Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Ψηφιακή ταυτότητα θα συνδέεται με τον τραπεζικό μας λογαριασμό!!! ΒΙΝΤΕΟ

      Δείτε τι έρχεται...

Ο παρουσιαστής του Sky News, Τζέιμς Μόροου, λέει ότι το σχέδιο του ΟΗΕ να χρησιμοποιήσει ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που συνδέεται με τραπεζικούς λογαριασμούς είναι «παρόμοιο» με ορισμένες από τις ιδέες που προτάθηκαν από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Η ψηφιακή ταυτότητα αργότερα δεν αποκλείεται να εμφυτεύεται, καθώς η τεχνολογία προχωρά!!!

«Ποια η σημασία των μετρητών για τις ατομικές μας ελευθερίες;», αναρωτιέται ο δημοσιογράφος και παραθέτει απόσπασμα με τον Γενικό Διευθυντή της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, Agustín Carstens, ο οποίος αναφέρει:

«Η βασική διαφορά με το ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας είναι ότι η κεντρική τράπεζα θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των κανόνων και των κανονισμών που θα καθορίζουν την χρήση αυτής της έκφρασης της ευθύνης της κεντρικής τράπεζας και επίσης θα διαθέτουμε την τεχνολογία για να την επιβάλουμε. Τα δύο αυτά ζητήματα είναι εξαιρετικά σημαντικά κι αυτό δημιουργεί μια τεράστια διαφορά σε σχέση με το τι είναι τα μετρητά».

Όπως τονίζεται στα ρεπορτάζ τα Ηνωμένα Έθνη ανυπομονούν να εισαγάγουν ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που θα συνδέεται με τους ιδιωτικούς τραπεζικούς λογαριασμούς…

Δείτε καθώς τα πάντα έχουν ήδη δρομολογηθεί:

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »