Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ντόρα Μπακογιάννη : "Το διαδίκτυο είναι η πιο σοσιαλιστική εφεύρεση μετά τη θρησκεία του Χριστού".

Periklis Bozinakis

 Ζητώ δημοσίως και ειλικρινά συγγνώμη για την εικόνα. Ελπίζω να μην τρώτε κάποιοι - αλλά πάλι, όταν τρώμε καλό είναι να μη σερφάρουμε ταυτόχρονα στα Μέσα. Ας προσέχατε.

Δεν θα σχολιάσω την ίδια την ασυναρτησία που ξεστόμισε η... "αδερφή" του μισότρελλου συνταγματοκτόνου που παριστάνει τον πρωθυπουργό: "Το διαδίκτυο είναι η πιο σοσιαλιστική εφεύρεση μετά τη θρησκεία του Χριστού". Θα σχολιάσω όμως την ολοφάνερη συνάφεια κάποιων αποτρόπαιων δεδομένων.

 Ως "εφεύρεση" εξηγείται μια χαρά το κολλητιλίκι της Μπακογιάννη με διάφορους μητροπολίτες παρέα με το στυγνό παράσιτο, τον βουλευτή που αγόραζε τσάμπα τα δάνεια του κοσμάκη και μετά έκανε πλιάτσικο. Επίσης ως "εφεύρεση" εξηγείται και το αίσθημα δικαίου, η δικαιοσύνη που συνηθίζουν να επικαλούνται αυτά τα ΝεοΤαξίτικα φασιστοειδή, τη στιγμή που αν λειτουργούσε η "δικαιοσύνη" στην αποικία μας αυτό το πράγμα στη φωτογραφία δεν θα είχε γεννηθεί καν. 

Η συμμορία Μητσοτάκη είναι η απόδειξη πως ο διαχρονικός ακραίος κρατικοδίαιτος παρασιτισμός αλλά και η ενδο-οικογενειακή σήψη, προκαλούν σοβαρό πνευματικό και νοητικό εκφυλισμό. Δες κάτι κνώδαλο: "εφεύρεση" είναι το πυροβόλο όπλο, ας πούμε. Σαν αυτά που χρησιμοποιούν αυτοί που εκτελούν τα συμβόλαια θανάτου της φάρας σου εις βάρος κάποιων "ενοχλητικών" δημοσιογράφων. Τον Τεμπονέρα, τον θυμάσαι; Τον Μαυρίκη, τον πράκτορα του επαγγελματία προδότη, του μπαμπάκα σου; Επίσης "εφεύρεση" είναι και η ηλεκτρική καρέκλα.

Αλλά μιας και το ανοίξαμε το θέμα, κακώς η "αδερφή" του προδότη αμφισβητεί το μεταφυσικό στοιχείο, διότι ακόμα και σήμερα ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ, άσχετα αν γίνονται για να καλύψουν κακουργήματα! Όπως, ας πούμε, το γεγονός ότι το ναυάγιο στην Πύλο έγινε νύχτα, αλλά οι φωτογραφίες στα Πετσωμένα Μέσα δείχνουν το καράβι να τουμπάρει μέρα-μεσημέρι. Θαύμα, θαύμα! Επίσης οι φωτογραφίες και τα βίντεο μοιάζουν εκπληκτικά, μέχρι παραμικρής λεπτομέρειας, με ένα άλλο ναυάγιο έξω απ' τη Λιβύη το 2016! Πάλι θαύμα! Και το συγκλονιστικότερο θαύμα: όχι μόνο μεταμορφώθηκαν τα "γυναικόπαιδα" σε τριαντάρηδες άντρες φορτωμένους με Mastercards και Smartphones, αλλά όταν τους βγάλανε απ' τη θάλασσα ήταν όλοι τους κατάστεγνοι! Προφανώς περπάτησαν πάνω στο νερό, σαν τον Χριστό του οποίου η θρησκεία είναι "σοσιαλιστική εφεύρεση"... Είδατε, προσωπικά δεν αμφισβητώ το οπτικό υλικό των Πετσωμένων Μέσων. Το πιστεύω ευλαβικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »