Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

«Σεισμός» στην Νότια Κορέα για τα εμβόλια και τους θανάτους

 Τι υποστηρίζει έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση της χώρας

Ορισμένοι αιφνίδιοι θάνατοι προκλήθηκαν από εμβόλια κατά του COVID-19, επιβεβαίωσαν οι αυτοψίες, σύμφωνα με τους «The Epoch Times»!

Οκτώ άνθρωποι που πέθαναν ξαφνικά αφού έλαβαν ένα εμβόλιο αγγελιοφόρου RNA (mRNA) για τον COVID-19, κατέληξαν λόγω ενός τύπου καρδιακής φλεγμονής που προκαλείται από το εμβόλιο και ονομάζεται μυοκαρδίτιδα, δήλωσαν οι αρχές της Νότιας Κορέας μετά την εξέταση των αυτοψιών.

«Η μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο ήταν η μόνη πιθανή αιτία θανάτου», δήλωσε ο Δρ. Kye Hun Kim του Εθνικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Chonnam και άλλοι Νοτιοκορεάτες ερευνητές.

Όλοι οι αιφνίδιοι καρδιακοί θάνατοι (SCD) φέρονται να συνέβησαν σε άτομα ηλικίας 45 ετών και κάτω, συμπεριλαμβανομένου ενός άνδρα 33 ετών που πέθανε μόλις μία ημέρα μετά την λήψη μιας δεύτερης δόσης του εμβολίου Moderna και μιας 30χρονης γυναίκας που πέθανε τρεις ημέρες αφού έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Η μυοκαρδίτιδα δεν ήταν ύποπτη ως

κλινική διάγνωση ή αιτία θανάτου πριν από τις αυτοψίες, είπαν οι ερευνητές.

Δεκατρείς άλλοι θάνατοι καταγράφηκαν μεταξύ εκείνων που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, αλλά δεν αναφέρθηκαν λεπτομερή αποτελέσματα νεκροψίας. Μερικοί από αυτούς που πέθαναν είχαν λάβει το εμβόλιο της AstraZeneca για τον COVID-19.

Τα αποτελέσματα δείχνουν την ανάγκη «προσεκτικής παρακολούθησης ή προειδοποίησης του SCD ως δυνητικά θανατηφόρου επιπλοκής του εμβολιασμού κατά του COVID-19, ειδικά σε άτομα ηλικίας κάτω των 45 ετών με εμβολιασμό mRNA», σύμφωνα με τους ερευνητές, οι οποίοι ανέφεραν τα ευρήματα σε μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε από το European Heart Journal στις 2 Ιουνίου.

Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας.

Ο Δρ Andrew Bostom, συνταξιούχος καθηγητής ιατρικής στις Ηνωμένες Πολιτείες που δεν συμμετείχε στην έρευνα, είπε ότι τα αποτελέσματα υπογραμμίζουν γιατί η επιβολή και η προώθηση εμβολίων για νεότερους ήταν λάθος.

«Αυτοί είναι άνθρωποι που δεν χρειάζονταν το εμβόλιο», είπε ο Bostom στους The Epoch Times!

Η Pfizer, η Moderna και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχολιασμό των παραπάνω.

Οι κρατικοί επιστήμονες στην Ελλάδα διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αοτελεσματικά.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »