Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Τα επίσημα στατιστικά του EuroMOMO δείχνουν την σκληρή αλήθεια: Μετά την έγκριση του εμβολίου COVID της Pfizer σε μικρότερες ηλικίες οι υπερβολικοί θάνατοι των παιδιών εκτοξέυτηκαν.

 Τα επίσημα στατιστικά του EuroMOMO δείχνουν την σκληρή αλήθεια: Μετά την έγκριση του εμβολίου COVID της Pfizer σε μικρότερες ηλικίες οι υπερβολικοί θάνατοι των παιδιών εκτοξέυτηκαν.

Μια πρόσφατη ανάλυση από το EuroMOMO, έναν οργανισμό στον οποίο έχει ανατεθεί να μετράει τα επίσημα στατιστικά στοιχεία από ευρωπαϊκές χώρες, αποκάλυψε ότι μετα την έγκριση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer για παιδιά η αύξηση των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών εκτοξέυτηκε.

Τα δεδομένα έδειξαν μια εκπληκτική αύξηση 63.060 τοις εκατό των υπερβολικών θανάτων μεταξύ παιδιών ηλικίας από 0 έως 14 ετών έως την 22η εβδομάδα του 2023 από τη στιγμή που το εμβόλιο έλαβε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA). Τα δεδομένα καλύπτουν 26 από τις 44 χώρες της Ευρώπης.

Το ανεξάρτητου ειδησεογραφικό πρακτορείο Expose παρείχε ένα διάγραμμα που κάλυπτε την περίοδο από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 27 Μαρτίου 2022 και κατέληγε σε έναν συνολικό αριθμό κρουσμάτων SARS-CoV-2 που κατηγοριοποιήθηκαν ανά κατάσταση εμβολιασμού και ηλικιακή ομάδα στην Αγγλία. «Τα δεδομένα, που εξήχθησαν από την Εβδομάδα 5, (σελίδα 43), την

Εβδομάδα 9 (σελίδα 41) και την Εβδομάδα 13 (σελίδα 41) του Οργανισμού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) για την επιτήρηση του εμβολίου COVID-19 παρουσίασαν μια ζωντανή εικόνα της πραγματικότητας. ” ανέφερε.

Ένα άλλο αποκαλυπτικό διάγραμμα έδειξε τα ποσοστά κρουσμάτων ανά 100.000 άτομα, επίσης διαχωρισμένα ανά κατάσταση εμβολιασμού και ηλικιακή ομάδα στη χώρα. Το διάγραμμα έδειξε, τα ποσοστά κρουσμάτων να εκτινάσσονται στα ύψη μεταξύ του τριπλού εμβολιασμένου πληθυσμού σε κάθε ηλικιακή ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 21 του 2021, ο EMA επέκτεινε το EUA του εμβολίου COVID-19 της Pfizer, πρώτα σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών και αργότερα στην  ηλικιακή ομάδα πέντε έως 11 ετών . Από εκεί και πέρα, παρατηρήθηκε μια τεράστια αύξηση των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών. Μεταξύ 22 και 52 εβδομάδων του 2021, υπήρξε ένας εκπληκτικός απολογισμός 919 υπερβολικών θανάτων μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών σε σύγκριση με την εβδομάδα 1 έως την εβδομάδα 21, όπου σημειώθηκαν 218 λιγότεροι θάνατοι από τον αναμενόμενο.

Η ατυχής τάση συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022, με συνολικά 1.639 υπερβολικούς θανάτους μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών στις 26 ευρωπαϊκές χώρες. Από τότε που ο EMA επέκτεινε την έγκριση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer στα παιδιά, έχουν καταγραφεί 3.148 υπερβολικοί θάνατοι παιδιών.

Το ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης επεσήμανε επίσης γιατί τα εμβόλια αγγελιαφόρου RNA (mRNA) όπως της Pfizer’s δεν χρησιμοποιήθηκαν ευρέως στον γενικό πληθυσμό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Ήταν λόγω του φόβου για ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα (ADE), που είναι ένα φαινόμενο όπου τα εμβόλια mRNA δυνητικά επιδεινώνουν την ίδια τη νόσο, καθιστώντας τους εμβολιασμένους πιο επιρρεπείς.

“Η ιστορία είχε ήδη δείξει το ADE κατά την ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά του δάγγειου πυρετού. Οι αρχικές δοκιμές έδειξαν προστασία έναντι του ιού για όσους δεν είχαν τραυματιστεί από προηγούμενες λοιμώξεις”, σημείωσε το άρθρο του Expose «Δυστυχώς όμως, σε άτομα που είχαν αντιμετωπίσει ένα διαφορετικό στέλεχος του ιού στο παρελθόν, το εμβόλιο φαινόταν να ενισχύει τον κίνδυνο σοβαρής ασθένειας, μια ζοφερή απόδειξη για την προδοτική φύση της ADE».

Πολυάριθμες μελέτες που έγιναν σε ζώα έδειξαν ότι τα εμβόλια προκάλεσαν φλεγμονή των πνευμόνων και άλλες δυσμενείς επιπτώσεις. Επίσης, το φάσμα της ενισχυμένης νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED) εμφανίστηκε σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια δοκιμών εμβολίων για τον αναπνευστικό ιό, συμπεριλαμβανομένων εκείνων κατά των κοροναϊών.

Ο ιός SARS-CoV-2 φάνηκε να γλιτώνει τη νεότερη γενιά, εγείροντας περίπλοκα ερωτήματα σχετικά με την επέκταση της EUA για τους εμβολιασμούς mRNA στα παιδιά. Οι επικριτές αναρωτήθηκαν από τότε γιατί οι υγειονομικές αρχές έπρεπε να επεκτείνουν το εμβόλιο όταν δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τα παιδιά.

“Ο απώτερος στόχος δεν θα μπορούσε να ήταν ο περιορισμός, καθώς τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου αποκάλυψαν μια ειρωνική ανατροπή: ο εμβολιασμένος πληθυσμός COVID-19 φαινόταν να παρουσιάζει μεγαλύτερη πιθανότητα μόλυνσης και μετάδοσης σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους ομολόγους του.

Η ίδια η ασπίδα του ιού που είχε σκοπό να προστατεύσει φάνηκε να κάνει το ακριβώς αντίθετο απο την αποστολή του», επισημαίνεται στο άρθρο του Expose. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που βλέπουμε κι εμείς γύρω μας. Εμβολιασμένοι άνθρωποι συνεχίζουν να αρρωσταίνουν απο Covid και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις εξαιρετικά βαριά, σε αντίθεση με ανεμβολίαστους που η πανδημία αποτελει παρελθόν.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »