Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ! ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ !

 Screenshot_76

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Νικολάου Αντωνιάδη του Ιωάννη, δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Διονύσου Αττικής.

ΠΡΟΣ

Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη του Αθανασίου, εκδότη/ιστορικού, πρώην υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πρώην βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, κατοίκου Αθηνών.

**********************************

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, την 07/06/2023 άρχισε στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών η σε βάρος μου δίκη για παράβαση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα περί διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Αυτό είναι το κατηγορητήριο με τις «ψευδείς ειδήσεις»:

 

Δυστυχώς για όλους εσάς που με στοχοποιήσατε από τις αρχές της νομικής μάχης μου κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους, για σας βεβαίως η φοβερή και τρομερή πανδημία της τρομακτικής νόσου Covid-19 του θανατηφόρου ιού SARS-CoV-2 για την προστασία από την οποία προπαγανδίσατε και εσείς ως απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά τα εμβόλια που κατασκευάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ, καίτοι όλοι εσείς μαζί με τους ιατρούς της «πρώτης γραμμής» κάνατε λόγο κατά το χρόνο της κατασκευής τους για αόρατο εχθρό και άγνωστο ιό, η ομάδα των εισαγγελέων και των δικαστών που έστησε την εναντίον μου ποινική διαδικασία και με παρέπεμψε σε δίκη κατ’ εντολή της εγκληματικής οργάνωσης που μήνυσα στη Γ.Α.Δ.Α. την 19/07/2021, έστειλε παντελώς γυμνή τη δικογραφία στο Εφετείο, με ούτε μισό αποδεικτικό στοιχείο για το ψευδές των «ειδήσεων» και ούτε ένα μάρτυρα, πλην του άσχετου με την κατηγορία αστυνομικού της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οποίος παρέλαβε το ανώνυμο παρακρατικό εναντίον μου ηλεκτρονικό μήνυμα και το προώθησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Η «αντίκρουση» των «ειδήσεων», στο μεν κατηγορητήριο που διαβάζετε είναι ότι αυτές αντίκεινται πλήρως στις διεθνείς παραδοχές της ιατρικής επιστήμης, ενώ και εσείς καταλαβαίνετε ότι οι «ειδήσεις» του κατηγορητηρίου συνιστούν γεγονότα και όχι θεωρίες, στο δε βούλευμα με το οποίο απορρίφθηκε η προσφυγή μου κατά του κλητηρίου θεσπίσματος, ότι ο Π.Ο.Υ. κήρυξε πανδημία, ο Ε.Μ.Α. έδωσε άδεια για τα εμβόλια και ότι όλοι οι ιατροί ανεξαιρέτως κάνουν το καθήκον τους με αυταπάρνηση, ωσάν εγώ να ισχυρίστηκα και να συμπεριλαμβάνονται αυτοί οι ισχυρισμοί στο κατηγορητήριο, ότι ο Π.Ο.Υ. δεν κήρυξε πανδημία, ο Ε.Μ.Α. δεν έδωσε άδεια για τα εμβόλια και ότι όλοι οι ιατροί ανεξαιρέτως δεν κάνουν το καθήκον τους και είναι άπαντες δολοφόνοι.

 

Ενόψει λοιπόν της αδυναμίας του δικαστηρίου να στηριχθεί σε έστω ένα αποδεικτικό στοιχείο ή έστω μία μαρτυρία για να με καταδικάσει και να απαλλάξει τη χώρα από έναν τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, σας καλώ στο όνομα της προστασίας της χώρας, της δημόσιας υγείας, της δημόσιας ασφάλειας, καθώς και του κύρους των ιατρών, να προσέλθετε την 29/06/2023, ημέρα που έχει ορίσει το Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για τη συνέχιση της δίκης, προκειμένου να καταθέσετε εναντίον μου και να αποδείξετε το ψευδές των «ειδήσεων» του κατηγορητηρίου.

 

Σας θυμίζω ότι εσείς, την 04/09/2021, με το ειδικό βάρος που έχουν οι ως άνω ιδιότητές σας, κατά το χρόνο δε εκείνο ήσασταν εν ενεργεία υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων  και βουλευτής, και ως ένα εκ των πλέον προβεβλημένων στελεχών της τότε κυβέρνησης – εγκληματικής οργάνωσης, κατά τη μήνυσή μου στη Γ.Α.Δ.Α. την 19/07/2021, του Κυριάκου Μητσοτάκη, με συχνή παρουσία στα συστημικά Μ.Μ.Ε., εκμεταλλευόμενος στην πραγματικότητα τότε τη θέση σε ισχύ του εγκληματικού σε βάρος μου σχεδίου ηθικής, επαγγελματικής, κοινωνικής και οικονομικής εξόντωσής μου από την ομάδα των επίορκων στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, και του συνόλου των συστημικών Μ.Μ.Ε., με την υπόθεση της νοσηλείας και του θανάτου της ασθενούς Αντιγόνης Πανταζή στο νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, προβήκατε στην ακόλουθη δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Twitter»:

 

 

Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ από τη διατύπωση ότι είστε σε θέση να ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ότι «κάποιοι» έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας μου. Αν μη τι άλλο είστε άριστος χειριστής της ελληνικής γλώσσας και είχατε πλήρη επίγνωση του ρήματος «ΞΕΡΩ» που χρησιμοποιήσατε:

 

« …και να ΞΕΡΕΙΣ ότι…».

 

Μην σας εμποδίσει το γεγονός ότι η στημένη σε βάρος μου «κατηγορία» για το θάνατο της Αντιγόνης Πανταζή, την οποία είδατε και εσείς ως «ευκαιρία» και ως τέτοια την «αρπάξατε από τα μαλλιά», ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, όπως και η άλλη για το θάνατο της ασθενούς Μαρίας Μπινιάρη στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ.

Εσείς σίγουρα …ΞΕΡΕΤΕ καλύτερα.

 

Ώστε αποτελεί χρέος σας απέναντι στη χώρα να την προστατεύσετε από έναν τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία, όπως είμαι εγώ, συμβάλλοντας με την κατάθεσή σας στην καταδίκη μου από το Εφετείο Αθηνών.

 

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2023

Ο Εξωδίκως Προσκαλών Δικηγόρος

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »