Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΠΡΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟ !! “ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ 33 ΚΥΚΛΟΥΣ” ;; ΣΟΒΑΡΑ ;; ΤΑ ΙΔΙΑ ;; Στους 33 κύκλους έχετε βρει και τα μικρόβια που κουβαλούσαν οι μετεωρίτες που εξαφάνισαν τους δεινόσαυρους… ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ NON COVID ΚΛΙΝΙΚΗ !! Ξέρω ότι …ΔΕΝ “ΠΡΕΠΕΙ” γιατί έτσι θα τον επισκεφτεί η κόρη του και θα ανέβει η ψυχολογία του, αλλά ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ !!

 


Παραθέτω το πρωινό email της κόρης του Σταύρου Τοπουζίδη.
ΕΔΩ και ΕΔΩ θα διαβάσετε το ιστορικό.
Θα επανέλθω.

Υ.Γ. Η απάντηση στο ερώτημα αν μπορεί να εμπιστευτεί το μοριακό του νοσοκομείου, είναι βεβαιότατα και ναι. Γιατί στους 33 κύκλους είναι αρνητικό…

Για τεστ δικό τους, ούτε συζήτηση. Μόνο τα νοσοκομειακά είναι αξιόπιστα… Εκτός και αν τα εξωτερικά είναι …θετικά. Τότε τους κάνουν και τα …self test (Βλέπε Καλαμάτα – Μαργέτα Σκιάου). Για δικό τους γιατρό; Η Χριστίνα Κυδώνα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης έχει πει ότι βεβαιότατα και μπορούν. Να πει στη γιατρό του Θριασίου να της κάνει ένα τηλεφώνημα…

***********
Καλημέρα σας Κε Αντωνιάδη. 
 
Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στην κλινική COVID για 14η μέρα… Μίλησα με την Κα *** στις 29/3 η οποία μας μιλούσε πολύ πιο ευγενικά σε σχέση με το αρχικό μπούλινγκ που μας έκανε ως ανεμβολίαστοι (χάρη βέβαια στην ΔΙΚΗ ΣΑΣ παρέμβαση με τις σωτήριες αναρτήσεις σας)  αλλά συνεχίζει να μας λέει ότι ο πατέρας μου είναι πολύ βαριά και “τέτοιοι” ασθενείς δεν πάνε καλά δηλαδή μένουν και 2,5 μήνες στο νοσοκομείο και πεθαίνουν… Αφού μας ανέφερε ότι μπορεί να πάθει ανακοπή, πνευμονική εμβολή, κυστική ίνωση κλπ σαν συνέπειες του κορονοιού μας είπε να υπογράψουμε ένα χαρτί διασωλήνωσης για να το έχει λέει έτοιμο στο αρχείο του νοσοκομείου όταν χειροτερέψει ο πατέρας μου γιατί δεν θα κάτσει λέει να ψάξει τα τηλέφωνά μας στις 3.00 το βράδυ που θα κινδυνέψει να πεθάνει ο πατέρας μου… 

Ο πατέρας μου από ότι μας ενημέρωσαν έχει 50άρα κλειστή μάσκα και το οξυγόνο του είναι σταθερά 97-98 και από την προηγούμενη Τετάρτη μέχρι και σήμερα ήταν απύρετος εκτός από την Κυριακή 27/3 που έκανε πυρετό 38 και  οι νοσηλεύτριες μας είπαν ότι μπορεί να οφείλεται και σε ουρολοίμωξη.

Στην προσπάθειά μου να έχω πρόσβαση στον πατέρα μου τους ζήτησα να κάνουν ένα τεστ covid για να δούμε αν έχει φύγει ο ιός οπότε να μεταφερθεί σε καθαρή κλινική, μου είπαν ότι δεν είχαν κάνει και πήραν δείγμα στις 27/3 το οποίο βγήκε θετικό στους 33 κύκλους όπως μας είπαν… Τους ζήτησα να του κάνουν και σήμερα τεστ covid.

O πατέρας μου, μου είπε ότι του φέρονται καλά και τον προσέχουν (ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ). ΄Ηθελα να σας ρωτήσω μπορώ να εμπιστευτώ το αποτέλεσμα του μοριακού του νοσοκομείου;΄Εχω νομικά την δυνατότητα να του κάνω τεστ covid ιδιωτικά; Μπορώ να φέρω κάποιον ιδιώτη γιατρό πνευμονολόγο να τον εξετάσει; Επιτρέπεται;
Για αυτή την εβδομάδα τον έχει αναλάβει η Κα ***
 
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ! ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »