Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Κατάθεση της διευθύντριας CDC για τα κορωνοεμβόλια – Αμερικανός βουλευτής: “Γιατί παραπλανήσατε τον λαό;;;” (video)

Αυτές είναι ερωτήσεις που στην Ελλάδα δεν πρόκειται να τεθούν...

Την Τρίτη, 13 Ιουνίου του 2023, η απερχόμενη διευθύντρια του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), προσπάθησε να υπερασπιστεί τις αποφάσεις και τις δηλώσεις της κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. 

Ειδικότερα, κατέθεσε ενώπιον της Υποεπιτροπής Εποπτείας της Βουλής για την Πανδημία του Κορωνοϊού, σχετικά με τις πολιτικές και τις ενέργειες δημόσιας υγείας που εφαρμόστηκαν κατά τη θητεία της. Τα θέματα περιελάμβαναν οδηγίες συγκάλυψης, επαναλειτουργία σχολείων και εμβολιασμούς για τον COVID-19. 

Η Δρ Walensky παραιτήθηκε από τη θέση της ως διευθύντρια του CDC, η παραίτησή της θα έχει ισχύει από τις 30 Ιουνίου 2023.

Σε video που ακολουθεί φαίνεται η Διευθύντρια του CDC να προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις για δηλώσεις της κατά το έτος 2021, σχετικά με την αποτελεσματικότητα των κορωνοεμβολίων. Ο Αμερικανός Ρεπουμπλικανός βουλευτής Jim Jordan τη ρώτησε σχετικά με δήλωσή της, τον Μάρτιο το 2021, ότι τα “εμβολιασμένα άτομα δεν αρρωσταίνουν” και με δήλωσή της έξι εβδομάδες αργότερα ότι με τον εμβολιασμό “δεν μεταφέρετε τον ιό στους άλλους”.

Δείτε τον διάλογο που διαδραματίστηκε:

Αμερικανός βουλευτής Jim Jordan: Γιατρέ γιατί εσείς και η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραπλανήσατε τον Αμερικανικό λαό; Στις 29 Μαρτίου 2021 (αναφέρατε ότι) “Εμβολιασμένα άτομα δεν φέρουν τον ιό, εμβολιασμένα άτομα δεν αρρωσταίνουν. Πήραμε αυτές τις πληροφορίες από κλινικές δοκιμές αλλά και από δεδομένα πραγματικού κόσμου”. Μου φαίνεται ότι υπάρχουν ορισμένες δηλώσεις που κάνατε εκεί, οι οποίες δεν είναι ακριβείς. Τα εμβολιασμένα άτομα μεταφέρουν τον ιό;;

Διευθύντρια CDC:Τον Μάρτιο του 2021, η συντριπτική πλειοψηφία των δεδομένων έδειξε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν μολύνθηκε αν ήταν εμβολιασμένοι.”

Αμερικανός βουλευτής Jim Jordan:Δεν είπατε όμως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, είπατε “τα εμβολιασμένα άτομα δεν φέρουν τον ιό”, ήταν αυτό ακριβές;;”

Διευθύντρια CDC:Ήταν γενικά ακριβές.”

Αμερικανός βουλευτής Jim Jordan: “Γιατί δεν μπορείτε να είστε ακριβείς, γιατί δεν λέτε στον Αμερικανικό λαό την αλήθεια;; Έξι εβδομάδες αργότερα όταν είπατε “αν μολυνθείτε μετά τον εμβολιασμό, δεν μπορείτε να το μεταδώσετε σε κανέναν άλλον. Ήταν αυτό ακριβές;;

Διευθύντρια CDC:Την εποχή που είχαμε το στέλεχος Wouhan και μετά το στέλεχος Άλφα, αυτό ήταν γενικά αλήθεια (…) Είδαμε γενικά ότι αν μολυνθείτε μετά τον εμβολιασμό σας, δεν φέρετε τον ιό, μεταδίδοντάς τον σε κάποιον άλλο. Δεν μπορούσατε να το μεταδώσετε σε άλλους.”

Αμερικανός βουλευτής Jim Jordan: “Γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι ακριβές…”

Δείτε το video:

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »