Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ομπάμα: Εγκληματίας πολέμου …Πανηγυρίζουμε για τις φάβες και τους ροφούς που χλαπακιάζει στην Ελλάδα ένας άνθρωπος που αιματοκύλισε τον πλανήτη

Το Harvard Political Review είναι το πολιτικό και πολιτιστικό περιοδικό του ομώνυμου πανεπιστημίου των ΗΠΑ. Εκεί αρθρογραφούν φοιτητές, που κάποτε είναι πιθανόν να κυβερνήσουν τη χώρα.

Σε άρθρο* που δημοσιεύτηκε στις 29/9/2021 διαβάζουμε στον τίτλο «Ο Ομπάμα είναι ένας εγκληματίας πολέμου». Στο κείμενο εξηγείται ότι η τεκμηρίωση του χαρακτηρισμού του ως εγκληματίας πολέμου μπορεί να βασιστεί σε συμβάσεις της Γενεύης του 1949, που επικυρώθηκαν από τα Ηνωμένα Εθνη, και στο άρθρο 8 του Καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

Ακολουθεί μέρος του άρθρου:

«Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, ο Ομπάμα ενέκρινε τη χρήση 563 επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη που σκότωσαν περίπου 3.797 ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, ο Ομπάμα ενέκρινε 54 επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη μόνο στο Πακιστάν κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της θητείας του. Ενα από τα πρώτα χτυπήματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη της CIA υπό τον πρόεδρο Ομπάμα ήταν σε μια κηδεία, όπου σκοτώθηκαν έως και 41 Πακιστανοί πολίτες. Το επόμενο έτος, ο Ομπάμα διέταξε 128 επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη της CIA στο

Πακιστάν, που σκότωσαν τουλάχιστον 89 πολίτες. Μόλις δύο χρόνια μετά την προεδρία του ήταν σαφές ότι η “ελπίδα” που προσέφερε ο πρόεδρος Ομπάμα κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του το 2008 δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ.

Οι επιχειρήσεις των drones επεκτάθηκαν στη Σομαλία και την Υεμένη το 2010 και το 2011 με πιο καταστροφικά αποτελέσματα. Με την πεποίθηση ότι στόχευαν την Αλ Κάιντα, το πρώτο χτύπημα του προέδρου Ομπάμα στην Υεμένη σκότωσε 55 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 21 παιδιών, 10 από τα οποία ήταν κάτω των πέντε ετών. Επιπλέον, 12 γυναίκες, εκ των οποίων οι πέντε έγκυες, ήταν επίσης μεταξύ εκείνων που δολοφονήθηκαν σε αυτό το χτύπημα. Αυτές οι εγκληματικές γκάφες όχι μόνο από τον πρόεδρο Ομπάμα, αλλά και από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, είναι ηθικά καταδικαστέες. […]

Αυτές οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη αποτελούν ισχυρή αιτιολόγηση για την κατηγοριοποίηση του Ομπάμα ως διεθνούς εγκληματία πολέμου».

Αραγε, η σκέψη ότι έχει κομματιάσει τόσα παιδιά, εγκύους, αθώους ανθρώπους δυσκολεύει τον Ομπάμα στη χώνεψη;

Διαβάστε το ολόκληρο άρθρο πατώντας εδώ.

newsbreak.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »