Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Ο πίνακας που βλέπετε είναι μια ακριβή απεικόνιση της τεράστιας ΑΠΑΤΗΣ της Ιατρικής Βιομηχανίας, πέριξ ΟΛΩΝ των εμβολίων σε σχέση με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους και τον πραγματικό βαθμό επιβλαβούς επίδρασης.

Vasileios Syranastasis

 Ο πίνακας που βλέπετε είναι μια ακριβή απεικόνιση της τεράστιας ΑΠΑΤΗΣ της Ιατρικής Βιομηχανίας, πέριξ ΟΛΩΝ των εμβολίων σε σχέση με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους και τον πραγματικό βαθμό επιβλαβούς επίδρασης.

Μια διαχρονικη ΑΠΑΤΗ που εκτελείται συστηματικά με τη βοήθεια φυσικά των αρμόδιων και ρυθμιστικών αρχών (ήτοι των ειδικών ΠΛΑΣΙΕ)

Επεξηγήσεις.

Ο βασικός κανόνας που πρεπει να ακολουθεί η ιατρική επιστήμη για κάθε παρεμβαση της και κάθε προιον είναι ένας. Και δεν χρειάζεστε πτυχία ιατρικής για να τον κατανοήσετε.
Ο κανόνας είναι πάρα πολύ απλός και λογικός.

Πρέπει να συγκρίνει στα τυφλά και σε βάθος χρόνου δυο ταυτόσημες ομάδες. Όπου η μια ομάδα θα λάβει το φάρμακο, το εμβόλιο, την ιατρική παρέμβαση που είναι προς έρευνα και προς έγκριση ως ΑΣΦΑΛΗΣ και αποτελεσματική και η άλλη ομάδα θα πρεπει να λάβει ένα ΑΔΡΑΝΕΣ ΣΚΕΥΑΣΜΑ, κάτι που δεν θα έχει καμία επίδραση στο Σώμα και στη Υγεία και πιο ειδικά για τα εμβόλια που δεν θα προκαλεί την οποιαδήποτε ανοσοαντιδραση.

Μόνο με μια τέτοια σύγκριση γίνεται να ελεγχθεί όσο το

δυνατόν καλύτερα οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση, οποιοδήποτε φάρμακο ή εμβόλιο (ως προς την πραγματική επίδραση τους στην υγεία, ως προς το αν έχουν κάποια επιβλαβή επίδραση).
Οτιδήποτε άλλο ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν δήθεν επιστημονικά, είναι απλά κοροϊδία και απάτη.

Και επίσης σύμφωνα με τη διεθνή νομοθεσία για την κλινική έρευνα, (όπου δοκιμάζεται κάτι καινούργιο, κάτι πειραματικό) , στην ομάδα ελέγχου και σύγκρισης που πρέπει να λάβει κάτι ΑΔΡΑΝΕΣ που δεν θα μπορούσε να έχει επιβλαβή επίδραση, δεν επιτρέπεται να χορηγηθεί κάτι που ΔΕΝ έχει κανένα πιθανό όφελος και κάτι που μπορεί να έχει επιβλαβή επίδραση (και να προκαλεί ανοσοαντιδραση).

Ο πίνακας που παραθέτω περιλαμβάνει τα εμβόλια στα οποία έχει δώσει έγκριση ο FDA, εις Αμέρικα και όπως βλέπετε ξεκάθαρα,
👉ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ👈 δεν έχει παρει έγκριση βασιζόμενη σε επιστημονικά ορθή σύγκριση της ομάδας που έλαβε το εμβόλιο προς έγκριση και της ομάδας πλασεμπο που έπρεπε να λάβει κάτι αδρανές. Και σε κάποιες χορήγησαν στην ομάδα πλασεμπο, τοξικό ΣΚΕΥΑΣΜΑ εσκεμμένα (ήτοι κάτι που δεν είχε κανένα, πιθανο όφελος και ενείχε άπειρους γνωστούς και άγνωστους κινδύνους). Και σε κάποιες δεν υπήρχε καν ομάδα σύγκρισης.

Για να να το κατανοήσετε απόλυτα, θα το δώσω με μια παρομοίωση. Κυριολεκτικά, συγκρίνουν μια ομάδα που της χορηγήθηκε δηλητήριο Οχιάς με μια ομάδα που της χορηγήθηκε δηλητήριο Κόμπρας και εφόσον και στις 2 ομάδες π.χ. αρρώστησε και πέθανε ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ αριθμός εθελοντών παιδιών, μωρών, ενηλίκων, τότε η ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ ψευδοεπιστημη που πουλάνε, ΚΡΙΝΕΙ πως το νέο προϊόν που δοκίμαζαν ήταν ασφαλές και δεν είχε καμια επιβλαβή επίδραση. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει την παρομοίωση, σόρρυ, αλλά έχει ήδη κάψει όλα τα εγκεφαλικά του κύτταρα.

Στο πίνακα βλέπετε μια κλινική δοκιμή με πράσινο, αφορά 306 ενήλικες γυναίκες που στην αρχή έλαβαν όντως αδρανές πλασεμπο (μετέπειτα τους χορήγησαν φυσικά και το εμβόλιο, την ίδια απάτη που έκαναν με τις ψευτοκλινικές δοκιμές για τα κορωμομπολια, με πρόσχημα την "ηθική"). Μαντέψτε πόσα σοβαρά προβλήματα υγείας εμφανίστηκαν στην ομάδα που έλαβε το αδρανές πλασεμπο και πόσα στην αντίστοιχη που έλαβε το εμβόλιο. Μπράβο το βρήκατε, κανένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν εμφανίστηκε στην ομάδα που της χορηγήθηκε το αδρανές πλασεμπο σε σχέση με το 2.5% της αντίστοιχης ομάδας που έλαβε το εμβόλιο.

Μπορώ να σας παω πίσω πάνω απο ενα αιώνα, με τα δεδομένα της ιατρικής βιβλιογραφίας για να δείτε ότι αυτή η ψευδοεπιστημονικη πρακτική (η κοροϊδία και απάτη) έχει πανάρχαιες ρίζες. Και οπότε χρησιμοποιείται όντως κάτι 100% αδρανές σε κλινικές δοκιμές, τα αποτελέσματα θάβονται, κυριολεκτικά.

Υ.Γ.
Στο λινκ, αναλύεται επίσημα (δυστυχώς ευγενικά) απο επιστήμονες το θέμα της απάτης και της παράνομης πρακτικής που ακολουθεί η Φαρμαμαφια με την υποστήριξη φυσικά των "αρμόδιων" οργανισμών για το γνωστό εμβόλιο που δήθεν αποτρέπει τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (και δήθεν και άλλων καρκίνων όπως το πουλανε πλεον και σε αγοράκια).

Eις British Medical Journal.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7691700/
(Αφορά το HPV Vaxx) όπου όχι μόνο δεν χρησιμοποίησαν αδρανές πλασεμπο, στην ομάδα σύγκρισης, αλλά διέπραξαν και ΔΙΠΛΗ παρανομία (συμφωνα με τους διεθνούς κανόνες που διέπουν τις κλινικές έρευνες) αφού χορηγήθηκε σε χιλιάδες παιδάκια το ίδιο το εμβόλιο με όλα τα τοξικά και ανοσοαντιδραστικα συστατικά του, έχοντας αφαιρέσει απλά τα λεγόμενα αντιγόνα (VLP, virus like particles).
Ήτοι τους χορηγήθηκε κάτι που δεν προσέφερε επουδενί κανένα όφελος ή πιθανό όφελος, ήταν πλείστα ανοσοαντιδραστικο και με δεδομένη στη βιβλιογραφία επιβλαβή επίδραση.

Τι έκαναν οι αρμόδιες και ρυθμιστικές αρχές?
Τους είπαν συγχαρητήρια, πήραν τα Bonus τους και ξεκίνησαν την μαζική προώθηση. Η δε πρωην διευθύντρια του CDC, που είχε βάλει αυτό το εμβόλιο σε Fast Track διαδικασίες, παραιτήθηκε από το CDC και βρέθηκε διευθυντής στο τμήμα εμβολίων της συγκεκριμένης εταιρείας με μισθό εκατομυρίων. Για το καλό των παιδιών σας θυσιάστηκε μην ανησυχείτε, να ακούτε πάντα τους αρμόδιους και ειδικούς που σας αγαπούν υπέρμετρα, ειδικά τα μωρά σας και τα παιδιά σας. Αφού για το καλό τους φυσικά έχουν φτάσει στο σημείο να συστήνουν ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ γεννητικών οργάνων ακόμα και από την νηπιακή ηλικία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »