Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Η μοίρα της Ελλάδας, οι εκλογές και η άγνοια της «Πόντιας πο@ @@νας»


 
Η «Πόντια πο@ @@να» (όπως λέει το ανέκδοτο, αλλά δεν υποτιμούμε ούτε αμφισβητούμε την νοημοσύνη ούτε και την ποιότητα των Ποντίων), εκ των υστέρων ανακάλυψε ότι σε αντίθεση με αυτήν οι άλλες πληρώνονταν.

Θα το είχε ανακαλύψει νωρίτερα αν ήταν πιο παρατηρητική και λιγότερο αδιάφορη!

Έτσι συμβαίνει και με όποιον πολίτη είναι κοιμισμένος (οι περισσότεροι είναι). Δεν ενδιαφέρεται και δεν είναι σε στοιχειώδη εγρήγορση για να καταλάβει ότι υπάρχει προπαγάνδα που τον έχει καθηλωμένο σε μία μόνιμη κατάσταση φυτού σε όλα τα ουσιώδη ζητήματα του δημόσιου βίου (συνεπώς και της καθημερινότητάς του και του μέλλοντός του), ενώ όταν μέσα στην παραζάλη και την επιλεγμένη από τον ίδιο αμάθειά του καταλαβαίνει το 1% του δουλέματος, και ενώ είναι εθισμένος σαν ναρκομανής στην προπαγάνδα και τις «ειδήσεις», είναι πολύ υπερήφανος επειδή αυτόν δεν μπορούν να τον πιάσουν …κορόιδο!

Αυτό το φαινόμενο χειροτερεύει με ραγδαίο ρυθμό και είναι σε γενικές γραμμές παγκόσμιο.

Η προπαγάνδα περιλαμβάνει την συγκάλυψη σε όλα τα κρίσιμα (και τα λιγότερο κρίσιμα) ζητήματα, όπου η στάση των κομμάτων απέναντι σε αυτά αποτελεί την Λυδία λίθο αξιολόγησης της πραγματικής τους αξίας. Ζητήματα όπως:

 -Την επιχείρηση της προσχεδιασμένης εικονικής πανδημίας. Η ψευτοπανδημία ήταν παγκοσμίως το αναγκαίο πολυεργαλείο για να εκκινήσει και να αποτελέσει το πρόσχημα για τις διαδικασίες κατάρρευσης της οικονομίας και της παραγωγικής-εφοδιαστικής αλυσίδας, των γενετικών εμβολίων, και του οργουελικού καθεστώτος στον υγειονομικό και κοινωνικό τομέα.

 -Την τρομακτική επιβολή δια της βίας γενετικών τροποποιητών με το ψευδώνυμο εμβόλια, και την επιβολή των επόμενων στην σειρά μελλοντικών υγειονομικών ψευδοκρίσεων.

 -Την επερχόμενη εκχώρηση κρατικής εξουσίας των χωρών στον Π.Ο.Υ για να συνεχίσει το άθλιο έργο του απρόσκοπτα, τυραννικά και γενοκτόνα.

 -Την γιγαντιαία παγκόσμια ψυχολογική επιχείρηση της δήθεν ανθρωπογενούς κλιματικής ψευδοκρίσης.

 -Την οργανωμένη χειραγώγηση των τιμών της ενέργειας, των τροφίμων και των προϊόντων. Η άμεση επαναλειτουργία των λιγνιτικών μονάδων ηλεκτροπαραγωγής θα επαναφέρει τις τιμές στην προ ψευδοκρίσεων περίοδο. 

 -Την έκδοση πληθωριστικού χρήματος, την σκόπιμη πρόκληση οικονομικού και παραγωγικού χάους μέσω ύφεσης, και όλα αυτά μέσω ομοιόμορφα συντονισμένων παράλογων πολιτικών επιλογών των κυβερνήσεων πάρα πολλών χωρών (και ιδίως της Ευρωπαϊκής Ένωσης), επιλογών προμελετημένων και συνειδητών ως προς τα καταστροφικά τους αποτελέσματα σε βάρος των ίδιων των χωρών τους, που είναι φαινομενικά μόνο παραδόξως και ο πραγματικός τους στόχος.

 

(Η ΕΚΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΕΩΝ)

-Εξ ίσου την συγκάλυψη του ζητήματος της έκδοσης χρήματος και του καθορισμού της νομισματικής πολιτικής όχι από τα κράτη αλλά από τις τράπεζες που έχουν υφαρπάξει αυτές τις κρατικές λειτουργίες μέσω του πολιτικού προσωπικού που τους υπηρετεί διαχρονικά. Αυτό είναι μία πολύ βασική αιτία, άμεσα και έμμεσα, σχεδόν όλων των χρεών στις διάφορες χώρες. Αλλά επί πλέον η αιτία, δευτερογενώς, της υποταγής των χωρών λόγω του συσσωρευόμενου χρέους τους. Διότι όταν ένα κράτος δεν υποτάσσεται στην αποικιοποίησή του, τότε όπως κάθε κράτος που έχει δημόσιο χρέος, πρέπει συνέχεια να δανείζεται για να ανανεώνει τα προηγούμενα δάνεια που λήγουν, οπότε είναι εξαρτημένο. Έτσι αυτό που μπορούν να κάνουν για να το εκβιάσουν είναι να του αυξήσουν τα επιτόκια μέσω των εταιριών αξιολόγησης, οπότε δεν μπορεί ευχερώς να ανταποκριθεί και έτσι υποκύπτει και υποτάσσεται, ή αλλιώς βυθίζεται - αρχικά - σε ύφεση.

Ή προσωρινή στάση πληρωμών είναι πολύ λιγότερο καταστροφική από την αποικιοποίηση, αλλά αυτό δεν θα το εξηγήσουν ποτέ οι πολιτικοί-πιόνια. Τότε η προπαγάνδα θα στρέψει την κρίσιμη μάζα κόσμου εναντίον της τυχόν έντιμης ανεξάρτητης κυβέρνησης που θα προσπαθήσει να αποφύγει την παγίδα, και ο ίδιος ο κόσμος θα ικανοποιηθεί με την ανατροπή της, για να υποστούν στην συνέχεια τα δεινά της αποικιοποίησης, σαν γνήσιοι για πολλοστή φορά αδιόρθωτοι εξαπατημένοι.

Οι πολιτικοί-πιόνια σε όλες τις χώρες αποσιωπούν και το ζήτημα του εξωφρενικού εκδοτικού προνομίου των τραπεζών. Τα δάνεια (δημόσια και ιδιωτικά) είναι αδύνατον -ανεξαρτήτως χώρας - να αποπληρωθούν συνολικά, διότι όσο αποπληρώνονται τόσο εξαλείφεται το λογιστικό χρήμα από το οποίο δημιουργήθηκαν, δημιουργώντας έλλειψη ρευστότητας, ώστε αν αποπληρωθούν πλήρως τότε θα υπάρχει καθόλου ή ελάχιστη ρευστότητα.

-Το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που υφάρπαξε η Γερμανία από την Ελλάδα, είναι ένα οικονομικό εργαλείο που σκοπίμως δεν έχει σοβαρά διεκδικηθεί και που αποσιωπάται.

-Επίσης προπαγανδίζουν και μεθοδεύουν στο πλαίσιο του εύηχου συνθήματος του «ψηφιακού μετασχηματισμού» την ψηφιοποίηση της οικονομίας και την κατάργηση των μετρητών, με τις ευτελείς δικαιολογίες της πρόληψης της φοροδιαφυγής και του οργανωμένου εγκλήματος. (Οι πολυεθνικές και οι μεγάλες εταιρίες όχι μόνο φοροδιαφεύγουν νομίμως σε προκλητικό βαθμό αλλά και επιδοτούνται από το κράτος σε περιόδους κρίσεων. Το οργανωμένο έγκλημα πχ. το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, εξυπηρετεί κρατικές σκοπιμότητες, ενώ η ψηφιοποίηση του χρήματος ΔΕΝ θα εμποδίζει τις παράνομες συναλλαγές, που θα βρουν τρόπους να «ξεπλυθούν», όπως άλλωστε ήδη γίνεται).

 -Ομοίως προπαγανδίζουν και την γενίκευση των ψηφιακών ταυτοτήτων στο πλαίσιο μιάς ισόβιας φυλάκισης πίσω από οργουελικά ψηφιακά κάγκελα.

-Η προπαγάνδα επίσης περιλαμβάνει την συγκάλυψη των πραγματικών διαστάσεων της βιαίως επιβεβλημένης αλλοίωσης των κοινωνιών μέσω του μεταναστευτικού εποικισμού και της συνακόλουθης απώλειας της εθνικής κυριαρχίας των ιθαγενών στην πατρίδα τους που υφίσταται τον εποικισμό, και της μη διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την πολιτική του μεταναστευτικού εποικισμού, και προωθεί την γενικευμένη λογοκρισία και τον ηθικό και πνευματικό εκμαυλισμό, μέσω των ιδεολογικών και ποινικών εργαλείων της πολιτικής ορθότητας.

-Εξ' ίσου για τα εθνικά θέματα της Μακεδονίας και της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών όσο και της ασύλληπτα προδοτικής επικείμενης και ήδη διακηρυγμένης εκχώρησης της κυριαρχίας στο Αιγαίο.  

Αναρωτιόμαστε τι σκέφτονται, αν ακόμα σκέφτονται, όσοι ψηφίζουν Νέα δημοκρατία (ως το κυρίαρχο από τα συστημικά κόμματα αλλά εξ ίσου και τα υπόλοιπα ισχυρά συστημικά κόμματα που είναι ίδιοι λύκοι με άλλη μάσκα);  Η οποία πέραν του ότι διακηρύσσει και εφαρμόζει όλα τα νεοταξικά προτάγματα όπως αυτά περιγράφηκαν ήδη, ειδικώς σε τοπικό επίπεδο αλλάζει με ραγδαίο ρυθμό την δημογραφική σύνθεση της χώρας (ιδίως με μουσουλμάνους εποίκους που η πατρίδα τους εξ ορισμού είναι το Ισλάμ, και τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ηγετών τους τα θεωρούν ως δικά τους συμφέροντα και επιδιώξεις που είναι ιστορικά αδιαπραγμάτευτες), και η οποία χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο συναινεί και αποδέχεται τον κατ' εντολήν βαρύ ακρωτηριασμό της γεωπολιτικής ισχύος και της εδαφικής κυριαρχίας και ακεραιότητας της χώρας σε καιρό ειρήνης. 

Είναι τόσο εθελότυφλοι, ηθικά εκπεσμένοι και ανίκανοι να σκεφτούν τα ίδια τα προσωπικά τους συμφέροντα (έστω και μόνο τα οικονομικά) σε χρονικό βάθος μεγαλύτερο του εξαμήνου; Ναι είναι. Έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα βγουν αλώβητοι από τον αρμαγεδδώνα σε όλα τα επίπεδα που μάλλον αρνούνται να αντιληφθούν ότι έρχεται και με την δική τους πρόσκληση; Ναι, έτσι συμβαίνει. Δεν σκέφτονται ότι σε λίγα χρόνια η ψήφος τους θα είναι μία ανίσχυρη μειονοτική ψήφος και αυτοί θα είναι ανασφαλείς περιθωριοποιημένοι κάτοικοι σε μία αφροασιατική ισλαμική αποικία με έγχρωμους βουλευτές και οι ίδιοι και τα παιδιά τους θα μεταναστεύουν γιατί δεν θα αντέχουν άλλο; Όχι δεν το σκέφτονται. 


-Επίσης η προπαγάνδα περιλαμβάνει την συγκάλυψη της στρεβλότητας του πολιτειακού συστήματος, (που ακόμα και οι όποιες ελευθερίες παρείχε, σταδιακά καταργούνται με οργουελικούς τρόπους), συστήματος που δεν περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την δυνατότητα της άμεσης ανακλητότητας αυτών των πολιτικών που παρεκτρέπονται και επίσης δεν περιλαμβάνει τον θεσμό των δημοψηφισμάτων σε μη απατηλή μορφή.

 

(Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ)

-Ομοίως την συγκάλυψη του ζητήματος της νοθείας στις εκλογές.

Αυτή μπορεί να γίνεται με πολλούς τρόπους. Δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας όπως η πλήρης βιντεοσκόπηση των εκλογικών κέντρων, η φωτογράφηση των πρακτικών των αποτελεσμάτων και του καταλόγου των ονομάτων των εκλογέων όπου φαίνεται ποιοι ψήφισαν και αν όντως ψήφισαν, στοιχεία που θα έπρεπε να αναρτώνται άμεσα στο διαδίκτυο, όπου η τελική αποκάλυψη των νοθευμένων ψήφων θα είναι ευχερής. Ο οποιοσδήποτε με μία πλαστή ταυτότητα μπορεί να ψηφίζει ότι του ζητήσουν οι εργοδότες του. Σε όσα εκλογικά κέντρα είναι όλοι συνεννοημένοι ή ανεκτικοί, μπορεί να ψηφίζουν εικονικά κάποια από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, όπου θα υπογραμμίζουν στον εκλογικό κατάλογο ονόματα μη προσελθόντων, αποβιωσάντων ή όχι, προσθέτοντας και τα ανάλογα ψηφοδέλτια, ή θα προσθέτουν σταυρούς σε βουλευτές ανάξιους και αντιδημοφιλείς επιτρέποντάς τους να εκλεγούν, ή αντικαθιστώντας ψηφοδέλτια ενός μικρού κόμματος χωρίς εκλογικό αντιπρόσωπο με ψηφοδέλτια άλλου κόμματος.

Επίσης και μέσω της σε μελλοντικό χρόνο εισαγωγής της επιστολικής είτε ηλεκτρονικής ψήφου, όπου η νοθεία είναι βέβαιη. Η νοθεία μπορεί να είναι σε τέτοιο βαθμό, ώστε όχι απλώς να βγάζουν τα κόμματα που θέλουν, αλλά και με τα ποσοστά που θέλουν, που μπορεί να αποκλίνουν πολύ από τα πραγματικά.

Η νοθεία δεν είναι μία μικρή λεπτομέρεια της διαφθοράς. Είναι ένας βασικός πυλώνας στον οποίο αυτή στηρίζεται, είναι μία μέθοδος αποδοτική για την υφαρπαγή της εξουσίας. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η δια βίου προπαγάνδα και έπονται και οι υπόλοιποι.

Δεν έχει νόημα να προσπαθούμε για τα υπόλοιπα και να παραβλέπουμε την νοθεία. Καταφέρνοντας οι κυβερνώντες να καταλάβουν την πολιτική εξουσία με τέτοιες ύπουλες μεθόδους, κυριαρχούν στην συνέχεια σε όλα: στον έλεγχο την επιβολής των νόμων, στην υποδούλωση της χώρας για πάμπολες δεκαετίες και πλέον (μέσω σύναψης συμφωνιών και συνθηκών υποτέλειας: οικονομικών, πολιτικών, διακρατικών, διεθνών), στον στρατό, στην κοινωνική επιβολή, στην χειραγώγηση των πολιτών, στην διάπλαση των επόμενων γενεών ως απαίδευτα-στρεβλά εκπαιδευμένα, αποβλακωμένα, εύπιστα ρομπότ, στην αλλαγή του πληθυσμού μέσω του βίαιου εποικισμού και της επιβαλλόμενης υπογεννητικότητας του ιθαγενούς πληθυσμού.

Οπότε τελικώς επιφέρουν τον πλήρη δημογραφικό και εθνικό αφανισμό, και τελικώς την υποδούλωση, ισοπέδωση και εκποίηση των υπολειμμάτων της χώρας, χωρίς καν πόλεμο. Πόσο πιο εύγλωττο μπορεί να γίνει;

Η αλλαγή του πληθυσμού είναι η απόλυτη νόθευση όχι μόνο από δημογραφική άποψη αλλά και από εκλογική, δεδομένου ότι η ψήφος των γηγενών Ελλήνων χάνει ήδη και θα χάσει πλήρως και σύντομα την αξία και την δύναμή της ως μειονοτική.

 Δείτε και: Εκλογική νοθεία, διαδικασία ελέγχου.


(ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ)

Η προπαγάνδα προωθεί τα συστημικά κόμματα, ιδίως τα επικρατέστερα ή όσα σε κάθε συγκυρία πρέπει προς χάριν του συστήματος να ενισχυθούν. Τα συστημικά κόμματα περιλαμβάνουν κάθε απόχρωση, μη εξαιρουμένων των αριστερόστροφων όπως και των ψευδοεθνικιστικών παρακρατικών – που όταν απαιτηθεί τα φυλακίζουν, των «οικολογικών» ή των μετριοπαθών δήθεν πατριωτικών.

Το σύστημα μετά την φθορά και τον εκ των πραγμάτων εξευτελισμό των πόλων της αριστεράς και της δεξιάς, ρίχνει στην μάχη της εξαπάτησης τον πόλο και το δελεαστικό σύνθημα του «πατριωτισμού». Με ποιάν λογική ο πατριωτισμός πρέπει να αποτελεί προσόν προς επίδειξη; Είναι προσόν το να μην είμαστε εναντίον της πατρίδας μας, της χώρας μας; Σαν να υπόσχεται προεκλογικά ο υποψήφιος ότι δεν θα είναι προδότης.

Η σκέψη είναι απλή: τι θέλει ο μπουχτισμένος ψηφοφόρος; Πατριωτισμό; «Πατριωτισμό» λοιπόν θα του δώσουμε  σε τέτοια πληθώρα, που αυτοί που είναι πραγματική απειλή για το σύστημα θα χαθούν μέσα στους «πατριωτικούς» κλώνους, και ότι κι αν κάνει ο ψηφοφόρος πάλι σε εμάς θα επιτρέψει. Θα αλλάξει απλώς θέση στο μαντρί.

Απλώς επειδή αυτοχαρακτηρίζεται κάποιος ως πατριώτης παίρνει και το χρίσμα του αντισυστημικού;

Ασφαλώς και όχι. Τα μόνα που έχουν αξία είναι οι συγκεκριμένες και όχι οι αφηρημένες ή γενικόλογες διακηρύξεις του, η προηγούμενη πορεία του και η ερμηνεία του πραγματικού πολιτικού του ρόλου κρίνοντας και από τις ουσιώδεις λεπτομέρειες. Αν πάλι οι ψηφοφόροι δεν μπορούν να διακρίνουν ποιός πραγματικά αξίζει, διότι είναι πολιτικώς ανώριμα νήπια, τότε η ένωση όλων των δήθεν πατριωτικών κομμάτων πώς είναι δυνατόν να επιφέρει ουσιαστική αλλαγή; Αλλαγή με μέσον τις ίδιες διεφθαρμένες δυνάμεις, συνασπισμένες με νέους υπηρέτες, νέο προσωπείο και νέα κίβδηλη ρητορεία;

 

Βασικά κριτήρια για την επιλογή των κομμάτων είναι το κατά πόσον θίγουν ουσιαστικώς τα παραπάνω αναφερθέντα κρίσιμα ζητήματα, αλλά επίσης και το θεμελιώδες ζήτημα της κατά προτεραιότητα ποινικής δίωξης, καταδίκης και επιβολής παραδειγματικά των αυστηρότατων ποινών επί όλων των διεφθαρμένων ενόχων και των τριών εξουσιών και των συνεργατών τους, που έδρασαν επί πολλά χρόνια, ήδη και προ πανδημίας και προ μνημονίων και κατέστρεψαν την χώρα και το άμεσο μέλλον της.

Όσοι είναι νεόκοποι κρυπροσυστημικοί είναι διεκδικητές μιάς θέσης στην πέμπτη φάλαγγα.

Η τρέχουσα ενεργοποίησή τους δεν έχει σκοπό να ανατρέψει το καθεστώς αλλά να το διαιωνίσει. Έτσι όλοι οι πολιτικοί – κομματικοί αυτοί δρόμοι οδηγούν πάλι στον εγκλωβισμό στο συστημικό καθεστώς, με την μορφή πλέον μιάς πιθανώς «τεχνοκρατικής» κυβέρνησης συνεργασίας. Οι όροι «τεχνοκρατική» και «τεχνοκράτες» χρησιμεύουν για να υποβάλλουν στον αθεράπευτα αφελή, εύπιστο και αδαή την ιδέα ότι ως «τεχνοκρατική» θα κάνει και το «επιστημονικά» ορθό. Χρησιμεύει δηλαδή στο να ντύσει την διαφθορά και την προδοσία της πέμπτης φάλαγγας με επιστημονικοφανή μανδύα. Όταν τα συμφέροντα της ελίτ υπηρετούνται σε βάρος της χώρας, αυτό γίνεται λόγω πολιτικών αποφάσεων που φυσικά σχεδιάζονται στις λεπτομέρειές τους από εξειδικευμένους επαγγελματίες τεχνοκράτες που εργάζονται σιωπηλά και υπηρετούν την ελίτ. Το ίδιο ισχύει και στην Ε.Ε όπου οι τεχνοκράτες υπηρετούν επίσης την ελίτ. Οι τεχνοκράτες είναι το εργαλείο που υπηρετεί την πολιτική που τους αναθέτουν οι διοικούντες. 

 

(ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΧΗ)

Στον ίδιο εγκλωβισμό στο συστημικό καθεστώς επίσης συμβάλλουν καθοριστικά η εκλογική αποχή και τα λευκά ή άκυρα, βολική κατεύθυνση προς την οποία σπρώχνει τους ψηφοφόρους η προπαγάνδα. Το ότι οι απέχοντες ενισχύουν έμμεσα τα πιο ισχυρά κόμματα είναι γνωστό, όπως και το ότι η εκτεταμένη αποχή και ο μύθος του 50% +1 ανατρέπουν μόνο τα συμφέροντα των πολιτών και όχι τα σχέδια των διεφθαρμένων κυβερνήσεων. Και ενώ οι Έλληνες σε ιδεολογική σύγχυση απέχουν, οι έποικοι κάνουν ακριβώς το αντίθετο και καθοδηγούνται από τους αρχηγούς τους ή τους ιδεολογικούς τους χειριστές να ψηφίζουν τα διεφθαρμένα κόμματα!

 

Σε αυτό το σημείο όμως αξίζει να αναφέρουμε, ότι όσοι διαμαρτύρονται για την έλλειψη κατάλληλων πολιτικών δυνάμεων σαν δικαιολογία για την αποχή τους, παραβλέπουν κάτι πολύ βασικό:

Αυτοί είναι περίπου το 50% ενώ οι υπόλοιποι ψηφίζουν στην πλειονότητά τους βάσει της αρχής «το μη χείρον βέλτιστον». Βεβαίως οι καημένοι ούτε καν αυτό κάνουν, διότι κινούμενοι συναισθηματικά τιμωρούν το κυβερνόν κόμμα για τα καψόνια που τους έκανε, με την νηπιακή αντίδραση να ψηφίζουν το κόμμα που τους έκανε τα ίδια στην προηγούμενη κυβέρνηση και που τώρα είναι αντιπολίτευση, ή το εφεδρικό τρίτο. Δεν κατανοούν ότι δεν υπάρχει «χείρον» ώστε να αναδειχθεί το «βέλτιστον». Ότι όλο το φάσμα των κομμάτων αυτών αποτελεί τον πολιτικό θίασο, τα πιόνια της ελίτ. Οπότε οι πραγματικά ικανοποιημένοι από ότι ψηφίζουν, πιθανώς δεν ξεπερνούν το 10-20% επί του συνόλου του εκλογικού σώματος. Το υπόλοιπο 80-90% (που συμπεριλαμβάνει και τους απέχοντες) ουσιαστικά δεν εγκρίνει κανέναν.

Αυτοί οι ψηφοφόροι, που είναι σχεδόν το σύνολο των ψηφοφόρων, ενδεχομένως προτιμούν το δικτατορικό πολίτευμα, διότι μάλλον πιστεύουν ότι είναι, και όντως είναι,  ανίκανοι να αυτοκυβερνηθούν δημιουργώντας ΕΝΕΡΓΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και στηρίζοντας τις δικές τους πολιτικές δυνάμεις.

Αν είναι αδύνατον να αυτοκυβερνηθούν, ας πούμε ευγενικά για τεχνικούς λόγους, π.χ λόγω αδυναμίας χρηματοδότησης, τότε πρέπει να συμπεράνουμε ότι η δημοκρατία είναι ανέφικτη.

Αν όμως θεωρήσουμε ότι είναι εφικτή, τότε αυτοί παραμένουν εκουσίως σε καθεστώς δικτατορίας, λόγω ανικανότητας, αδιαφορίας, μαλθακότητας και αποβλάκωσης. Οπότε το μόνο που τους μένει είναι να κυβερνώνται από τις πολιτικές δυνάμεις της ελίτ. (Ότι συμβαίνει και στις ΗΠΑ όπου κυβερνώνται αποκλειστικά από την δικομματική ενιαία δικτατορία των Ρεπουμπλικανοδημοκρατικών, όπου ευρισκόμενοι σε πλάνη καταλήγουν να πιστεύουν ότι έχουν δημοκρατία).

Τουλάχιστον ας μην διαμαρτύρονται σαν αδικημένα μικρά παιδιά επειδή δεν υπάρχουν άξια κόμματα, οπότε θεωρούν ότι αναγκάζονται να ψηφίσουν τα κόμματα της ελίτ σε όλη την θεατρική ποικιλομορφία τους.

Οι τελείως αφελείς κάνουν αποχή και  χωρίς να το καταλαβαίνουν ενισχύουν και αυτοί τα συστημικά κόμματα που ψήφισαν οι υπόλοιποι, και με αυτήν την «ιδιοφυή» τους στάση καταφέρνουν να διοικείται η χώρα 100% από την ελίτ! Την επαρχιώτικη μίζερη εγχώρια ελίτ, αλλά κυρίως την διεθνή, που χρησιμοποιεί την εγχώρια σαν τους ντόπιους διορισμένους υποτακτικούς αντιπροσώπους - τοποτηρητές της, στους οποίους επιτρέπει σε ανταπόδοση να νέμονται ένα μερίδιο από τα λάφυρα. 

Οι πιο «συνειδητοποιημένοι» μεταξύ των απεχόντων επικαλούνται την «ηθική ικανοποίηση» που αισθάνονται επειδή δεν νομιμοποίησαν με την ψήφο τους το καθεστώς, ενώ αυτό ακριβώς κάνουν και με την αποχή τους από την εκλογική διαδικασία αλλά και από την αδράνειά τους στην οφειλόμενη ηθικά και λογικά συνάσπισή τους σε ευρεία βάση προς την δημιουργία της πολιτικής τους έκφρασης.

Η χώρα μας, φορέας ενός μεγάλου πολιτισμού, τον οποίον δεν τιμούμε καθόλου, έχει πολίτες που μία αρκετά μεγάλη μερίδα αυτών έχουν συστηματικά οδηγηθεί σε ραγδαία επιδεινούμενη διανοητική καταστολή εδώ και δεκαετίες, αλλά και σε βιολογική - δημογραφική πορεία αποπληθυσμού και εξαφάνισης. Μετά το 1821 απλώς αλλάξαμε δυνάστη και μπήκαμε στην Δυτική σφαίρα επιρροής.

Το εξαιρετικό έδαφος και κλίμα της χώρας, και το υπέδαφός της με την αφθονία ορυκτού πλούτου και τα τεράστια ενεργειακά αποθέματα (πχ.υδρίτης), όπως και η νευραλγική θέση της χώρας, εγγυώνται μία ιστορική εξέλιξη όπου δεν θα βλάπτουμε κανένα αλλά θα είμαστε και σε θέση να προστατεύουμε αποτελεσματικά τους εαυτούς μας, αναπτύσσοντας παράλληλα διεθνείς συνεργασίες και κατάλληλες συμμαχίες.

Η αμάθεια, η ύπνωση και η διανοητική μας καταστολή στις οποίες μας έχουν αλυσοδεμένους, είναι οι μόνοι πραγματικοί εχθροί μας. Βλέπουμε το δέντρο (ο καθένας το μικρό ατομικό του δέντρο) και χάνουμε το δάσος.

Αντιμετωπίζουμε μια ΟΡΙΑΚΗ ιστορική πρόκληση επιβίωσης. «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» προσπαθούν να μας πείσουν, αλλά και να ίσχυε κάτι τέτοιο, τι αξία θα είχε αν καταστραφούν μερικές δεκάδες γενιές μέχρι την επόμενη θεωρητική αναγέννηση; Ή μήπως η Ελλάδα ως ιδέα δεν πεθαίνει; Δικαιολογεί αυτή η σαθρή παραπλανητική τοποθέτηση το να μην θεωρείται πρόβλημα το να αφανιστούν οι Έλληνες ως έθνος, ως κοινωνία αλλά και δημογραφικά, όπως και το να χάσουν την κυριαρχία στην χώρα τους στην οποία θα γίνουν μία περιθωριακή μειονότητα; Χρειάζεται όχι απλώς να ξυπνήσουμε αλλά και να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας.

 

Τέλος, επιστέφουμε εκεί από όπου που ξεκινήσαμε: ο κατακλυσμός προπαγάνδας που σχεδιάζεται και οργανώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες τεχνοκράτες (στο πλαίσιο ενός αυστηρά ελεγχόμενου διεθνούς μηχανισμού, μην έχουμε αυταπάτες), προσπαθεί να πείσει κάνοντας το άσπρο μαύρο

Η χειραγώγηση και ο έλεγχος της πληροφόρησης, των συναισθημάτων, της σκέψης και της κριτικής ικανότητας των ανθρώπων είναι η πιο αποτελεσματική μορφή δικτατορίας.

Και όσοι είναι ευάλωτοι σε αυτό, δηλαδή όσοι επαναπαύονται στην αδιαφορία τους και στην απροθυμία τους να καταβάλλουν προσπάθεια, χρόνο και κόπο για να ερευνήσουν οι ίδιοι, αυτοί έχουν γίνει το εύφορο έδαφος στο οποίο ριζώνει και ευδοκιμεί αυτή η φρικτή δικτατορία που ζούμε. Χωρίς αυτούς η δικτατορία δεν θα επιβίωνε.


 Έχουμε γίνει σαν τις «Πόντιες πο@ @@νες» και η ομοιότητα δεν περιορίζεται μόνο στο ζήτημα της πληρωμής. Ξεπουλάμε την χώρα μας, το σώμα μας και την ψυχή μας για μία ανεκπλήρωτη υπόσχεση ντροπιαστικής πληρωμής, που σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ότι δεν θα εκπληρωθεί ποτέ. Η ελίτ την δουλειά της κάνει και θα συνεχίσει να την κάνει επ’ αόριστον όσο κανείς δεν τους σταματά. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε και εμείς την δική μας; Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε επάγγελμα; Αυτό που κάνουμε μας καταστρέφει.


Η παγκοσμιοποιημένη ελίτ ασκεί την αφανή παγκόσμια διακυβέρνηση και μεθοδεύει τις για το θεαθήναι διενέξεις και διαμάχες σε επίπεδο κομμάτων, κρατών ή πολυεθνικών συνασπισμών. Όλοι διαφωνούν αλλά όλοι στην πράξη υπηρετούν κατά βάσιν το ίδιο σχέδιο αλλά σε διαφορετική συσκευασία, με ασήμαντες ή περιορισμένες διαφορές προς χάριν της αναγκαίας φαινομενικής διαφορετικότητας ή έστω λόγω εγγενών διαφορών των λαών. Ένα σημαντικό μέρος της εξουσίας που κατέχουν είναι από την αρχή εκχωρημένο από την αφανή υπόγεια εξουσία. Για να είμαστε δε ακριβείς, η περιορισμένη εξουσία που κατέχουν τους έχει επιτραπεί από την αφανή υπόγεια εξουσία λόγω πολλών υποχωρήσεων σκοπιμότητας.

Οι διαμάχες των φαινομενικά αντιμαχόμενων μοιάζουν με την τρικυμιά πού λίγα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας παύει να υπάρχει.

2 σχόλια:

  1. Ελλάδα μην ξεχάσεις !!!!!!!!!!

    https://rumble.com/v2nqn5u-160806594.html

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ EXOYME
    KAI AYTA TA KAΛΟΥΔΙΑ

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1659912265590534144

    https://twitter.com/KonAnastopoulos/status/1659634061407649793


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »