησιμοποιήστε τον

πίνακα περιεχομένων του site stopworldcontrol.com για να πλοηγηθείτε. Πρόκειται για μια κρίσιμη έκκληση συναγερμού προς τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και κάθε είδους πολιτική αρχή παγκοσμίως. Παρακαλούμε στείλτε το σε όλους τους συναδέλφους και τις επαφές σας.

Διδάσκοντας μικρά παιδιά να κάνουν σεξ

Το έγγραφο "Standards for Sexuality Education in Europe", που δημοσιεύθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περιέχει τις ακόλουθες οδηγίες για τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία:

✔︎ Τα παιδιά μεταξύ 0 και 4 ετών πρέπει να μαθαίνουν για τον αυνανισμό και να αναπτύσσουν ενδιαφέρον για το δικό τους σώμα και το σώμα των άλλων.

✔︎ Τα παιδιά μεταξύ 4 και 6 ετών πρέπει να μαθαίνουν για τον αυνανισμό και να ενθαρρύνονται να εκφράζουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

✔︎ Τα παιδιά μεταξύ 6 και 9 ετών πρέπει να μαθαίνουν για τη σεξουαλική επαφή, τη διαδικτυακή πορνογραφία, τον κρυφό έρωτα και την αυτοδιέγερση.

✔︎ Τα παιδιά μεταξύ 9 και 12 ετών πρέπει να έχουν την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία και να μάθουν να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική πορνογραφία.

Ελέγξτε αυτές τις δειγματικές σελίδες:

KATEΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

Μην υπνωτίζεστε από τους μάγους των λέξεων

Όταν διαβάζετε αυτά τα έγγραφα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη, είναι κρίσιμης σημασίας να διακρίνετε πώς χρησιμοποιείται η πονηρή λεξιπλαστική για να μεταδοθεί η εντύπωση ότι η ακραία σεξουαλικοποίηση των μικρών παιδιών είναι κάτι θαυμάσιο που εξυπηρετεί την καλυτέρευση της ανθρωπότητας. Αυτά τα έγγραφα έχουν γραφτεί από τους λεγόμενους "μάγους της λέξης", ανθρώπους με την πονηρή ικανότητα να κάνουν ακόμη και τις χειρότερες φρικαλεότητες που επιβάλλονται σε ανυποψίαστα, ανυπεράσπιστα, ευάλωτα μικρά παιδιά να ακούγονται σαν κάτι που θα έπρεπε όλοι μας να αγκαλιάσουμε ολόψυχα.

Παρακαλούμε φροντίστε να έχετε κοφτερό, έξυπνο και συνειδητό μυαλό όταν διαβάζετε αυτά τα υπνωτιστικά έγγραφα, καθώς έχουν ως στόχο να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε εκατομμύρια εκπαιδευτικές αρχές, ώστε να ακολουθήσουν τυφλά μια ατζέντα που θα αποδειχθεί από την έκθεση αυτή ότι είναι η χειρότερη επίθεση κατά της ανθρωπότητας όλων των εποχών.

Διδάσκοντας τα παιδιά να αρχίσουν να αυνανίζονται

Το βίντεο (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ), αποτελεί μέρος ενός ευρωπαϊκού σχολικού προγράμματος που συνεργάζεται στενά με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα από τις Κάτω Χώρες για την πρακτική εκτέλεση αυτών των κατευθυντήριων γραμμών. Δείχνει πώς ενθαρρύνονται τα μικρά παιδιά να αρχίσουν να αυνανίζονται. Αυτό διαδόθηκε σε πολλές χιλιάδες σχολεία στο πλαίσιο του προγράμματος "ολοκληρωμένης σεξουαλικής αγωγής" του ΠΟΥ, στόχος του οποίου είναι τα παιδιά να αρχίσουν να κάνουν σεξ όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ο εκδότης αυτού του βίντεο, το Ίδρυμα Rutgers, δραστηριοποιείται σε 27 χώρες του κόσμου και είναι στενός συνεργάτης του Π.Ο.Υ.

Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι αυτό θα εφαρμοστεί στα
προγράμματα σπουδών κάθε έθνους του κόσμου.

Εξοπλίστε τα παιδιά για να έχουν σεξουαλικούς συντρόφους

Το επόμενο έγγραφο εκδίδεται από τα Ηνωμένα Έθνη και έχει τίτλο "Διεθνής τεχνική καθοδήγηση για τη σεξουαλική εκπαίδευση". Αποτελεί την επίσημη κατευθυντήρια γραμμή για τα δημοτικά σχολεία σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος αυτού του εγγράφου περιγράφεται στη σελίδα 16: έχει ως στόχο να εξοπλίσει τα μικρά παιδιά να έχουν σεξουαλικές σχέσεις :

Στη σελίδα 17, τα Ηνωμένα Έθνη εξηγούν ότι ο οδηγός αυτός προορίζεται να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να οικοδομήσουν σχέσεις με ρομαντικούς ή σεξουαλικούς συντρόφους :

Στη σελίδα 71, οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν οδηγίες να διδάσκουν τα μικρά παιδιά από την ηλικία των 5 ετών σχετικά με το φιλί, την αγκαλιά, το άγγιγμα και τις ………….σεξουαλικές συμπεριφορές. Τα παιδιά ηλικίας 9 ετών πρέπει να διδάσκονται για τον αυνανισμό, τη σεξουαλική έλξη και τη σεξουαλική διέγερση :

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Η σεξουαλικοποίηση των παιδιών είναι μέρος της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ

Τα λογότυπα στο έγγραφο Διεθνής Τεχνική Καθοδήγηση των Ηνωμένων Εθνών για τη Σεξουαλική Εκπαίδευση δείχνουν ότι αυτό αποτελεί μέρος της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών για τους … “Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης” […] :

Η Ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών είναι ένα σχέδιο για τον μετασχηματισμό κάθε πτυχής της ανθρώπινης ύπαρξης στη γη μέχρι το έτος 2030. Με δικά τους λόγια:

Υιοθετήσαμε μια ιστορική απόφαση για ένα ολοκληρωμένο, εκτεταμένο και ανθρωποκεντρικό σύνολο οικουμενικών και μετασχηματιστικών στόχων και σκοπών. Δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακούραστα για την πλήρη εφαρμογή αυτής της Ατζέντας μέχρι το 2030.

Ξεκαθαρίζουν ότι ο μετασχηματισμός της ανθρώπινης ζωής θα φτάσει σε κάθε άνθρωπο στον κόσμο:

Καθώς ξεκινάμε αυτό το συλλογικό ταξίδι, δεσμευόμαστε ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω.

Πρόκειται για καθολικούς στόχους και σκοπούς που αφορούν ολόκληρο τον κόσμο, τόσο τις ανεπτυγμένες όσο και τις αναπτυσσόμενες χώρες.

Οι επίσημες δηλώσεις των Ηνωμένων Εθνών είναι σαφείς: θέλουν να μεταμορφωθεί ολόκληρος ο κόσμος. Το να διδάσκονται τα παιδιά ηλικίας 2 και 3 ετών να αυνανίζονται και τα παιδιά ηλικίας 9 ετών να χρησιμοποιούν διαδικτυακή πορνογραφία και να κάνουν σεξ είναι μέρος αυτής της ατζέντας.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει εκδώσει δηλώσεις που επιβεβαιώνουν τα σχέδια για την εφαρμογή αυτής της ατζέντας σε όλες τις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατό και το αργότερο μέχρι το 2030 :

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

4 σχόλια:


  1. Είναι όλα μέρος της ατζέντας για τη σεξουαλική επαφή των ανηλίκων.
    Χωρίς αμφιβολία η μείωση της ηλικίας συναίνεσης σε πολλές χώρες
    θα είναι το επόμενο βήμα τους.
    Αυτοί οι ενήλικες είναι άρρωστοι.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα γίνονται για να μειωθεί ο πληθυσμός στη Γη. Μόνον που δεν άφησαν τη Φύση να το κάνει όπως ξέρει και ενεργεί για να φέρνει την ισορροπία σε όλη την οργανική ζωή, αλλά επιτρέψαμε με την ανοχή μας σε μια μειονότητα ψυχοπαθών και διετραμμένων νεκρών συνειδησιακά ανθρώπων-ζόμπι να υποκαταστήσουν την αγνή δραστηριότητα της Μητέρας Φύσης. Γι' αυτό θα μας ξεράσει καποια ώρα όπως το έχει κάνει και κατά το παρελθόν, ακριβώς όπως κάποιος που λερώθηκε με λάσπη και ακαθαρσίες κάνει την απαραίτητη απολύμανση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΟΙ Παιδόφιλοι ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1659266933672353792
    ====
    8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ

    https://twitter.com/writeexpress/status/1663196159274536960
    ====
    ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

    https://twitter.com/politicsscorned/status/1668898150608941056
    ====
    ELITE-PEDOPHILIA-SYMBOLISM

    https://twitter.com/ezdubs_bot/status/1668489279562043392

    ΔΕΙΤΕ OΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ.

    Η εμπορία ανθρώπων θα υποφέρει πολύ μετά τις 4 Ιουλίου 2023, όταν η ταινία Sound of Freedom θα κυκλοφορήσει σε περίπου 3.150 κινηματογραφικές αίθουσες:
    Ο σκοπός αυτής της ταινίας είναι να βάλει τα φώτα της δημοσιότητας στο παγκόσμιο κίνημα για τον τερματισμό της εμπορίας ανηλίκων με την επιτυχή διανομή αυτής της ταινίας σε ένα παγκόσμιο κοινό.
    Το The Sound of Freedom είναι μια αληθινή ιστορία του αγώνα ενός άνδρα να σώσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί από τη φρίκη της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών.Εμείς ως κοινωνία το επιτρέπουμε?????

    Sound of Freedom | Theatrical Trailer
    YΠΑΡXOYN YΠΟΤΙΤΛΟΙ

    https://invest.angel.com/freedom

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι διαδηλωτές φωνάζουν "είμαστε εδώ, είμαστε #queer , ερχόμαστε για τα παιδιά σας".
    Μια άλλη θεωρία συνωμοσίας μόλις έγινε πραγματικότητα. 🤦‍♂️

    https://twitter.com/Liberacrat/status/1672447135051132930


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »