Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Πόσο είναι το 70% του μηδενός;

 Periklis Bozinakis

Πόσο είναι το 70% του μηδενός;
Πού να αλλάζουμε νταβατζή τώρα, άσε να είμαστε σταθεροί, να μην αλλάξει και όνομα ο χρηματισμός: λίστα Πέτσα, μια χαρά ακούγεται. Σαν το γιαούρτι, το χωριάτικο. 

Προπονούν ξανά τον έμμισθο αυτοεξευτελισμό τους οι ακαταδίωκτοι σαλτιμπάγκοι της Big Pharma. Εδώ, στην αποικία, έχουν ακόμη κάποια πελατεία κρετίνων και συμπλεγματικών που μισούν και φοβούνται ό,τι αναπνέει. Αλλά έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, όπως και η εγκληματική οργάνωση του ΠΟΥ, το εργαλείο της Εκτροπής. 

Γνωρίζουμε ολοι το ποιόν και το παρελθόν του "διευθυντή" της, έτσι; Του Γκεμπρετζεζούμφργκτζα, πώς σκατά τον φωνάζουν τα αφεντικά του για να τον ταΐσουν... Έχει λάβει μέρος σε πραξικοπήματα, μαζικές δολοφονίες, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δε συμμαζεύεται. Η ιδανική "ξεπλυμένη" μαριονέτα για την καρέκλα του ΠΟΥ. 

Πανδημία Χ, λέει, έρχεται την τάδε του μηνός ώρα 6 και μισή το απόγευμα, μας έστειλε SMS. Γελάνε και τα σαλιγκάρια. Το γουρουνάκι που βλέπετε στη φωτό, που του αρέσει να πλατσουρίζει σε γούρνες με λασπόνερα, μαζί με τον Πιγκουίνο, την Παγώνη, έκαναν μερικές συνταρακτικές δηλώσεις: 70 τοις εκατό ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ (...) από τον Κόβιντ η νέα επιδημία που θα θέλαμε πολύ να γίνει της μόδας. Όχι εβδομήντα φορές. Εβδομήντα τοις εκατό. 

Προσέξτε την επιλογή των λέξεων και την διαστρέβλωση κάθε έννοιας πιστότητας. Ο μπινές του Μένγκελε, ο Μαγιορκίνης, εννοεί "θνησιμότητα". Αλλά πόσο

είναι το 70% του 0,01; Γιατί τόσο ήταν το ποσοστό θνησιμότητας του Ιού της Μόδας, επισήμως. Βέβαια φροντίζει να το μαζέψει αμέσως μετά, να έχει να λέει ότι "εγώ ήμουν ακριβής, δεν είπα ότι σημαίνει κάτι επικίνδυνο αυτό το ποσοστό"! Μετά από αυτό, όποιος κάτσει έστω και να τους ακούσει για λίγο, από περιέργεια, είναι σα να υπογράφει δήλωση κλινικής ηλιθιότητας.


Να μην ξεχνάμε στιγμή πόσο κόσμο έχουν πάρει στο λαιμό τους αυτοί οι αλήτες, οι πληρωμένοι αλμπάνηδες δολοφόνοι. Και πόσοι άλλοι θα δουν το σώμα τους να εκφυλίζεται στο κοντινό μέλλον από τα σκουπίδια της Pfeizer που κατανάλωσαν. Ούτε ο θάνατος δεν τους ξεπλένει.


Στο μεταξύ, στο παρασιτικό κάτεργο της δύστυχης Ευρώπης, η εγκληματική οργάνωση του World Economic Forum παίζει το τελευταίο της χαρτί: ενεργειακή και επισιτιστική ασφυξία των κοινωνιών με την επινόηση μιας δήθεν "κλιματικής αλλαγής" - η πιο εξωφρενική προσπάθεια μαζικής εξαπάτησης που έγινε ποτέ. Δεν τους βγαίνει. Αυτά που θα δουν τα μάτια μας σε λίγο καιρό θα είναι πρωτοφανή. Οι κοινωνίες στην Ευρώπη βράζουν. Τους έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη.


ΥΓ: θέλετε να σταματήσουν άπαξ και δια παντός οι "πανδημίες"; Καθήστε στην ηλεκτρική καρέκλα όσους τις "προφητεύουν" όπως λέει το γνωστό απόφθεγμα.

2 σχόλια:

 1. Είστε έτοιμοι για το καθολικό mRNA εμβόλιο γρίπης;

  https://davidicke.com/2023/06/01/are-you-ready-for-the-mrna-universal-flu-vaccine/

  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ,ΓΕΝΙΚΩΣ

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ!"

  M.M.EΞΑΠΑΤΗΣΗΣ=ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

  https://twitter.com/0rf/status/1660067082220838916

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ