Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Οι τρείς συστημικοί κλώνοι εν δράσει

Ζούμε με δανεικό χρόνο.
Εισαγωγή 
Εκλογικές επιλογές

(Μπορείτε να επιλέξετε τα 
κεφάλαια από τους υπερσυνδέσμους)

 Τα ολιγόλεπτα βίντεο είναι αναπόσπαστο μέρος της ανάλυσης

 

Οι  παραζαλισμένοι Έλληνες ψηφίζουν στον βαθμό που πραγματικά το κάνουν - όταν δεν ψηφίζουν γι αυτούς οι έποικοι ή η νοθεία - ευρισκόμενοι εν μέσω καταστάσεων αδιέξοδου, προπαγάνδας και σύγχυσης, σκόπιμα και μεθοδικά καλλιεργημένων. 
Χάνουν την προοπτική τους και συγκρίνουν με λανθασμένο τρόπο τις καταστάσεις και την βαρύτητα των ζητημάτων.
Εμπιστεύονται τον τσοπάνο τους επειδή τους κέρδισε την εμπιστοσύνη με υποσχέσεις για σταθερότητα στην παροχή της ζωοτροφής, αλλά και για επενδύσεις στην κτηνοτροφική μονάδα, ενώ ο τσοπάνος προσπαθεί να αποφύγει ακρότητες, απότομες κινήσεις ή απρόσεκτο λόγο που θα προκαλέσουν ανησυχία.

Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, αλλά το να αποφεύγει κάποιος να διαβάσει τέτοια προειδοποιητικά άρθρα είναι σαν να αποφεύγει ένας ανέμελος εξερευνητής της ζούγκλας να διαβάσει πληροφορίες για το ποιά φυτά εκεί είναι δηλητηριώδη και ποιά ποτάμια που θέλει να διασχίσει έχουν πυράγχας, επειδή βαριέται να διαβάζει!
Αυτό το άρθρο προεκτείνεται σε ένα ευρύτερο προβληματισμό και όχι σε στενά προεκλογικό.


Τι κοινό έχουν οι επόμενοι τρεις δήθεν αντισυστημικοί κλώνοι εκτός από την συστημικότητά τους; 
Ποιά είναι πολύ βασικά σημεία-κριτήρια που καθορίζουν την πολιτική ενός κόμματος και τα οποία σε ποικίλο αλλά κατά κανόνα απόλυτο βαθμό δεν τα αντιμετωπίζουν αλλά και τα παρασιωπούν τα κόμματα; :

-Ο εποικισμός της χώρας από ξένους πληθυσμούς.

-Η μη πρόταξη άμεσου δημοψηφίσματος για το μεταναστευτικό, αλλά και για άλλα κρίσιμα ζητήματα όπως η τροποποίηση του συντάγματος κατά τροποποιούμενο άρθρο.

-Η ομολογημένη και επικείμενη συμφωνία διαίρεσης και εκχώρησης της κυριαρχίας στο Αιγαίο, λόγω αμιγούς προδοσίας, οι Πρέσπες του Αιγαίου, συνέχεια και προέκταση της μικρασιατικής καταστροφής. Εξέλιξη που αν επέλθει θα είναι αδύνατον να ανατραπεί στο ορατό μέλλον.

-Η υποστήριξη των αφηγημάτων  της πλαν-δημίας και των ψευδοεμβολίων, για αυτήν και για τις επερχόμενες πλαν-δημίες και η εκχώρηση εξουσιών και συνεπώς εθνικής κυριαρχίας στον Π.Ο.Υ. είτε με πράξεις είτε με παραλείψεις.

-Η αποδοχή χωρίς ούτε καν καταγγελία, έστω και φραστική προς το παρόν, του δικαιώματος έκδοση χρήματος από τις τράπεζες μέσω της υφαρπαγής του εκδοτικού προνομίου και της νομισματικής πολιτικής αυτών από τα κράτη που είναι οι φυσικοί φορείς τους, υφαρπαγή που είναι η αιτία σχεδόν όλων των χρεών, και για το οποίο τηρείται άκρα του τάφου σιωπή σε όλες τις χώρες της δύσης και παγκοσμίως.

-Το ψηφιακό νόμισμα και η κατάργηση των μετρητών, που είναι ο απόλυτος τρόπος ελέγχου και καταναγκασμού σε απόλυτη συμμόρφωση, ατομική και συλλογική, σε οποιαδήποτε κρατική απόφαση οσοδήποτε ακραία ή παράλογη κι αν είναι. 

-Η ψηφιακή ταυτοποίηση παντού, σε συνδυασμό με την μετάθεση όλο και περισσότερων λειτουργιών αποκλειστικά στο διαδίκτυο, που είναι ένας γυάλινος διαφανής κόσμος που τα πάντα ελέγχονται.

-Η μη καταγγελία σε όλους τους τόνους των κινδύνων της επικείμενης συνταγματικής αναθεώρησης. 

-η αποδοχή έστω και μερική των πράσινων πολιτικών για τις ψευδοκλιματική και την ενεργειακή προσχεδιασμένες κρίσεις.

-Η νοθεία των εκλογών.

-Σε σχέση με την ψευδοπανδημία και όλα τα εγκλήματα που την συνόδευσαν, ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης έχει μηνύσει την κυβέρνηση για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και πλήθος εμπλεκομένων συνενόχων αξιωματούχων, δικαστικών, επιστημόνων, πολιτικών προσωπικοτήτων κλπ και έχει αποστείλει εξώδικες ειδοποιήσεις για πλήθος εμπλεκόμενων ζητημάτων στην πορεία, και έγγραφες κοινοποιήσεις με κυριολεκτικά χιλιάδες αποδέκτες. Μεταξύ αυτών σε όλα τα κόμματα επί πολλών πτυχών αυτών των άξιων διερεύνησης καταγγελλόμενων εγκλημάτων. Όλα τα κόμματα τήρησαν απόλυτη σιγή ιχθύος, παντελώς αταίριαστη με την βαρύτητα και την στοιχειοθέτηση των καταγγελιών, δείχνοντας έμμεσα μία ιδιαίτερη προτίμηση στην συγκάλυψη των εγκλημάτων.

Πιο αναλυτικά γι αυτά εδώ.


Ο πρώτος συστημικός κλώνος


Τα προτάγματα του κόμματος αυτού είναι μεταξύ άλλων (δείτε και το σύντομο βίντεο): Αντιρατσιστική νεοταξίτικη υστερία στο δόγμα της πολιτικής ορθότητας, «υπερηφάνεια» στα χρώματα των λοάτκι, εποικισμός της χώρας με την επιστασία (!) «μορφωμένων και ικανών» ανθρώπων που θα ελέγχουν τις διαδικασίες, βάσει της «νομιμότητας» του «κράτους δικαίου».  Οι θέσεις του είναι μνημείο βερμπαλιστικού κενού, αριστερίστικης σάλτσας, ανούσιας γενικολογίας και εξύμνησης του εποικισμού και του «αντιρατσισμού». Εμφανίζεται σε τεχνητή αντίθεση με το κυβερνών κόμμα (όπως και με τον παρουσιαστή που δήθεν ανησυχεί για τον εποικισμό). Συμφωνούν στα ουσιώδη, διαφωνούν στα επί μέρους. Συστημικός κλώνος αριθμός 7.


Μας λέει λοιπόν με σοβαροφανές ύφος που αποπνέει εξασκημένη σιγουριά, ότι ένας λαός πρέπει να ακολουθεί την νεοταξίτικη επιταγή, την οποίαν με αφοσίωση υπηρετεί, αυτήν του εποικισμού των κρατών της Δύσης και ειδικώς εδώ της Ελλάδας. 

Εννοεί ότι οι Έλληνες δεν έχουν λόγο ή ικανότητα να κρίνουν τι είναι σωστό και δίκαιο για το κράτος τους και πρέπει να ακολουθούν την εποικιστική φιλοσοφία που πρεσβεύει, διότι αλλιώς παραβιάζουν τις αρχές του «δικαίου», όπως αυθαίρετα αυτή και οι ομοϊδεάτες της καθορίζουν, ακολουθώντας μία διεθνή βίβλο οδηγιών που έχουν αποστηθίσει. 

Φυσικά για δημοψήφισμα που θα αναδείξει την λαϊκή βούληση ούτε λόγος, δεν εγκρίνεται από τα αμβλυμένα δημοκρατικά της ανακλαστικά. Δημοψήφισμα που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και δεκαετίες, διότι αν γίνει στο απροσδιόριστο μέλλον, οι ψηφοφόροι θα είναι κυρίως έποικοι και κάποιοι δυστυχείς πλήρως αποπροσανατολισμένοι γηγενείς. 

Ένας επίδοξος έποικος έρχεται από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, πχ από το Πακιστάν, ή από οποιοδήποτε άλλο σημείο χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά, ο οποίος είναι κατά 99,99% των περιπτώσεων οικονομικός μετανάστης, και εισέρχεται στην χώρα βουλιάζοντας εκ του πονηρού το σκάφος που τον φέρνει.

Τότε αναλαμβάνει η προπαγάνδα που μας λέει πλήρης θράσους και προσβλητικότητας ποιό είναι το «δίκαιο». Ότι όσοι διαφωνούν με αυτό το «δίκαιο» θέλουν να πνίξουν(!) ρίχνοντας στην θάλασσα ή να πυροβολήσουν(!) αυτούς του ανθρώπους και η επιλογή ...δεν μπορεί να είναι ένα τείχος. 

Για αρχή δημιουργεί λοιπόν ένα τεχνητό δίλημμα με συναισθηματική φόρτιση, όπως περιλαμβάνεται στις οδηγίες των σελίδων της εποικιστικής βίβλου. Αυτός λοιπόν που δεν εγκρίνει τον εποικισμό είναι φονιάς ανδρών γυναικών και παιδιών, σωστά; Άλλη λύση όπως η με συνοπτικές διαδικασίες απέλαση και η εξάλειψη των δόλιων κινήτρων με τα οποία τους προσελκύουμε, δεν υπάρχει, σωστά; Χρησιμοποιεί ακόμα και το γνωστό κλισέ - ψυχολογικό τέχνασμα «είναι δυνατόν το 2023;...», προσπαθώντας να υποβάλει στους ακροατές της την ιδέα ότι στην εποχή μας οι αντίθετες θέσεις είναι απαράδεκτες, διότι βεβαίως η προπαγάνδα τις απορρίπτει πλήρως, υπονοώντας ότι είναι απαράδεκτος συντηρητισμός, ρατσισμός και «εσωστρέφεια» αντί για «εξωστρέφεια». 

Επίσης αναφέρεται στην νόμιμη μετανάστευση. Πώς μπορεί η απρόσκλητη είσοδος στην χώρα να είναι νόμιμη μετανάστευση;

Μήπως ο στόχος των εποίκων είναι άλλες χώρες της Ευρώπης; Μετά την απέλασή τους ας πάνε εκεί που θέλουν. Έχει και άλλα σύνορα η Ευρώπη πέραν της Ελλάδας. Πολλοί από αυτούς φιλοξενούνται για αρκετό καιρό σε στρατόπεδα μεταναστών στην Τουρκία, που δείχνει ότι δεν είναι πολιτικοί πρόσφυγες ακόμα και αν αρχικά κάποιοι από αυτούς ήταν. Η Τουρκία είναι πολιτιστικά πιο κοντά σε αυτούς και τους προτείνουμε να εγκατασταθούν μόνιμα εκεί και να προκόψουν ή μέχρι να είναι ασφαλείς για να επιστρέψουν στην χώρα τους.


Αναρωτιέται λοιπόν η κυρία στο βίντεο, βάσει των «διαδικασιών» που επικαλείται: «Θέλει ένας άνθρωπος που δεν είναι πολίτης της χώρας να εισέλθει στην χώρα;» Οι ίδιες «θεσμικές» διαδικασίες δεν περιλαμβάνουν προφανώς την ερώτηση αν θέλουν οι πολίτες της χώρας ένας άνθρωπος που δεν είναι πολίτης της χώρας να εισέλθει στην χώρα, εκμεταλλευόμενος μάλιστα το καθεστώς της πέμπτης φάλαγγας. Πόσο μάλλον αν πρόκειται να γίνει στην συνέχεια πολίτης της χώρας, η δε χώρα να τους δίνει γην και επιδοματικό ύδωρ και στέγαση εν μέσω ένδειας και πλειστηριασμών πολύ μεγάλου μέρους του γηγενούς πληθυσμού που φορολογείται αδίστακτα. Ακόμα και στην περίπτωση παροχής ασύλου, η παραμονή πρέπει να νοείται μόνο ως προσωρινή, χωρίς να συνοδεύεται από παραχώρηση ιθαγένειας. Αντιθέτως γίνεται φανερό ότι το άσυλο γίνεται το πρόσχημα για την παροχή ιθαγένειας.

Ούτε περιλαμβάνουν αυτές οι διαδικασίες την διάκριση μεταξύ ιθαγένειας και υπηκοότητας, αποδίδοντας την ιδιότητα της ιθαγένειας με την κυριολεκτική της σημασία του γηγενούς, αυτόχθονος, σε κάποιον που δεν μπορεί λογικά να την φέρει, και δίνοντάς του τα δικαιώματα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι και την ισοβιότητα της κατοχής της.


Το τι θέλουν οι πολίτες δεν έχει καμία σημασία για τους προπαγαδιστές. Αν διαφωνούν είναι εχθροί του κράτους «δικαίου» και πρέπει να αγνοηθούν και ακόμα καλύτερα να τιμωρηθούν. Διότι το κράτος δικαίου είναι στην δικαιοδοσία των προπαγανδιστών.

Το ότι ένας άνθρωπος, αν είναι πολιτικός πρόσφυγας προσπέρασε πλήθος άλλων χωρών που γειτνίαζαν γεωγραφικά και πολιτιστικά με την χώρα του και εκεί δεν ζήτησε άσυλο, όπως θα ήταν λογικό για κάποιον που προσπαθεί να γλυτώσει την ζωή του από τις διώξεις, αλλά επεδίωξε να πάει στην άλλη άκρη του κόσμου διότι στην πραγματικότητα είναι οικονομικός μετανάστης, επίσης δεν έχει σημασία για τους προπαγανδιστές. 

Ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι περίπου 8 δισεκατομμύρια. Οι χώρες της Δύσης (Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία κλπ) είναι περίπου ένα δις.

Το «δίκαιο» λοιπόν, μας διδάσκουν ηθικολογώντας, είναι η χώρα να άγεται και να φέρεται από τα εκατομμύρια ή εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων που εκκινούν μέσα από μία θάλασσα δισεκατομμυρίων ανθρώπων του τρίτου κόσμου, που αναπληρώνει όσα εκατομμύρια και αν φύγουν σαν μετανάστες για την Δύση, με νέες γεννήσεις σε μόλις βδομάδες ή μήνες και συνεπώς αποτελούν μία ανεξάντλητη ροή που ανά πάσαν στιγμή μπορεί να πνίξει την Δύση, χωρίς να γίνει καν αισθητή αριθμητικά η απουσία τους από τις ηπείρους προέλευσής τους. 

Αυτοί είτε έχουν προβλήματα ασφαλείας στην χώρα τους, είτε είναι φτωχοί οικονομικοί μετανάστες είτε ψευδο-κλιματικοί πρόσφυγες, έχουν ολόκληρες αχανείς ηπείρους για να μεταναστεύσουν. Ο τρίτος κόσμος αναπτύσσεται τάχιστα και θα ξεπεράσει συντόμως την Δύση οικονομικά, η οποία Δύση βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Και όσοι από αυτούς ζηλεύουν τις ελευθερίες της Δύσης τους ενημερώνουμε ότι τα κράτη της Δύσης βαίνουν ολοταχώς σε ολοκληρωτικό αυταρχισμό με τρομακτικό βαθμό ανελευθερίας.


Αυτοί όλοι λοιπόν οι μετανάστες, παρακινούμενοι και από τις διασυνδεδεμένες στο διεθνές κύκλωμα ΜΚΟ, όταν δεν παρακινούνται από τις κυβερνήσεις τους με κρυφά ισλαμικά οράματα, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αποφασίζουν να παραβιάζουν τα σύνορα, σκίζοντας τα διαβατήριά τους και ψευδόμενοι, και αυτοί να καθορίζουν την μοίρα της χώρας που πρέπει κατά αυτούς τους κλώνους να κατοικείται από άβουλους γηγενείς πληθυσμούς. 


Διότι λαμβάνοντας υπ' όψιν και τον ξεδιάντροπα ομολογούμενο αντινατιβισμό που εκπροσωπούν όλα τα συστημικά κόμματα μέσα ή στο κατώφλι της βουλής, αλλά και πολλά από τα κρυπτοσυστημικά περιφερειακά, ο στόχος είναι αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν σύντομα πολίτες της χώρας, ενώ απελαύνεται μόνο ένα αμελητέο κλάσμα αυτών.

πηγή

Σε αυτό το βίντεο του 2018, ο Antena μεταφράζει ψευδώς το nativism σε εθνικισμό (nationalism) για να συγκαλύψει το σκάνδαλο. Το nativism σημαίνει υπέρ των ντόπιων, υπεράσπιση της εντοπιότητας, των αυτοχθόνων έναντι των μεταναστευτικών κυμάτων ιδίως εποικισμού και διείσδυσης στις κοινωνίες των ιθαγενών αυτοχθόνων. 


Αυτό το «δίκαιο» όπως το διακηρύσσουν αυτοί οι κήρυκες με ύφος, είναι το δίκαιο των επικυρίαρχων οι οποίοι δεν νοιάζονται ούτε για τους γηγενείς λαούς, ούτε βεβαίως και για τους μετανάστες τους οποίους χρησιμοποιούν σαν εργαλείο για τα σχέδιά τους. Αυτό είναι μία προφανής αλήθεια την οποίαν ο καθένας μπορεί να καταλάβει, εκτός κι αν έχει λοβοτομηθεί από μικρή ηλικία από την ασίγαστη προπαγάνδα που ασύστολα εκπέμπεται από όσους εκτελούν αυτόν τον ρόλο.

Η πατρίδα είναι η γη, η ιστορία, και ο πολιτισμός, οι αμέτρητες ελληνικές επιγραφές και τα μνημεία, είναι οι άνθρωποι που έζησαν στους αιώνες, έχυσαν το αίμα τους για αυτήν την πατρίδα και άφησαν τους απογόνους τους μέχρι την γενιά μας. 

Δεν είναι ιδιοκτησία των προπαγανδιστών της πέμπτης φάλαγγας. Και αυτοί δεν είναι σε καμία περίπτωση πατριώτες όπως με εκφυλισμένη ρητορεία προσποιούνται ή πιστεύουν ότι είναι. Κάποιοι το κάνουν επειδή έχουν γίνει με την ανατροφή και την παιδεία που έχουν δεχθεί στην ζωή τους γενίτσαροι, χωρίς να είναι σε θέση να το αντιληφθούν.  Δέχθηκαν προπαγάνδα και την αναπαράγουν. Κάποιοι άλλοι είναι συνειδητοί σε αυτό που κάνουν, ο καθένας για ποικίλους λόγους. Άλλοι εξαγοράζονται, άλλοι εκβιάζονται, άλλοι είναι εξ αρχής πολιτικά κατασκευάσματα πρεσβειών, άλλοι είναι παρακρατικοί, άλλοι είναι φυτεμένοι εδώ και πολλές δεκαετίες ως πολιτικές δυναστείες και άλλοι έχουν έναν συνδυασμό αυτών των ιδιοτήτων. Η πατρίδα αυτή ανήκει στους Έλληνες που καταδυναστεύονται από τους διεθνείς επικυρίαρχους και οδηγούνται στον αφανισμό, στον τεμαχισμό και την εκποίηση της χώρας και στην αλλαγή του πληθυσμού.

Η πατρίδα αυτή δεν ανήκει σε όποιον δηλώνει φιλέλληνας ή μαθαίνει την γλώσσα ή πηγαίνει σε ελληνικό σχολείο, ούτε σε κάποιον που δίνει εξετάσεις νομιμοφροσύνης σε μία επιτροπή-φάρσα απόδοσης ιθαγένειας. Ακόμα και αν η επιτροπή απαιτούσε να δηλώσει ότι είναι Αρειανός, θα υπέγραφε την σχετική υπεύθυνη δήλωση χωρίς κανέναν δισταγμό. Ποιός οικονομικός μετανάστης που ήθελε το εισιτήριο για την Ευρώπη δεν θα υπέγραφε οτιδήποτε;


Μία φανταστική υποθετική ιστορία: Σε μιά μεγάλη νεροποντή που προκαλεί πλημμύρα στους δρόμους, ένας άντρας με την ετοιμόγεννη γυναίκα του μπαίνουν στην αυλή σας για να προστατευτούν μην τους παρασύρει το νερό και πνιγούν, διότι δεν έχουν βάρκα. Επειδή η γυναίκα είναι ετοιμόγεννη και πονάει, τους προσκαλείτε στο σπίτι σας και εκεί η γυναίκα αποκλεισμένη γεννάει το μωρό της.

Το μωρό της νομίζετε ότι απέκτησε δικαιώματα στην ιδιοκτησία του σπιτιού σας; Και οι γονείς που δήλωσαν ότι είναι φιλέλληνες, που σας υπόσχονται ότι θα είναι καλοί συγκάτοικοι και θα σέβονται τις συνήθειές σας, απέκτησαν και αυτοί δικαιώματα συγκατοίκησης και συνιδιοκτησίας, αλλά και το δικαίωμα να τους συντηρείτε μέχρι νεωτέρας;

Κι αν αρνηθείτε και προσφύγουν στα διεθνή δικαστήρια, το κράτος «δικαίου» και οι «θεσμοί» θα πρέπει να επικυρώσουν τα φανταστικά αυτά δικαιώματα συνιδιοκτησίας και συγκατοίκησης, διότι αλλιώς θα είστε ρατσιστές και θα δεχθείτε την διεθνή κατακραυγή και τιμωρία, αλλά και τις πονηρές και παραπλανητικές νουθεσίες από τηλεοράσεως  μελών της εγχώριας πέμπτης φάλαγγας, που θα σας λέει ότι δεν είναι σωστό να τους  πυροβολείτε ή να τους αφήνετε να πνιγούν στην βροχή ιδίως αν το σπίτι σας είναι κοντά στα παράλια της Τουρκίας που βρέχει πολύ, σαν να κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο;

Αν έχετε στο σαλόνι σας μία χριστιανική εικόνα πρέπει να την μεταφέρετε στο δωμάτιό σας διότι το σαλόνι είναι κοινόχρηστο και ίσως να θιγούν οι νέοι  υποχρεωτικοί συγκάτοικοι και συνιδιοκήτες σας.

Μην παραπονιέστε όμως, μπορεί να μάθετε εξωτικές συνταγές μαγειρικής που η γυναίκα μπορεί να ξέρει και να σας τις διδάξει, και η επιτροπή του δήμου που θα έρχεται για τον τακτικό έλεγχο της νομιμότητας να εκτιμήσει την νοστιμιά τους.

Και τα παιδάκια σας θα παίζουν μαζί μεγαλώνοντας στο ίδιο σπίτι. Πόσο συγκινητικό και ανθρώπινο και πόσο υπέροχα «εξωστρεφές» είναι αυτό! Πάντοτε όμως υπό την επίβλεψη της δημοτικής επιτροπής στην οποίαν τα μισά μέλη θα είναι έποικοι και τα άλλα μισά της πέμπτης φάλαγγας.

Η «χριστιανική αγάπη» όλα τα διορθώνει, ακόμα και την απομάκρυνση της εικόνας από την θέση της διότι έτσι εξασκούμαστε στην ταπεινότητα, και όσα δεν διορθώνει τα αναλαμβάνει ο πέλεκυς του «δικαίου». 

Η δήθεν «εσωστρέφεια» του να μην παραχωρείς την χρήση και την ιδιοκτησία του σπιτιού σου, είναι βαρύ αμάρτημα και ας είσαι απολύτως εξωστρεφής στις σχέσεις σου με τα γειτονικά σπίτια. Και σαν τέτοιο αμάρτημα «αντικοινωνικών, απάνθρωπων και ρατσιστικών» επιλογών πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυστηρότητα.


Αυτά τα τηλεοπτικά σώου στοχεύουν στο ευάλωτο κοινό και οι πλείστοι ακροατές ανήκουν εκεί. Επιλέγουν τους κλώνους σαν είδωλό τους. Τι ιστορικός ξεπεσμός. 


Οι παραζαλισμένοι Έλληνες ψηφίζουν στον βαθμό που πραγματικά το κάνουν - όταν δεν ψηφίζουν γι αυτούς οι έποικοι ή η νοθεία - ευρισκόμενοι εν μέσω καταστάσεων αδιέξοδου, προπαγάνδας και σύγχυσης, σκόπιμα και μεθοδικά καλλιεργημένων.

Χάνουν την προοπτική τους και συγκρίνουν με λανθασμένο τρόπο τις καταστάσεις και την βαρύτητα των ζητημάτων.

Εμπιστεύονται τον τσοπάνο τους επειδή τους κέρδισε την εμπιστοσύνη με υποσχέσεις για σταθερότητα στην παροχή της ζωοτροφής, αλλά και για επενδύσεις στην κτηνοτροφική μονάδα, ενώ ο τσοπάνος προσπαθεί να αποφύγει ακρότητες, απότομες κινήσεις ή απρόσεκτο λόγο που θα προκαλέσουν ανησυχία.

Ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης (Μέρα 25) έπαιξαν το δόλιο θεατρικό έργο τους «Οι επαναστάτες» με το προσχεδιασμένο σενάριο με συγκεκριμένη έκβαση, ένα έργο διεθνούς παραγωγής.

Τα πρόβατα εκπαιδεύτηκαν έτσι να φοβούνται τους «επαναστάτες». Προτιμούν την σταθερότητα της αδιατάρακτης καταστροφής, αρκεί να μην βλέπουν συγκρούσεις και φοβούνται.

Ο πρωθυπουργός από την άλλη, τα πρόβατα αυτά θεωρούν ότι είναι μεν διαπλεκόμενος με το κεφάλαιο (στην πραγματικότητα και οι υπόλοιποι ομοίως είναι), αλλά επίσης πιστεύουν ότι είναι μέσα στα πράγματα και θα κρατάει καλές σχέσεις με τους «εταίρους» (δηλαδή τους ιδιοκτήτες του σφαγείου δίπλα στην κτηνοτροφική μονάδα), ώστε θα φέρει ανάπτυξη και επενδύσεις αν πάει με τα νερά τους. Ξεγελιούνται από την σκηνοθεσία και είναι τυφλοί απέναντι στην πραγματικότητα.


Η οικονομία της χώρας, της οποιασδήποτε χώρας, μπορεί ανά πάσαν στιγμή να ανακάμψει, αν η κυβέρνηση εντίμως το αποφασίσει. Ακόμα και αν είναι σε πολύ αρνητικό σημείο σε λίγα χρόνια μπορεί να επανέλθει.

  Σε πλήρη αντίθεση, ο εποικισμός και η αντικατάσταση του πληθυσμού δεν αναστρέφονται ποτέ παρά μόνο μετά από αιματηρές περιπέτειες σε έναν απροσδιόριστο χρόνο, λύση συνήθως ανέφικτη.  Ρωτήστε τους ινδιάνους της Αμερικανικής ηπείρου, όπου οι συντριπτικά περισσότεροι από τους ελάχιστους που έχουν μείνει είναι μιγάδες με αφρικανούς είτε λευκούς με μικρή αναλογία ινδιάνικων προγόνων στην γενεαλογία τους, αλλά και οι λατινοαμερικανοί είναι στην πλειονότητά τους μιγάδες, (περισσότερα περί αυτού πιο κάτω), αν αυτό κινητοποιεί κάποια αντίδραση στο ναρκωμένο μυαλό των μη ανησυχούντων παρά μόνο για τον αν θα είναι ευνοϊκή η όχι για αυτούς η επόμενη απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της κυβέρνησης (που δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκή τους πληροφορούμε).


Αν δεν σταματήσουμε την καταστροφή τώρα που μετά βίας μπορούμε, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε μειονότητα στην χώρα μας και η ψήφος μας θα είναι αδύνατον να επιφέρει καμία αλλαγή. Έδωσαν δικαίωμα ψήφου στους ανήλικους διότι έχουν μεγαλύτερη του μέσου όρου των ψηφοφόρων αναλογία εποίκων που επηρεάζονται από τις οικογένειές τους, αλλά και διότι οι νεώτερες γενιές είναι πιο εύκολα χειραγωγήσιμες, έχοντας μεγαλώσει και εκπαιδευτεί σε περιβάλλον ανελέητης προπαγάνδας και μη έχοντας συγκριτικές άλλες παραστάσεις. 

Ακόμα και 65% να είμαστε επί του συνόλου, δεδομένου του πολιτικού κατακερματισμού, πάλι θα είμαστε χωρίς καμία πολιτική δύναμη. Οι έποικοι και οι ομοεθνείς τους χειριστές τους σε πολιτικό ή θρησκευτικό επίπεδο, επιλέγουν τα συστημικά κόμματα λόγω του ότι η ατζέντα αυτών των κομμάτων τους ευνοεί. Και είμαστε πάρα πολύ κοντά στο 65%. Δεκαετίες έντονης συνεχώς επιδεινούμενης υπογεννητικότητας (από το 1981) λόγω συνδυασμένης μείωσης του δείκτη γονιμότητας (παιδιά ανά μητέρα) και της αύξησης της ηλικίας μητρότητας έχουν σαν αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί τραγικά τις γεννήσεις, από τις οποίες αν αφαιρεθεί το μέρος των γεννήσεων του μη ιθαγενούς πληθυσμού είναι τόσο πολύ χαμηλές που μετά από 42 χρόνια αποπληθυσμού των ιθαγενών Ελλήνων είναι ζήτημα αν αυτοί αριθμούν το 80% του συνόλου.


Οι σειρήνες της προπαγάνδας επί όλων των ζωτικών ζητημάτων, είναι ο απόλυτος ιδεολογικός εχθρός σου. Η προπαγάνδα είναι σαν πυρηνική βόμβα και οφείλεις να αμυνθείς με όλες τις νοητικές σου δυνάμεις. Οι σύγχρονοι κατακτητές χρησιμοποιούν τον δακρύβρεκτο εποικισμό (με κροκοδείλια δάκρυα) και την προπαγάνδα μαζί με το μαστίγιο της αντιρατσιστικής (δηλαδή της εποικιστικής) νομοθεσίας, προκειμένου να εξημερώσουν τα θύματά τους ώστε να δεχτούν την κατάκτηση και την οριστική απώλεια της χώρας τους. 


Μοιάζει η γελοία και τραγική ταυτόχρονα αυτή κατάσταση με εξελισσόμενο βιασμό, με δώρο ένα φθηνό πλαστικό δακτυλίδι του ενός ευρώ προς το θύμα, το οποίο σκέφτεται ότι τουλάχιστον θα του μείνει το δακτυλίδι.




Ακολουθεί ο επόμενος «πατριωτικός» κλώνος.


Μας έσωσε πρώτα με τα μνημόνια. Παρακολουθείστε το επίπεδο του μνημονιακού πολιτικού του απολογισμού. Έκανε ένα λαθάκι διότι τον πίεσε ο μπαμπάς του τον φτωχό μικρούλη, και αυτός ο υπεύθυνος υπηρέτης των συμφερόντων των ψηφοφόρων του προτίμησε να θάψει τα συμφέροντα της χώρας του, οδηγώντας αυτήν και τους πολίτες της στην λεηλασία, για να μην χάσει τα οικονομικά του προνόμια, ή για να τηρήσει τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του, ή σε πιο ευγενική και παράλογη εκδοχή, για να μην χάσει την θέση του και επομένως την δυνατότητα να προασπίζεται «γενναία» και με σύνεση τα συμφέροντα της χώρας του!  Και τώρα θέλει  να κοιτάμε μπροστά και όχι προς το παρελθόν στο οποίο ανήκει η προδοσία του, ώστε να μας ξανασώσει.  
Στην συνέχεια αποφάσισε να μας σώσει και από την άρνηση των εμβολίων με τους νόμους που επιβάλλουν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.
Πρώτα με τον νόμο 4675 /11.03.2020 και μετά με τον χειρότερο νόμο 4682/03-04-2020.
Στον πρώτο νόμο 4675/2020 και στο επίμαχο άρθρο 4, η βουλευτής του Μαρία Αθανασίου εδώ στην σελίδα 13,  αγόρευσε στην βουλή λέγοντας τις παρατηρήσεις της για κάθε ένα άρθρο αυτού του νόμου, όπως και για κάθε παράγραφο του σχετικού άρθρου 4, ενώ για την επίμαχη παράγραφο για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς έκανε την εξής αναφορά: «Για το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών –το είπα και στην αρμόδια επιτροπή, το επαναλαμβάνω και στην Ολομέλεια- πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό μητρώο εμβολιασμών, που θα ενημερώνεται άμεσα και καθολικά τόσο για αυτούς που εμβολιάζονται όσο για αυτούς που χρήζουν εμβολιασμού. Είναι ένα σημαντικό τμήμα της πρόληψης υγείας.». Συνεπώς είχε διαβάσει προσεκτικά την επίμαχη παράγραφο και οι παρατηρήσεις της δεν έθιξαν καθόλου το ζήτημα της υποχρεωτικότητας. Σε αυτό το άρθρο 4  αυτή η ίδια η βουλευτής ψήφισε «ναι» στις 10/3/20. Πολύ αργότερα που υπήρξε κατακραυγή για αυτήν την ψηφοφορία, η βουλευτής κατέθεσε μία επιστολή με την οποίαν ζητάει να ακυρωθεί η ψήφος της διότι από παραδρομή, όπως λέει, πάτησε λάθος κουμπί, επιστολή που κατέθεσε στα πρακτικά εδώ στην σελίδα 71. Ο κος Βελόπουλος ισχυρίστηκε διαφοροποιούμενος από την έγγραφη επιστολή της ότι πατήθηκε το σωστό κουμπί αλλά η βουλή έκανε τυπογραφικό λάθος και ότι την άλλη μέρα είδαν το αποτέλεσμα και απευθύνθηκαν στον πρόεδρο της βουλής. Η ομιλία της και η ψηφοφορία έγινε στις 10/3/20 ενώ η επιστολή κατατέθηκε και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου στις 22/4/20 δηλαδή 43 μέρες μετά, αλλά η ημερομηνία που επέλεξε να βάλει σαν ημερομηνία σύνταξης της επιστολής ήταν 27/3/20 δηλαδή 26 μέρες πριν την κατάθεση!
Στον επόμενο  χειρότερο νόμο 4682/2020 το κόμμα αυτό ψήφισε «παρόν» όπως και το ΚΚΕ, ενώ όλα τα άλλα κόμματα ψήφισαν «ναι». Το «παρόν» ως γνωστόν και ελπίζουμε κατανοητό, είναι το φύλλο συκής του «ναι». Μας λένε δηλαδή ότι ήταν περαστικοί, είδαν φώς και μπήκαν και δεν έχουν γνώμη; Η ψηφοφορία έγινε στις 2 ή 3/4/20 δηλαδή 20 μέρες πριν κατατεθεί η επιστολή στην βουλή για το ...λαθάκι στον προηγούμενο νόμο!
Ο Ανδρέας Μπαρδάκης  Ακτιβιστής για τα Δικαιώματα των ΑμεΑ, κατέθεσε ένα ερώτημα στην βουλή στην Αλεξοπούλου Αναστασία - Αικατερίνη, βουλευτή της ελληνικής λύσης, για το «παρόν» που ψήφισε το κόμμα της. Ο κος Μπαρδάκης αναφέρει στο ερώτημά του μεταξύ άλλων: «Γιατί σπεύσατε να ψηφίσετε δύο σχέδια νόμων (ν. 4675, ν. 4682) που επιβάλλουν υποχρεωτικές βιοϊατρικές πράξεις, κυρίως εμβολιασμό και φαρμακευτική αγωγή, υποχρεωτική νοσηλεία κι υποχρεωτικό περιορισμό σε δομές ή και κατ’ οίκον, κυρώνοντας μια ΠΝΠ που αποφασίστηκε δεκαέξι ημέρες πριν ακόμα κηρυχθεί επισήμως η πανδημία από τον Π.Ο.Υ.;»

Συνεχίζουμε με το πώς η Ελληνική Λύση θέλει να μας σώσει από το εποικιστικό πρόβλημα.

Ο κύριος Βελόπουλος είναι υποθέτουμε δημοκράτης. Όταν οι έποικοι, γίνουν πλειονότητα και έχουν δημοκρατικά την κυριαρχία στην χώρα, τότε θα είναι υπέρ των Ελλήνων ή υπέρ της δημοκρατίας «πρώτα»;
Αποσπάσματα από τις θέσεις του κόμματος:

«Έλληνες πολίτες θα είναι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και εκείνοι, που με όρους θα πολιτογραφούνται Έλληνες με διοικητική πράξη και ειδικότερα, θα έχουν εισέλθει στην Ελλάδα νόμιμα, κατόπιν αδείας του Κράτους, θα διαμένουν αδιαλείπτως νόμιμα στην Ελλάδα επί δεκαετία, θα επιτυγχάνουν σε εξέταση για την ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και το ελληνικό Σύνταγμα, δε θα έχουν καταδικαστεί για ορισμένα αδικήματα, θα υποβάλλουν σχετική αίτηση και θα ορκίζονται πίστη και αφοσίωση στη νέα τους πατρίδα.»

Πολύ γενναιόδωρο το κόμμα με την απόδοση σε εποίκους συνιδιοκτησίας και συγκυριαρχίας της χώρας που δεν του ανήκει παρά στο απειροελάχιστο μερίδιό του, και χωρίς πρώτα να ρωτήσει με δημοψήφισμα τους άλλους συνιδιοκτήτες και συγκυρίαρχους. Περισσότερα περί αυτού στις ανάλογες απαντήσεις στις θέσεις του τρίτου κλώνου εδώ.

Τα μέτρα για το δημογραφικό στις εξαγγελίες του κόμματος, αναφέρονται και στην τόνωση της γεννητικότητας και της οικογένειας. 
Βάσει της νομοθεσίας τα όποια μέτρα στήριξης αφορούν όλους τους κατοίκους της Ελλάδας επομένως και τους εποίκους, που έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώνουν τα κριτήρια ώστε να απορροφήσουν το μεγαλύτερο αναλογικά μέρος αυτής της βοήθειας. 
Αυτοί όλοι θα είναι επίσης κάτω από την στοργική φτερούγα του όπως μας βεβαιώνει στο βίντεο. 
Λέει ότι θα κλείσει τις ΜΚΟ και θα επιβάλει ποινές στους διακινητές. Και οι διακινητές ναρκωτικών διώκονται αλλά τα ναρκωτικά βρίσκονται παντού.
Όπως γράφουμε και πιο πάνω οι έποικοι πάντοτε θα έρχονται όσο στην πράξη τους προσφέρουμε πρόσβαση, παραμονή, φιλοξενία, επιδόματα, στέγαση, συντήρηση, περίθαλψη, ενθάρρυνση και ιδεολογική εξύμνηση, νομική αντιρατσιστική (εναντίον των γηγενών) προστασία, ενσωμάτωση και πολιτογράφηση. 

Για την επίλυση του προβλήματος χρειάζεται κατάργηση των παροχών με έγκαιρη προειδοποίηση, ανάκληση της άδειας παραμονής όπου έχει χορηγηθεί, επίσης με έγκαιρη προειδοποίηση, ποινικοποίηση με αυστηρές ποινές της παράνομης εισόδου και απελάσεις με συνοπτικές διαδικασίες.
Δεν νοείται παροχή ασύλου σε ανθρώπους που δεν προέρχονται από όμορες άμεσα γειτονικές χώρες, πόσο μάλλον σε ανειλικρινείς οικονομικούς μετανάστες που έχασαν τα χαρτιά τους σκίζοντας τα, ούτε μακροχρόνια παραμονή σε αυτούς τους ελάχιστους που προσωρινά θα αποφασιστεί να μην απελαθούν. 
Για απόδοση ιθαγένειας ούτε λόγος, οι δε ιθαγένειες που έχουν αποδοθεί θα πρέπει να μετατραπούν σε υπηκοότητες χωρίς πολιτικά δικαιώματα που θα επανεξεταστούν με τα παραπάνω κριτήρια και με έγκαιρη προειδοποίηση τριετίας να ακυρωθούν.
Αυτή η κουκίδα γής των δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, ούτε ιστορικός, ούτε λογικός, ούτε ηθικός, ούτε άλλος ώστε να αλωθεί και να βυθιστεί στην καταστροφή από ανθρώπους από όλες τις ηπείρους που εγκαταλείπουν τα αχανή εδάφη τους και έρχονται από παντού εδώ για να «σωθούν». Είναι βαριά προσβολή πρωτίστως την νοημοσύνης μας αυτοί οι ισχυρισμοί. Περισσότερα περί αυτού πιο κάτω.

Στον τομέα της κλιματικής ψευδοκρίσης:

«Οι βασικοί άξονες που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επικεντρώνεται στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας είναι:
• Η ενεργειακή θωράκιση του κτηριακού αποθέματος της χώρας.
• Η εγκατάσταση ενεργειακών πάρκων με συστήματα Α.Π.Ε για την
ενεργειακή αυτονόμηση της χώρας.
• Η μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος της χώρας.
• Η ορθολογική χρήση της ενέργειας και η επίτευξη των ενεργειακών στόχων για το 2030, στα πλαίσια των δεσμεύσεων της χώρας που έχουν τεθεί από την ΕΕ.
»...Παρά όμως τη ζωτική ανάγκη – σε παγκόσμιο επίπεδο – για στροφή στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας...»

Απόλυτη ευθυγράμμιση με το κλιματικό ψευδοαφήγημα, περισσότερα περί αυτού πιο κάτω στην ενότητα για τον τρίτο κλώνο.
Οι ενεργειακοί στόχοι για το 2030 και οι «δεσμεύσεις» που έχουν «τεθεί» δηλαδή οι εντολές χωρίς δυνατότητα άρνησης, αφορούν την παγκόσμια Ατζέντα 30 του ΟΗΕ, το απόλυτο μανιφέστο παγκόσμιας υποδούλωσης.
Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος των αντιφάσεων και των συμβιβασμών, δείτε μία σειρά άρθρων που απομυθοποιούν και κατακεραυνώνουν τα ψεύδη του αφηγήματος της κλιματικής «κρίσης». Ποιός είναι ο συγγραφέας τους; Ο Β. Βιλιάρδος, ένας βασικός βουλευτής αυτού του κόμματος! Ένα από αυτά τα άρθρα εδώ, με παραπομπές και σε άλλα.


Φυσικά στην θερμομόνωση και ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς, αλλά όχι με εξαναγκαστικούς εκβιαστικούς όρους που οδηγούν σε ιδιοκτησιακό αδιέξοδο (απαγόρευση πώλησης, κληροδότησης και ενοικίασης του ακινήτου και σε συνακόλουθη εκτόξευση του κόστους αυτής της αναβάθμισης λόγω μεγάλης ζήτησης), όπως ήδη έχει αποφασιστεί στον «κλιματικό νόμο».


«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στα πλαίσια εκσυγχρονισμού της σημερινής αναχρονιστικής, αποσπασματικής και συγκεχυμένης ελληνικής τεχνικής νομοθεσίας και της εναρμόνισής της, με τον σύγχρονο κόσμο που σήμερα διατρέχει την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, όπως είναι η ρομποτική, η τεχνητή νοημοσύνη, η ψηφιακή τεχνολογία, η πράσινη ενέργεια κλπ.»

Ξανά η εξύμνηση της πράσινης ενέργειας αλλά και της αγαπημένης ορολογίας του Great Reset του WEF.

  


Ακολουθεί ο επόμενος «πατριωτικός» κλώνος, το κόμμα ΝΙΚΗ 

Αυτό το κόμμα ίσως κάνοντας πειράματα με μία μηχανή του χρόνου μπέρδεψε τις εποχές και νομίζει ότι είμαστε στους βυζαντινούς χρόνους ή, το πιθανότερο, επέλεξε αυτό το προσωπείο επειδή υπάρχουν αρκετοί για να το εμπιστευτούν. Ο δε πρόεδρος απαιτείται να έχει και τις ανάλογες υφολογικές προδιαγραφές και όντως τις έχει.

Ένα απλό πρακτικό κριτήριο για το αν είναι ή όχι συστημικό ένα κόμμα ή ένα πολιτικό πρόσωπο, είναι το κατά πόσον προβάλλεται θετικά ή αρνητικά από τα ΜΜΕ.
Ό,τι προβάλλεται από τα μμε, το κοπάδι το αναγνωρίζει και το έχει υπ' όψιν του. Ότι είναι εκτός αυτού του εικονικού σύμπαντος των μμε, το αγνοεί απολύτως, διότι την ερευνητικότητά του την έχασε ήδη από το νηπιαγωγείο. 

Σαν εισαγωγή αναδημοσιεύουμε ένα σχετικό άρθρο:

Το πρόγραμμα της ΝΙΚΗ: Όλη η αλήθεια
%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82

Επειδή τα σβήσε και γράψε της ΝΙΚΗ είναι πολλά και μπερδεύουν το εκλογικό σώμα, πήγαμε στο archive.org όπου είναι μια μηχανή ιστορικού του διαδικτύου. Παίρνει αντίγραφα των ιστοσελίδων ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι εμείς πήγαμε σε συγκεκριμένη ημερομηνία ( 2 μήνες πριν τις εκλογές της 21 Μαΐου) 28 Μαρτίου 2023 και είδαμε τι έγραφε η ΝΙΚΗ στο πρόγραμμά της πριν την ξεμπροστιάσουμε και το αλλάξει.


Ξεκινάμε :
  1. Το πρόγραμμα της ΝΙΚΗ όπως πριν το σβήσουν. Ανήκει στην κατηγορία ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ και όχι  στο μεταναστευτικό. Αυτό σε συνδυασμό ότι λέει τους ξένους διαβιούντες στην χώρα, ότι θα τους αφήνει να κατέχουν ιδιοκτησία για 49 έτη, δηλαδή θα τους κρατάει εδώ για 49 έτη, μας δείχνει ότι θέλει να λύσει το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ της χώρας ενσωματώνοντας τους παράνομους ή μη μετανάστες στην Ελληνική κοινωνία για όλη τους την ζωή. 

nikh3

εδώ ένα screenshot με ημερομηνία 15 Μαίου 2023, μετά την αποκάλυψη μας ότι θέλει τους παράνομους μετανάστες για 49 έτη.



όπως βλέπουμε έχουν διαγράψει το σημείο που γράφει ότι θα έχουν ιδιοκτησία για 49 έτη..

      2. Το θέμα με τις τράπεζες. Στο παρακάτω screenshot, βλέπουμε το σχέδιο τους για τα κόκκινα δάνεια για τους πλειστηριασμούς.



nikh5

Εδώ μας λένε ότι εάν κάποιος αδυνατεί να πληρώσει το δάνειό του, το ΔΗΜΟΣΙΟ θα μπαίνει ως ενδιάμεσος στον πολίτη και στις τράπεζες (και ξέρουμε που ανήκουν αυτές), θα προσλαβάνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και με αυξημένες κρατήσεις θα αποπληρώνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το δάνειο του....

Δηλαδή με λίγα λόγια, ο δανειολήπτης θα έχει ένα καθεστώς σκλάβου, προς το Δημόσιο, για να αποπληρώσει το Δημόσιο, τους τραπεζίτες και τα Golden Boys..

...

...

  3.  Ενώ στο τομέα με τις τράπεζες έλεγαν ότι θα αποπληρώνονται όλα τα δάνεια αφού θα προσλαμβάνονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα (και θα δουλεύουν σαν σκλάβοι) για την αποπληρωμή του δανείου και στην ουσία δεν θα χρειάζονται οι πλειστηριασμοί, εδώ μας λένε ότι εξαιρούν τους πολύτεκνους από τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.

nikh6

Δηλαδή φάσκουν και αντιφάσκουν.

Συνέχεια εδώ

~~~~~~~~*~~~~~~~~~


(Οι Μάσκες Πέφτουν): Ας σχολιάσουμε τι μας λέει αυτός ο πατριωτικός κλώνος παραθέτοντας και μερικά αποσπάσματα από τις προγραμματικές του δηλώσεις:
Ότι κάποιοι έποικοι προφανώς αρχικά οι παλαιότεροι,  θα γίνουν μόνιμοι για 49 ή 99 έτη δηλαδή για πάντα, όπως και όλα τα άλλα κόμματα ευαγγελίζονται, το καθένα με τον δικό του ελεεινό τρόπο.

Ότι θα αποκτήσουν πλήρη νομικά δικαιώματα, δηλαδή ότι θα εγκατασταθούν μονίμως στην Ελλάδα χωρίς να τίθεται θέμα απέλασής τους, εφόσον δεν παρανομούν. Δηλαδή εγκρίνει έμμεσα την μετατροπή σταδιακά των Ελλήνων σε μειονότητα. 
Προφανώς  τα παιδιά τους που θα γεννηθούν στην Ελλάδα θα θεωρούνται Έλληνες, όχι μέτοικοι. Αν είχαν άλλη θέση θα την διατύπωναν με έμφαση. Μάλλον έτσι αντιλαμβάνονται την έννοια του γηγενούς, ότι γεννήθηκε σε αυτήν την γη!!
Όσοι πιστεύουν στο λεγόμενο δίκαιο του εδάφους, ας σκεφτούν το εξής: Αν το δίκαιο του αίματος, δηλαδή η βιολογική προέλευση, δεν είχε σημασία, όπως σε ακραίο βαθμό επικαλούνται οι υπέρμαχοι των ιδεών που απαξιώνουν τον βιολογικό καθορισμό ακόμα και σε θεμελιώδη ζητήματα πχ στο φύλλο (άρρεν -θήλυ), δηλαδή όλες οι κυβερνήσεις της δύσης, αυτές οι ίδιες που - ω τι σύμπτωση - επίσης επιδιώκουν τον εποικισμό και το δίκαιο του εδάφους, τότε αν στο μαιευτήριο χαθεί το μωρό σας που δεν είδατε καν επειδή γεννήσατε με καισαρική, τότε θα δεχόσασταν σαν αποζημίωση, σαν μία αλλαγή χωρίς ιδιαίτερη σημασία, ένα άλλο μωρό που πέθανε η μητέρα του στην γέννα ενώ δεν υπάρχει κανένας απολύτως άλλος συγγενής του; Μωρό το ένα μωρό και το άλλο, ποιά η διαφορά; Η σε άλλη παραλλαγή του ερωτήματος αν στο ίδιο δωμάτιο μία άλλη γυναίκα που μόλις γέννησε σας έκανε πρόταση να ανταλλάξετε τα μωρά σας θα συμφωνούσατε; Προφανώς όχι. Υπό φυσιολογικές συνθήκες καμία μητέρα δεν θα δεχόταν, όπως και υπό φυσιολογικές συνθήκες καμιά γυναίκα δεν θα αυτοανακηρυσσόταν σε κάτι άλλο εκτός από γυναίκα, όπως και υπό φυσιολογικές συνθήκες κανένα βρέφος δεν θα ανακηρυσσόταν ιθαγενές του τόπου που γεννήθηκε επειδή απλώς γεννήθηκε εκεί, όπως και υπό φυσιολογικές συνθήκες κανένα βρέφος δεν θα έπαυε να έχει την ιθαγένεια των γονέων του απλώς και μόνο επειδή γεννήθηκε σε άλλη χώρα. Αυτές οι φυσιολογικές συνθήκες θα διέπουν το καθεστώς των μετοίκων; Αν μας το εξηγήσει το κόμμα.

Οι μέτοικοι στην αρχαία Ελλάδα ήταν οι Έλληνες που είχαν μετεγκατασταθεί από άλλες ελληνικές πόλεις, εδώ όμως διαστρέφεται η έννοια. Η ιδιοκτησία των «μετοίκων» μετά την πρόσφατη ως άνω αλλαγή γνώμης του κόμματος όπως είδαμε, θα γίνεται αμέσως μόνιμη χωρίς να απαιτούνται καν 49 χρόνια. Εύκολα αλλάζει γνώμη αυτό το κόμμα.

Επίσης ότι: «Από την γέννηση του δεύτερου παιδιού δυνατότητα χορήγησης στεγαστικού δανείου για την πρώτη κατοικία με πολύ χαμηλό επιτόκιο.»

Όπως προείπαμε και  για τον άλλον κλώνο, τα όποια μέτρα για την πολυτεκνία και την προστασία της οικογένειας θα έχουν ως αποδέκτες εκ των πραγμάτων πρωτίστως τους εποίκους. Άλλωστε ως γνωστόν η «χριστιανική» αγάπη δεν έχει όρια και οι «μέτοικοι» θα έχουν τα ίδια νομικά δικαιώματα  όπως μας ανακοινώνει το κόμμα.


«Γι αυτούς τούς πρόσφυγες χριστιανούς από Συρία ἡ Πατρίδα μας μπορεῖ νά ἀναδειχθεῖ σέ φυσικό καταφύγιο, ἀλλά καί εὐρύτερα σέ στρατηγικό προστάτη τῶν χριστιανικῶν πληθυσμῶν τῆς Μέσης Ἀνατολῆς. Μέ αὐτόν ἐπιπλέον τόν τρόπο, ἀπέναντι στήν Ε.Ε. ἡ δική μας «ὑποχρέωση» στά πλαίσια ὅποιας μεταναστευτικῆς πολιτικῆς συμφωνήσουμε (ἄν ποτέ συμφωνήσουμε), τό δικό μας μερίδιο θά ἐξαντληθεῖ στή φιλοξενία ἀνθρώπων πού εἶναι φιλικά προσκείμενοι, πολιτισμικά καί θρησκευτικά, στήν Πατρίδα μας, καί πιθανότατα θά ἀνταποδώσουν εὐγνωμοσύνη ἀντί ἀχαριστίας. »

Αξίζει να καγχάσουμε για το «πιθανότατα». Πολύ μεγάλη άνεση!  Σωστά διαγνώσαμε ότι έχουν μείνει στην βυζαντινή εποχή (...να ήταν τόσο αθώα απλό...). Η κοινή θρησκεία δεν είναι το κριτήριο εποικισμού. Ο εποικισμός με οποιοδήποτε πρόσχημα πρέπει να μην γίνεται δεκτός παρά σε απειροελάχιστο βαθμό ανά γενεά και συνολικά, και έχει ήδη γίνει σε αυτόν τον βαθμό.
Δεν χρειαζόμαστε ανταπόδοση πόσο μάλλον «πιθανότατη»

«Με κατατρεγμένους δυστυχεῖς πρόσφυγες, ἀπέναντι στούς ὁποίους ἡ ἱερή ἑλληνική φιλοξενία εἶναι μέρος τῆς Παράδοσής μας»

Η ιερή παράδοση της φιλοξενίας δεν είναι όπως  διαστρεβλωμένα την παρουσιάζετε, σχετικά εδώ . Η διαστρέβλωση και η παραπλάνηση είναι ανίερες. Αν η επίσκεψη με «προσωρινή» φιλοξενία 99 ετών είναι ο κανόνας, τότε θα φιλοξενήσετε, με «ιερή» φιλοξενία, αστέγους «προσωρινά» γιά 99 χρόνια στο σπίτι σας;

«Οἱ ξένοι νόμιμοι καί ἔντιμοι μετανάστες πού ἐργάσθηκαν καί νοικοκυρεύτηκαν στή χώρα μας, πρέπει νά εἶναι ἡ πρώτη φωνή καταδίκης τῆς παράνομης μετανάστευσης»!  

Ώστε εργάστηκαν και νοικοκυρεύτηκαν! Για πόσο νοικοκυρεύτηκαν αυτοί και οι απόγονοί τους; Για 49, 99 ή 1099 χρόνια;

«Κάποιοι μετανάστες δέν ἔχουν καμμία πρόθεση νά ἀφομοιωθοῦν ἤ νά ἀσπασθοῦν τόν πολιτισμό, τίς ἀξίες, τή γλῶσσα καί τούς νόμους τῆς κοινωνίας στήν ὁποία εἰσβάλουν.»     

Δεν πρέπει να εξαρτούμε την ύπαρξή μας από την πρόθεση που μπορεί να έχει ή όχι ένας έποικος, ή από την  ικανότητα αφομοίωσης. Αυτή καθ' εαυτήν η αφομοίωση δεν είναι καθόλου αποδεκτή υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. 
Ίσως να πρέπει να το επανεξετάσουμε αυτό το ζήτημα σε 99 χρόνια (99 διότι εμπνεόμαστε από τον μακρόπνοο σχεδιασμό του κόμματος αυτού), όταν και αν αυτή η παγκόσμια δικτατορία θα έχει καταπέσει.

Επίσης: «Θα δηλώνουν εγγράφως την αποδοχή εκ μέρους τους του ελληνικού πολιτισμού, των αξιών, της γλώσσας και των εθίμων και την παραίτηση από οποιαδήποτε πρόθεση να εγείρουν αλλαγές στον πολιτισμό μας».

Όπως είπαμε και πιο πάνω ένας μετανάστης είναι πρόθυμος να υπογράψει οτιδήποτε, ακόμα και ομολογία ότι είναι Αρειανός, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.
Αλλά στην πραγματικότητα τι υπογράφει; Ότι θα υιοθετήσει τον πολιτισμό, τις αξίες, και τα έθιμά μας; Προφανώς όχι. Γι αυτό οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες λέγονται έτσι, διότι έχουν πολλούς επί μέρους πολιτισμούς με υποτιθέμενο σεβασμό στην διαφορετικότητα του καθενός πολιτισμού. Επομένως το μόνο που μπορεί να εννοείται εδώ είναι ότι δεν θα προσπαθήσουν να εγείρουν αλλαγές στον πολιτισμό μας. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν θα προσπαθήσουν να αλλάξουν όχι τον δικό τους αλλά τον δικό μας πολιτισμό. Καλωσύνη τους. «Πιθανότατα», μην το ξεχνάμε!  Αυτό εκ μέρους τους θα ήταν παράνομο, έτσι δεν είναι; Και πώς θα τον άλλαζαν; Δια της βίας; Πώς αλλιώς; Της ένοπλης βίας μήπως; Ή όχι; Ώστε τίθεται και ζήτημα ένοπλης βίας; «Πιθανότατα». Και τότε τι θα κάνουμε, θα τους απελάσουμε βάσει του παραπάνω ευφυούς σχεδίου; Απίθανο. Τότε η μόνη λύση θα είναι ο εμφύλιος που δεν θα είναι εμφύλιος αφού δεν θα είναι εντός μίας ενιαίας φυλής αλλά εσωτερικός πόλεμος, πόλεμος που ούτε καν θα κάνουμε, «πιθανότατα», αφού η κυβέρνηση δεν θα είναι με το μέρος μας, «πιθανότατα».
Εδώ αποκαλύπτεται όλη η σαθρότητα και η υποκρισία του συλλογισμού. Ο κος Νατσιός και το κόμμα του θα έρθουν και θα παρέλθουν αλλά οι έποικοι, τον εποικισμό των οποίων εγκρίνει στις περιπτώσεις των 49 και 99 ετών, θα μείνουν γιά πάντα, γινόμενοι συντόμως πλειονότητα βάσει των ασυγκρίτως υπέρτερων δημογραφικών δεικτών γεννητικότητας και συνεχούς άφιξης νέων πληθυσμών που οι κυβερνήσεις που θα έχουν οι ίδιοι οι έποικοι αναδείξει θα το επιτρέπουν και θα το επιδιώκουν. Οι δε απόγονοί τους προφανώς θα έχουν την ελληνική ιθαγένεια. Αλλά ούτε καν έτσι. Και να ήταν κυβέρνηση αυτό το κόμμα, αφ' ής στιγμής εγκαθιστά μονίμους πληθυσμούς υπό οποιοδήποτε πρόσχημα ψευδονομιμότητας, είναι οφθαλμοφανές ότι μάλλον γρήγορα ακόμα και η πρώτη γενιά θα αποκτήσει ιθαγένεια. Από όλες αυτές τις επαμφορετίζουσες θέσεις, το μόνο που ουσιαστικά μένει ως πολιτικό αποτέλεσμα, είναι ότι δεν φέρνει καμία πραγματική αντίρρηση στον εποικισμό της χώρας, διευκολύνοντας τα κόμματα των οποίων φιλοδοξεί να γίνει αντιπολίτευση, δηλαδή εν προκειμένω συνεργάτης τους στην ανίερη αποστολή τους.
 
Και επιστρέφουμε στο πιο υποκριτικό σημείο της διακήρυξής του. Ότι θα δεσμευτούν οι έποικοι ότι δεν θα προσπαθήσουν να αλλάξουν όχι τον δικό τους αλλά τον δικό μας πολιτισμό. Και πώς θα τον άλλαζαν; Μήπως δια της βίας; Μα δεν χρειάζεται σε πρώτη φάση βία. Αρκεί η ισχύς των αριθμών τους, της πληθυσμιακής τους αναλογίας. Το σπουδαιότερο όμως απ' όλα είναι ότι ο πολιτισμός κάθε χώρας είναι ο πολιτισμός των κατοίκων της. Συνεπώς όταν θα είναι πλειονότητα, ο πολιτισμός «μας» θα είναι ο πολιτισμός που οι έποικοι είχαν και θα συνεχίσουν να έχουν.
Ή σταδιακά μετά από αρκετές γενιές, ένας υβριδικός ανάμικτος «πολιτισμός», μία πολιτισμική σούπα σε έναν μιγαδικό ημίαιμο ημιέγχρωμο λαό. 
Άλλωστε οι μικτοί γάμοι αποτελούν μία από τις αιχμές της πιο σκληρής προπαγάνδας και όχι χωρίς λόγο. Διότι είναι αναίμακτη γενοκτονία, η πιό ύπουλη μορφή γενοκτονίας, την οποίαν επιδιώκουν.
Για τους πονηρούς να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα με τους μιγάδες, ούτε και είμαστε επίδοξοι χωροφύλακες εναντίον των μικτών γάμων. Απλώς καταγράφουμε την πραγματικότητα. 
Έχουμε θέμα όμως με την σταδιακή εξαφάνιση των φυλών που μετατρέπονται σε μιγάδες. Παραπέμπουμε και στο παραπάνω σχόλιό μας για τους Ινδιάνους και τους Λατινοαμερικανούς. 
Η πολιτική ορθότητα δήθεν σέβεται και θεοποιεί την διαφορετικότητα. 
Όμως στην πραγματικότητα την εξαλείφει και μάλιστα σε επίπεδο βιολογικής ταυτότητας, αφού η επιμιξία καταστρέφει εξ ορισμού τις αρχικές φυλές από τις οποίες θα προκύψη η μιγαδική φυλή. Το ένστικτο της επιβίωσης αφορά τους μεμονωμένους ανθρώπους ατομικά αλλά και τα φυλετικά σύνολα. 
Η πολιτική ορθότητα τι επιζητεί; Την διατήρηση και ανοχή του πολυφυλετισμού ή την εξάλειψή του ώστε μετά από αρκετές γενεές οι μισοί να είναι μιγάδες και σε άλλες τόσες όλοι να είναι μιγάδες; Η απάντηση είναι απλή: Η πολιτική ορθότητα είναι μία καταστροφική σκοτεινή δύναμη. Αρχικά θα χρησιμοποιήσει την δόλια παραπλάνηση της διαφορετικότητας ώστε να δημιουργήσει μικτές κοινωνίες, στην συνέχεια με την κοινωνική μηχανική θα αλλάξει τα κοινωνικά πρότυπα στους υπνωτισμένους πολίτες, ιδίως των νέων γενεών, και θα θεοποιήσει την επιμιξία και στο τέλος με αναίμακτη γενοκτονία θα εξαλείψει την αρχική σε αριθμητική ανεπάρκεια ευρισκόμενη φυλή, που εδώ τυχαίνει να είναι η ελληνική και γενικότερα η λευκή σε όλη την Δύση, την οποίαν πάλι με κοινωνική μηχανική εξωθεί στην υπογεννητικότητα. Ή δεν θα την εξαλείψει τελείως αλλά θα την μειώσει σε έναν πολύ μικρό αριθμό σαν μουσειακό είδος. 
Η κοινωνική μηχανική και η προπαγάνδα είναι παντοδύναμες και οι κοινωνίες τελείως αδύναμες, ανώριμες και χωρίς ικανότητα πνευματικής επιφυλακής. Οι κοινωνικές αλλαγές από το 1950 και μετά δεν είναι προϊόν φυσικής εξέλιξης των κοινωνιών αλλά αποκλειστικά μεθοδικής κοινωνικής μηχανικής που όσο πάει και εντείνεται. Οι λοατκι, η σταδιακή κοινωνική αποδοχή της παιδεραστίας και της σεξουαλικής αφύπνισης έως και των νηπίων (που τώρα εσύ που το διαβάζεις πιστεύεις ακόμα ότι είναι θεωρία συνομωσίας), η ρευστότητα του φύλου, η εντομοφαγία και οι παραλογισμοί της κλιματικής αλλαγής είναι το τεκμήριο της παθητικότητας και της μαζικής ανικανότητας αντίστασης των πληθυσμών στον διανοητικό, ψυχολογικό και κοινωνικό επαναπρογραμματισμό τους κατά παραγγελία. Οι γάμοι ομοφυλόφιλων που αντικαθιστούν την ετερότητα με ομοιότητα δεν αποτελούν εξαίρεση. Οι μικτοί γάμοι που αντικαθιστούν την ομοιότητα με ετερότητα, ως πρότυπο, δεν αποτελούν ομοίως εξαίρεση. Ότι συμφέρει κάθε φορά τον σκοπό της αποδόμησης.
                                                        
Το παραλήρημα ενός προέδρου.
Γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί, 2008 (ήδη πριν 15 χρόνια)

Από την περιγραφή του βίντεο:  Μετάφραση: Η πρόκληση του 21ου αιώνα: Φυλετική επιμιξία (Interbreeding) Κατεβάστε αυτό το βίντεο δωρεάν στο MediaFire:  http://www.mediafire.com/?degice47u3f...   Αποκλειστική μετάφραση στα αγγλικά από την Kathleen Moore Για HABEAS CORPUS CANADA Palaiseau 17 Δεκεμβρίου 2008     Σε αντίθεση με την άρνησή του: να επιβάλλουν την ίδια «ταπείνωση» και «τραυματισμό» στην ταυτότητά τους στους Άραβες... για τον φόβο της «βίας». Ποιος είναι ο στόχος; Θα είναι αμφιλεγόμενο. Στόχος είναι να ανταποκριθούμε στην πρόκληση της φυλετικής διασταύρωσης. Η πρόκληση της φυλετικής διασταύρωσης που μας αντιμετωπίζει στον 21ο αιώνα. Δεν είναι επιλογή, είναι υποχρέωση. Είναι επιτακτική ανάγκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Κινδυνεύουμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με μεγάλα προβλήματα. ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουμε. επομένως ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. Θα αλλάξουμε ΟΛΑ ταυτόχρονα. Στις επιχειρήσεις, στη διοίκηση, στην εκπαίδευση, στα πολιτικά κόμματα. Και θα υποχρεωθούμε ως προς τα αποτελέσματα. Αν αυτός ο εθελοντισμός δεν έχει αποτέλεσμα για τη Δημοκρατία, τότε θα κινηθεί το Κράτος σε ακόμη πιο καταναγκαστικά μέτρα. * * *Λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι της Σαουδικής Αραβίας. Αυτό δεν είναι προσπάθεια επιβολής Αυτό δεν είναι προσπάθεια επιβολής ένα ενιαίο μοντέλο πολιτισμού. Αυτό θα ήταν να το επαναλάβουμε ξανά το τραγικό λάθος που στο παρελθόν προκάλεσε τόση δυστυχία. Αυτό θα σήμαινε άρνηση ταυτότητας. Αυτό θα ήταν να προκαλέσει όχι ειρήνη και αδελφοσύνη, αλλά βία. Γιατί τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο παρά μια τραυματισμένη ταυτότητα, παρά μια ταπεινωμένη ταυτότητα. Ταπεινωμένη ταυτότητα είναι μια ριζοσπαστικοποιημένη ταυτότητα. * * *Είναι να ανταποκριθείς στην πρόκληση της φυλετικής διασταύρωσης. Η πρόκληση της φυλετικής διασταύρωσης που μας αντιμετωπίζει στον 21ο αιώνα. Η πρόκληση της φυλετικής διασταύρωσης που η Γαλλία γνώριζε πάντα. Και στην αντιμετώπιση της πρόκλησης της φυλετικής διασταύρωσης, η Γαλλία είναι πιστή στην ιστορία της. * * * MÉTISSAGE: (η γαλλική λέξη που χρησιμοποιεί ο Σαρκοζί) ΚΥΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ:[1] επιμιξία, γενετική διασταύρωση [2] μιγαδική φυλή Πηγή: www.wordreference.com


ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ 
(από τα περιοδικά μόδας)

Ως γνωστόν στην δημοκρατία κυβερνάει η πλειοψηφία. Και με 180 βουλευτές αλλάζει όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά και το σύνταγμα, και όχι μόνο από τον Μητσοκούλη αλλά και από τον όχι και τόσο μακρινό απόγονο Μαχμουτοκούλη.
Αυτήν την ...λεπτομέρεια δεν την γνωρίζουν οι 8 συστημικοί κλώνοι; 
Μα αυτοί δεν κάνουν διάκριση μεταξύ ιθαγενών Ελλήνων και ελληνοποιημένης πανσπερμίας. Θεωρούνται όλοι Έλληνες διότι ...μετέχουν στον πολιτισμό μας, και διότι δεν είσαστε ...ρατσιστές! 
Πόσο μάλλον όταν είναι και ...χριστιανοί, για να επιστρέψουμε στα λεγόμενα του τρίτου κλώνου.
Η ιστορία της Ευρώπης ήταν επί αιώνες ιστορία θρησκευτικών πολέμων μεταξύ χριστιανών διαφορετικών δογμάτων. Οι αντιμαχόμενοι στην Ουκρανία (Δύση - ο Ζελένσκυ είναι ανδρείκελο της Δύσης -  εναντίον Ρωσίας) είναι σε πολύ μεγάλη αναλογία χριστιανοί. Να θεωρήσουμε ότι μόνο οι ομόδοξοι χριστιανοί πρέπει να είναι δεκτοί για εποικισμό; 
Επαναλαμβάνουμε ότι η κοινή θρησκεία δεν μπορεί να είναι κριτήριο εποικισμού. Δεν έχουμε ανάγκη εισαγωγής χριστιανών ούτε μη χριστιανών εποίκων. Δεν έχουμε γενικώς ανάγκη εισαγωγής εποίκων. Αντιθέτως έχουμε απόλυτη ανάγκη μη εισαγωγής εποίκων.


Γίνεται επιστράτευση όλων των προπαγανδιστικών τεχνασμάτων ουσιαστικά υπέρ του εποικισμού, ενώ εμφανίζονται αντίθετοι με τον εποικισμό.
Από την ίδια πηγή (ως προς το τι εξυπηρετούν) εκπορεύονται διάφοροι κλάδοι, όπως τα δήθεν εθνικιστικά, δήθεν ναζιστικά, αλλά στην πραγματικότητα απλώς παρακρατικής σχεδίασης μορφώματα που σκοπό έχουν την αμαύρωση την έννοιας της εθνικής ακεραιότητας και την νόθευσή της και με την παρουσία τους και με την δράση τους, η οποία έμμεσα δικαιώνει όσους υπερασπίζονται τους μετανάστες έναντι διαφόρων «εθνικιστών τραμπούκων» οι οποίοι εμφανίζονται να βιαιοπραγούν, και κατ' επέκταση δημιουργείται ένα στημένο αφήγημα με την συνεργασία των παρακρατικών, που δικαιώνει ηθικά, στην συνείδηση του επιπόλαιου αφελούς παρατηρητή, τον εποικισμό, ώστε να δικαιολογηθεί και το νομικό οπλοστάσιο που τον επιβάλλει. 

Συνεχίζοντας για το κόμμα «Νίκη» θα αναφερθούμε στη δήθεν αντίθεσή της ως προς την συνήθη θέση των υπολοίπων κομμάτων γιά τη κλιματική ψευδοκρίση: 

«Ἡ κλιματική ἀλλαγή ἐμφανίζεται ὡς εὐκαιρία  ἀλλαγῆς μιᾶς ἐπώδυνης βιομηχανικῆς πρακτικῆς γιά τό περιβάλλον, ἀλλά ἡ μετάβαση κρύβει ἐπικίνδυνες παγῖδες»

Η αναφορά στην «μετάβαση» παραπέμπει στην αναγνώριση της δήθεν υπαρκτής και πιεστικής ανάγκης λόγω του κλιματικού ψευδο-αφηγήματος. Η πολιτική του θέση είναι εκ θεμελίων παραπλανητική και απολύτως συστημική.
Η κλιματική αλλαγή, στο βαθμό που υπάρχει, είναι μία συνήθης αλλαγή του κλίματος το οποίο συνέχεια αλλάξει σε κύκλους μερικών χιλιετιών, αλλά και κύκλους αιώνων ή και δεκαετιών. Αυτή η αλλαγή δεν είναι ανθρωπογενής αλλά ούτε και ...αγελαδογενής! Το διοξείδιο του άνθρακα μεταβάλλει την αναλογία του στην ατμόσφαιρά λόγω γεωλογικών και ηλιακών μεταβολών και δεν είναι αιτία αλλαγής του κλίματος περισσότερο από όσο είναι αιτία οι εκρήξεις των εκβραχισμών σε ένα λατομείο για την πρόκληση των σεισμών. Βάσει αυτών των δεδομένων οποιεσδήποτε δυσμενείς πολιτικές με πρόσχημα το κλίμα, που αφορούν  στην παραγωγή ενέργειας, τις μεταφορές, την βιομηχανία, την γεωργία, την κτηνοτροφία, την οικονομία, τους οικοδομικούς και πολεοδομικούς κανονισμούς, την φορολογία όπως αυτήν του διοξειδίου του άνθρακα και την περιστολή των ελευθεριών, είναι προϊόν μέγιστης απάτης, δόλια, ανήθικη και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. 

«Αὔξηση τῆς συμμετοχῆς ἀνανεώσιμων πηγῶν στό ἐνεργειακό μεῖγμα παραγωγῆς, μέ καθετοποίηση καί χωροταξικό σχέδιο.
Προσέλκυση ἐπενδύσεων γιά νά ἀξιοποιήσει ἡ Ἑλλάδα τό ἰσχυρό δυναμικό ΑΠΕ καί νά καταστεῖ κέντρο παραγωγῆς «πράσινου» ὐδρογόνου, τοῦ καυσίμου τοῦ μέλλοντος.
    Χωροταξικό πλαίσιο ἀνάπτυξης ΑΠΕ, γιά προστασία τοῦ χαρακτήρα τῆς ἑλληνικῆς ὑπαίθρου καί τῶν νησιῶν, ἀποσαφήνιση τῶν περιοχῶν ἐφαρμογῆς, ἀπλοποίηση διαδικασίας ἀδειοδοτήσεων.
    Ἑστίαση ΑΠΕ σέ δομημένο περιβάλλον (πόλεις, ΒΙΠΕ) κοντά στήν κατανάλωση: μειωμένες ἀπώλειες μεταφορᾶς, ἐνισχυμένη ἐθνική ἐνεργειακή ἀσφάλεια.
    Ἔμφαση στήν ἡλιακή ἐνέργεια, ὅπου ἔχουμε σαφές πλεονέκτημα. Καθετοποίηση μέ ἀνάπτυξη ἐγχώριας βιομηχανίας παραγωγῆς φωτοβολταϊκῶν.
    Αἰολικά πάρκα σέ δομημένο περιβάλλον καί καλλιεργούμενα ἐδάφη, ὁπωσδήποτε ἐκτός περιοχῶν Natura. Κατασκευαστική καθετοποίηση μέ καινοτομία σέ ἠπιότερες τεχνολογίες (πχ. ἀπτέρυγες τουρμπίνες).
Ἡ ἀγορά τῆς ἐνέργειας ὀφείλει νά προασπίζει τό ὄφελος τῆς κοινωνίας. Τό σημαντικό στήν παραγόμενη καί ζητούμενη κιλοβατώρα δέν εἶναι ὁ πάροχος, ἀλλά ἡ προέλευση καί τό περιβαλλοντικό ἀποτύπωμα τῆς παραγωγῆς της.»


Η ηλιακή και αιολική ενέργεια είναι ακριβές μορφές ενέργειας που είναι και κακής ποιότητας ως διαλειμματικές, που βασίζονται στις κρατικές επιδοτήσεις και στις υπέρογκες τιμές χονδρικής πώλησης του παραγόμενου από αυτές ρεύματος, ενώ αντιθέτως η ενέργεια από ορυκτά καύσιμα επιβαρύνεται σε μεγάλο βαθμό από «πράσινους» φόρους. Αυτούς μάλιστα τους εισπράττουν οι σχεδιαστές αυτού του συστήματος που σε ανύποπτο χρόνο αγόρασαν τα δικαιώματα ρύπων από τις φτωχές χώρες όταν οι φόροι ήταν ελάχιστοι και τώρα μέσω αυτών των φόρων απομυζούν την ανθρωπότητα. Αυτοί οι ίδιοι αποφασίζουν για την εκτίναξη του ύψους των «πράσινων» αυτών φόρων, αλλά ...για το καλό του κλίματος!
Το σκηνικό συμπληρώνουν τα υποχρεωτικά χρηματιστήρια ενέργειας που χειραγωγούν στο έπακρο τις τιμές τής υπό «πράσινο» καθεστώς ήδη πολύ ακριβής πράσινης και μη ενέργειας.
Όποιος θέλει να παράξει αιολική και ηλιακή ενέργεια είναι ελεύθερος ατομικά ή επιχειρηματικά να το κάνει, αλλά αυτό δεν πρέπει να διέπεται καταχρηστικά, όπως ήδη συμβαίνει, από ευνοϊκές νομικές ρυθμίσεις που επιτρέπουν πχ την εγκατάσταση αιολικών συστοιχιών στα βουνά ή αλλού, σε σκανδαλώδες καθεστώς καταπατήσεων, χρήσεων γής και βλάβης του περιβάλλοντος, και χωρίς  να ενισχύεται με επιδοτήσεις η ενέργεια που αυτοί παράγουν ή και οι κατασκευαστές αυτών των εγκαταστάσεων και των συσκευών ούτε και να επιβαρύνονται με πράσινους φόρους τα ανταγωνιστικά ορυκτά καύσιμα.
Το ίδιο ισχύει και για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Καμία νομοθετική διευκόλυνση και όλες οι εγκαταστάσεις φόρτισης ή αγοράς χωρίς επιδότηση, με αποκλειστική επιβάρυνση των χρηστών, όπως αρμόζει σε μία ελεύθερη αγορά, χωρίς στρεβλώσεις που βασίζονται σε παγκόσμιες απάτες. Ελπίζουμε να μπορούν ακόμα να το κάνουν κερδοφόρα. Μπορούν να το κάνουν και μη κερδοφόρα θυσιάζοντας τα κέρδη τους γιά την ...σωτηρία του πλανήτη.
Το κόμμα που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα όπως λέει για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του τρόπου παραγωγής ενέργειας, πως σκοπεύει να το κάνει αυτό, κερδοφόρα ή μη κερδοφόρα; 
 
«Ἀκύρωση τῆς βίαιης ἀπολιγνιτοποίησης καί τοῦ κλεισίματος ἐργοστασίων προτοῦ φθάσουν στό λειτουργικό τέλος ζωῆς τους –μίας ὀλέθριας λογικῆς πού φυσικά δέν ἀκολουθοῦν χῶρες τῆς ΕΕ μέ δεκαπλάσια παραγωγή λιγνίτη (Γερμανία, Πολωνία). Διαθέτουμε ἕνα ἀπό τά μεγαλύτερα ἐκμεταλλεύσιμα λιγνιτικά ἀποθέματα στήν Εὐρώπη, 2.876 ἑκ. τόνων, ὅταν ἐτησίως παράγουμε καί καταναλώνουμε λιγότερους ἀπό 5 ἑκ. τόνους. Συνοδεία λελογισμένης παραγωγῆς λιγνίτη, μέ πρόνοια γιά τό περιβάλλον –μέ ἐνσωμάτωση κόστους στήν τιμή κιλοβατώρας– καί τή μετάβαση σέ μιά μεταλιγνιτική ἐποχή μέ ὐψηλό βιοτικό καί περιβαλλοντικό ἐπίπεδο.»

Πριν την λήξη του λειτουργικού τέλους της ζωής των ηλεκτροπαραγωγών μονάδων λιγνίτη θα έχουμε λελογισμένη  παραγωγῆ λιγνίτη! (Μην το παρακάνουμε και πάψει να είναι υπερτιμημένο το ρεύμα). Μετά την λήξη του λειτουργικού τέλους της ζωής τους, αυτές θα αντικατασταθούν από άλλες; Βάσει των παραπάνω εξαγγελιών θα μεταβούμε σε μία μεταλιγνιτική εποχή. Κρίμα, διότι τα 2.876 ἑκ. τόνων λιγνίτη επαρκούν, βάσει των στοιχείων που παραθέτει, γιά περισσότερο από ...575 χρόνια, αλλά η μεταλιγνιτική εποχή θα είναι με ...υψηλό βιοτικό καί περιβαλλοντικό επίπεδο, όπως μας διαβεβαιώνει. Οπωσδήποτε κάτι θα ξέρει, είναι αξιόπιστος!
Η εξόρυξη των υδρογονανθράκων (πετρελαίου και φυσικού αερίου) της Ελλάδας, αυτή που το δικτατορικό καθεστώς θα χαρίσει κατά το ήμισυ με το επικείμενο επαίσχυντο μοίρασμα του Αιγαίου, πέραν του ότι οι υδρογονάνθρακες επίσης είναι στο στόχαστρο των «πράσινων» πολιτικών της κλιματικής ψευδοκρίσης, εμπλέκει τις διεθνείς εταιρείες εξόρυξης που ως κράτος εν κράτει παίρνουν την μερίδα του λέοντος. Αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει με τον λιγνίτη.

Στην εποχή μας της υπεραναπτυγμένης τεχνολογίας είναι απόλυτα εφικτή η χρήση φίλτρων ώστε να κατακρατούνται οι ρύποι από τη  καύση του λιγνίτη. Φυσικά όχι το διοξείδιο του άνθρακα που δεν είναι ρύπος. Να θυμήσουμε ότι το διοξείδιο του άνθρακος το εκπνέει κάθε ζώο και κάθε άνθρωπος στον πλανήτη, πέραν των άλλων που έχουμε πεί γι αυτό.


Μετά την ολοκλήρωση της μικρής ανάλυσης των τριών αυτών κλώνων, ας αναφερθούμε λίγο στο σκεπτικό της εκλογικής συμπεριφοράς και την ψευδοφιλοσοφία της αποχής.

Όσοι θα θέλατε να ψηφίσετε μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα φοβάστε μην πάει χαμένη η ψήφος σας; Η ψήφος σας μέσω νοθείας όντως μπορεί να διαμοιραστεί ομοιόμορφα στα μικρά κόμματα που είναι σκοπίμως πολλά, ώστε κανένα από αυτά, ακόμα και κάποιο που ξεπερνάει το 3% να μην περάσει αυτό το όριο γιά την είσοδο στην βουλή, ή με άλλο τρόπο η ψήφος να αλλοιωθεί, πχ αποδιδόμενη σε ένα εσωκοινοβουλευτικό κόμμα, αλλαγές που πιθανώς γίνονται και μετά τα εκλογικά κέντρα.
Γι αυτό ακριβώς πρέπει να συμμετάσχετε στην ομαδική προσπάθεια να εμποδιστεί η νοθεία, ως εκλογικοί αντιπρόσωποι, σχετικά εδώ και εδώ και εδώ, αντί να μένετε αδρανείς.

Αν όμως δεν θέλετε γι αυτόν τον λόγο να ψηφίσετε μικρά κόμματα (και κάποια από αυτά είναι μικρά λόγω νοθείας όπως είπαμε), τι εναλλακτικές έχετε;
Τα τέσσερα μεγάλα κόμματα εκπροσωπούν τις χειρότερες επιλογές. Δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους με εξαίρεση όσες απαιτούνται για να φαίνονται διαφορετικά. Στα ουσιώδη, στην πράξη συμπλέουν. 
Η επόμενη επιλογή που περνάει από το μυαλό σας μπορεί να είναι η αποχή (ή το λευκό ή το άκυρο που είναι ως προς το αποτέλεσμα το ίδιο, δηλαδή δεν συμπεριλαμβάνονται στα έγκυρα που είναι τα μόνα που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα). Αυτή η επιλογή ενισχύει έμμεσα τα μεγάλα συστημικά κόμματα, διότι αν τα συστημικά κόμματα αφεθούν χωρίς αντίβαρο θα καταλάβουν κάθε έδρα ελλείψει άλλου διεκδικητή. Επομένως η αποχή είναι απολύτως κακή επιλογή. Προσφέρει έδρες στα χειρότερα και ισχυρότερα κόμματα.
Γι αυτό κάθε φορά η προπαγάνδα υπέρ της αποχής εκτινάσσεται στα ύψη από κάθε καρυδιάς καρύδι (ενώ η κυβέρνηση προσποιείται με σοβαροφάνεια ότι δεν την επιθυμεί). Από την τελείως χαμηλού επιπέδου προπαγάνδα που προσπαθεί να πείσει ότι πέραν ενός ορίου αποχής το σύνταγμα ή οι νόμοι ή το διεθνές δίκαιο κλπ επιβάλλει ακύρωση του αποτελέσματος και αφαίρεση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι από τα κόμματα που πήραν μέρος και άλλα τέτοια φαιδρά, έως το απλοϊκό «μα αφού δεν μου κάνει κανένας γιατί να ψηφίσω», ή τέλος έως τους «φιλοσοφημένους», «συνειδητούς» απέχοντες, που απέχουν διότι έχουν αυτό το αναφαίρετο δικαίωμα(!), διότι «αν οι εκλογές θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο θα είχαν απαγορευτεί», διότι «όλα είναι μάταιος κόπος επειδή η παγκόσμια δικτατορία είναι αήττητη», ή διότι επιλέγουν «συνειδητά» την αποχή (τονίζοντας το «συνειδητά», σαν η επίκληση αυτού του όρου να προσδίδει κύρος στην επιλογή τους), για να μην νομιμοποιήσουν τις εκλογές και επομένως και το αποτέλεσμά τους,  και έτσι να μην το έχουν βάρος στην συνείδησή τους! 
Η δήθεν μη νομιμοποίηση των εκλογών βρίσκεται μόνο στον φανταστικό παράλληλο κόσμο τους. Η δήθεν μη συνεργασία τους με το σύστημα είναι η αυταπάτη τους. 
Το σύστημα δεν είναι οι εκλογές. Είναι το κράτος που έχει διαμορφωθεί έτσι και έχουν διαβρωθεί οι θεσμοί του από τις κυβερνητικές συμμορίες και από τις διεθνείς συμμορίες που ελέγχουν τις πρώτες. Ένας από τους θεσμούς του είναι οι εκλογές. Άλλοι θεσμοί είναι η τάδε ή η δείνα δημόσια υπηρεσία, σχολείο, νοσοκομείο ή υπουργείο. Η καθημερινότητα περιλαμβάνει συνεργασία με αυτό το σύστημα όχι διότι είναι υποχρεωτική απαραιτήτως αλλά διότι είναι απαραίτητη για την επιβίωση και την ικανοποίηση των αναγκών του καθενός. Το ίδιο είναι και οι εκλογές. Και οι ανάγκες που επιδιώκεται να καλυφθούν με την συμμετοχή στις εκλογές δεν είναι ούτε ψυχολογικές ούτε θεωρητικές, αλλά σχετίζονται με τις θεμελιώδεις αλλαγές που επιδιώκεται να επιτευχθούν στο πολίτευμα και την διακυβέρνηση που συσχετίζονται με όλες τις πτυχές του δημόσιου και ιδιωτικού βίου. Το να ισχυρίζεται κάποιος ότι οι αλλαγές αυτές είναι ανέφικτες αφού δεν έχουν γίνει έως τώρα, είναι το ίδιο επιπόλαιο με το να λέει ότι ένας αλκοολικός δεν θα απεξαρτηθεί ποτέ διότι δεν έχει απεξαρτηθεί έως τώρα, ή ότι ένας φτωχός θα είναι πάντα φτωχός διότι έως τώρα είναι φτωχός. Ο λόγος που δεν γίνεται τίποτα, οφείλεται στην μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας εξ μέρους των ψηφοφόρων, και στην παθητικότητά τους, είτε ψηφίζουν είτε όχι. Όμως οι άνθρωποι πάντοτε μπορούν να κάνουν την διαφορά, όχι όλοι αλλά αρκετοί, ιδίως όταν οι συνθήκες αλλάξουν πολύ. Στον πραγματικό κόσμο οι απέχοντες δεν απονομιμοποιούν τις εκλογές στο ελάχιστο και επί πλέον ενισχύουν έμμεσα τα χειρότερα κόμματα, βυθίζοντας με βεβαιότητα την χώρα στο μεγαλύτερο δυνατόν τέλμα. Όλοι μαζί οι απέχοντες είναι φορείς ενός τσίρκου ανερμάτιστων απόψεων. Υπάρχουν και οι παιδαριώδεις όπου «περιφρονούν» το σύστημα και τις «παλιοεκλογές» του και το «τιμωρούν» μη πέφτοντας στην «παγίδα» του. Ιδίως τα πολιτικώς νήπια οι μικρότεροι των ηλικιών 20-25, χωρίς να υστερούν πολύ σε αυτό και οι άλλες ηλικίες, που άγονται και φέρονται από την επιδέξια προπαγάνδα χωρίς να είναι σε θέση να το καταλάβουν.

Οι απέχοντες, ανεξαρτήτως των διαφορών σας συμφωνείτε ότι δεν σας ικανοποιεί κανένα κόμμα. Οπότε γιατί δεν έχετε δημιουργήσει οι ίδιοι εδώ και πολλά χρόνια, ενώ είστε πολλοί αριθμητικά, κάποιο κόμμα που να σας εκφράζει και να σας εκπροσωπεί; Στην δημοκρατία που έχετε σαν ιδεώδες, πιστεύετε ότι δεν είστε αρμόδιοι και ακόμα υπόχρεοι για αυτό; Αυτή η δικαιολογία σας εκθέτει. Είστε σε αυτό αδρανείς και ασυνείδητοι και εσείς είστε αυτοί που αφήνετε ανενόχλητα τα μεγάλα συμφέροντα να δημιουργούν όλα τα κόμματα που μονοπωλούν την εξουσία. Είστε πολιτικώς φυτά, παριστάνετε τους συνειδητούς και τους ξύπνιους και δεν κάνετε κάτι ούτε καν για τον έλεγχο της νοθείας. Αν ήσασταν στοιχειωδώς συνεπείς με τις ασυνεπείς με την λογική ιδέες σας, θα γινόσασταν εκλογικοί αντιπρόσωποι και ας απείχατε. Μήπως ούτε αυτό το εγκρίνετε υποκριτές προς τον εαυτό σας;
Ακόμα και ο έλεγχος της μορφής που πολιτεύματος που δικαίως δεν θεωρείται ιδεώδες, ακόμα και η διαφθορά των θεσμών, μπορούν να αλλάξουν με πράξεις, όχι με ευχολόγια, ούτε με δήθεν βαθυστόχαστες σκέψεις. Δεν σας κάνει η εφικτή δράση της προτεινόμενης εκλογικής συμπεριφοράς; Δείξτε την δική σας πρόταση. Την πρότασή σας που θα αλλάξει την κατάσταση. Αφού η πρότασή σας είναι καλύτερη πώς και δεν άλλαξε ακόμα τίποτα; Δεν είστε λίγοι για να το επικαλεστείτε.
Εφόσον λοιπόν οι απέχοντες που είστε περισσότεροι ή περίπου ίσοι με όσους (φέρεται ότι) ψήφισαν το πρώτο κόμμα, εφόσον δεν έχετε δημιουργήσει κανένα έντιμο και ικανό κόμμα που να σας εκφράζει, οπότε θα το προτείναμε και θα το ψηφίζαμε και εμείς, ας επιστρέψουμε στον άβολο πραγματικό κόσμο.

Η καλύτερη επιλογή νομίζουμε ότι είναι από τα μικρά κόμματα ο Πατριωτικός Συνασπισμός που είναι δέκα κόμματα συνασπισμένα με σκοπό τον έλεγχο της νοθείας και το ξεπέρασμα του εμποδίου του 3%. Αυτό είναι απαραίτητο για να προληφθούν ή πιο σωστά για να τεθούν οι βάσεις ώστε να προληφθούν οι κοσμογονικές καταστροφικές αλλαγές που μας περιμένουν, από την αλλαγή του συντάγματος, την εκχώρηση χωρίς λόγο της κυριαρχίας στο Αιγαίο, το ψηφιακό νόμισμα, την τραπεζική ασυδοσία και την νομιμοποίηση του εποικισμού, σαν εισαγωγή στα δεινά. Οι βουλευτές που θα εκλεγούν δεσμεύονται υπέρ των κοινών σκοπών έχοντας την αυτοδυναμία τους.



Υπάρχουν και άλλα μικρά ή πολύ μικρά κόμματα, πολλά από τα οποία είναι συστημικά με σκοπό ύπαρξής τους τον κατακερματισμό των ψήφων των μικρών κόμματων, είτε λόγω διασκόρπισης των ψηφοφόρων, είτε μέσω νοθείας που κατανέμει όπως είπαμε πιό ομοιόμορφα τις ψήφους των μικρών, αφαιρώντας ψήφους από όσα ανεπιθύμητα προσεγγίζουν το 3%.

Πιστεύουμε ότι συστημικά είναι μεταξύ άλλων μικρών τα εξής κόμματα (χωρίς να εξετάσουμε τα πολύ μικρά): Εθνική Δημιουργία -Τζήμερος -Κρανιδιώτης, Ενώνω - Συμμαχία Ελευθερίας - Μαυραγάνης, Οικολόγοι Πράσινοι-Πράσινη Ενότητα και τέλος Ανταρσυα. Αυτά και είναι συστημικά και επί πλέον δεν θα μπουν στην βουλή.

Οι Σπαρτιάτες νομίζουμε ότι είναι ίδιας κατηγορίας με τα υπόλοιπα «εθνικιστικά» κόμματα τα οποία σχολιάσαμε πιό πάνω. Οι δημοσκοπήσεις τους προωθούν, άρα η νοθεία μπορεί να αναλάβει το έργο που της αναλογεί υπέρ αυτών και προφανώς δεν επιλέγουμε αυτό το κόμμα πέραν του ότι ανήκει στα μικρά κόμματα.

Ιδίως για όσους πιστεύουν στη δυσκολία να ξεπεράσουν τα μικρά κόμματα το 3%, και αναζητούν οπωσδήποτε άλλη λύση, αυτή η άλλη λύση περνάει μέσα από τα θολά νερά των συστημικών κομμάτων.
Οι αποφασισμένοι ας βάλουν την καταδυτική στολή τους και ας βουτήξουν: 

Η επόμενη επιλογή είναι κάποιο από τους τέσσερις επόμενους συστημικούς κλώνους με εκλογικη δύναμη γύρω από το 3%. Αυτά είναι η Ελληνική Λύση, η Νίκη, η Πλεύση Ελευθερίας και, το χείριστο, η Μέρα 25.

Αν αναρωτιέστε γιατί προκρίνουμε την Ελληνική Λύση, την Νίκη και την Πλεύση Ελευθερίας που τα έχουμε ήδη κατακρίνει εντόνως, διαβάστε πιο προσεκτικά αυτήν την ενότητα για να καταλάβετε το νόημα. Η επιλογή είναι σαν κίνηση σε παιχνίδι σκακιού. Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και ιεραρχημένες. 

Η αμέσως χειρότερη επιλογή είναι η αποχή, διότι όπως είπαμε ενισχύει έμμεσα τα μεγαλύτερα και χειρότερα συστημικά κόμματα. Στο παράδειγμα του σκακιού αν ο σκακιστής αρνείται να κάνει κάποια κίνηση, μαντέψτε την έκβαση του αγώνα: χάνει.

Τέλος η χείριστη επιλογή είναι τα τέσσερα κυρίαρχα μεγάλα συστημικά κόμματα.


Έλληνα ψηφοφόρε, πότε θα εμπεδώσεις αυτές τις αυτονόητες αλήθειες; 
Γίνε εκλογικός αντιπρόσωπος όσο ακόμα προλαβαίνεις και προσπάθησε να εμποδίσεις τη νοθεία. 

Διάδωσε αυτό και άλλα παρόμοια άρθρα. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείς απόλυτα με αυτό, δώσε και σε άλλους την ευκαιρία να ενημερωθούν και να κρίνουν οι ίδιοι. Μην φοβάσαι να εκτεθείς, είναι ανεπίτρεπτη πολυτέλεια. Πρέπει εσύ να το κάνεις, δεν υπάρχει άλλος. Η αδράνειά σου θα σε οδηγήσει στην καταστροφή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »