Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ "κυβερνοεπίθεση" στην Τράπεζα Θεμάτων. Ξανά απατεώνες!

 Ξεκίνημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στις 1/6 και οι ανίκανοι αποδείχθηκαν ακόμα μια φορά "άριστοι" μόνο στην απατεωνιά και στο κουκούλωμα της απατεωνιάς! 

Ασφαλώς θα έχετε ήδη κάπου δει πως έγινε "κυβερνοεπίθεση" τύπου Distributed Denial of Service (DDoS) στην Τράπεζα Θεμάτων, οδηγώντας την σε κατάρρευση για 2η στη σειρά ημέρα, ακριβώς στις παραμονές των Πανελλαδικών εξετάσεων. 

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της κοινής ανακοίνωσης Υπουργείων Παιδείας & Ψηφιακής Διακυβερνησης, "υπάρχουν 165 εκατ. "χτυπήματα" από 114 χώρες" και όπως πολύ εύστοχα είδα σε σχετική ανάρτηση, τα "χτυπήματα" μάλλον τα έκαναν "ιθαγενείς με ακόντια", αφού ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ηλεκτρονικά ίχνη, που να προδίδουν το φόρτο δεδομένων που προκάλεσε το φοβερό και τρομερό DDoS! Τόσο φοβερό και τρομερό, που δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν στον πλανήτη, παρόλο που τέτοια θέματα γίνονται πρωτοσέλιδα!

Κι αν η διατύπωση "ιθαγενείς με ακόντια" φέρνει προς τρολάρισμα, ο σοβαρός οικονομικός ιστότοπος Euro2day ανέβασε ένα εμπεριστατωμένο σχόλιο, δημοσιεύοντας τα σχετικά γραφήματα, που

ελαφρά τροποποιημένα βλέπετε εδώ. Εάν υπήρχε πραγματικά "κυβερνοεπίθεση" τύπου DDoS αυτή θα είχε ...

αποτυπωθεί στα στοιχεία εισερχόμενης κίνησης στο Ελληνικό διαδίκτυο. Τα στοιχεία, όπως τα έδωσε το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ, grnet), είναι αμείλικτα: δεν υπάρχει η παραμικρή αύξηση στην κίνηση δεδομένων τις ημέρες της υποτιθέμενης "κυβερνοεπίθεσης"! Κι αναφέρει το Euro2day πως "ιστορικά, μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις που έχουν γίνει, είναι αυτή του github το 2018 με 126.000.000 requests / second και δημιούργησε κίνηση 1.2TBps (1200 GBps).

Είναι προφανές ότι αν υπήρχε τέτοιας κλίμακας επίθεση θα είχε αναφερθεί από όλους τους διεθνείς οργανισμούς κυβερνοασφάλειας και θα είχε δημοσιευθεί σε όλα τα διεθνή μέσα. Με την κίνηση αυτή θα αναμέναμε να δούμε στους routers του grnet κίνηση μεγαλύτερη από 1.4ΤBps (1400 GBps), αριθμός που δεν έχει καμία σχέση με τα 30GBps που αναφέρει το ίδιο το εργαλείο του ΕΔΥΤΕ." Με άλλα λόγια, οι ανίκανοι "άριστοι" αποδείχθηκαν ανίκανοι και στο κουκούλωμα, αφού δημοσίευσαν λάθος τεχνικά δεδομένα!

Μια πολύ πιο αναλυτική τεχνική παρουσίαση των δεδομένων, που απορρίπτουν τον ισχυρισμό της "κυβερνοεπίθεσης", δίνει εξειδικευμένο Portal για τεχνολογικές ειδήσεις. Στην τεχνική παρουσίαση εξετάζουν την κίνηση σε συγκεκριμένους δρομολογητές που εξυπηρετούν την Τράπεζα Θεμάτων. Κι από εκεί το συμπέρασμα είναι το ίδιο: "Σφάλμα 404, η "κυβερνοεπίθεση" ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ!"

Κι εδώ βεβαίως αρχίζουν τα σοβαρά ζητήματα: αν, όπως προκύπτει, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ψέματα, για να κουκουλώσει όπως-όπως την ανικανότητά της στη διασφάλιση της ομαλής εξέλιξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, δεν πρέπει η Δυκεωσίνι να ασκήσει ποινική δίωξη στους ψεύτες; Αλλά αυτό θα συνέβαινε σε ευνομούμενο κράτος κι εδώ, ως γνωστόν, είναι Βαλκάνια! Κι όχι όποια-όποια Βαλκάνια: τα "τσακάλια" στα όρια Αλβανίας-Μαυροβουνίου είναι κοινά γατάκια μπροστά στους δικούς μας ενοίκους της Ηρώδου Αττικού ...

Πηγή: greeklignite.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »