Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Προς κάθε ενδιαφερόμενο .... Και πολύ περισσότερο προς κάθε εισαγγελέα που είναι λιγάκι περίεργος!!!!!!!!! Και θέλει να μάθει την αλήθεια!!!!!!! Και πολύ περισσότερο προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως προστάτη της Δικαιοσύνης και των Ελλήνων.

Vasileios Syranastasis

Εφόσον από την έναρξη των πολλαπλών και συνεχόμενων εμβολιασμών είναι οφθαλμοφανές από τα στοιχεία που δημοσιεύουν οι αρμόδιοι, πως και τα "κρούσματα" εκτινάχθηκαν στον Θεό όπως επίσης και οι θάνατοι με τη ταμπέλα Κοβιντ, δεδομένα αρμοδίων κάτωθι.........
1ον Απο την έναρξη της θεατρικής παράστασης Κοβιντ ως 31.12.2020 είχαμε
138.500 κρούσματα και 4.838 θανάτους
2ον Από την έναρξη των μαζικών πολλαπλών εμβολιασμών ως 11.04.2022 είχαμε επιπρόσθετα 3.042.056 κρούσματα και 23.367 θανάτους, ήτοι 483% αύξηση σε θανάτους, όταν πολυ-εμβολιαζονταν και έχει πολυ-εμβολιαστει το 83% του ενήλικα πληθυσμού και 2200% αύξηση στις "μολύνσεις", στα κρούσματα
3ον το 1ον σε αντιπαραβολή με το 2ον είναι το Μεγάλο Μυστήριο 😬🤐🙉🙈🙊💰💰💰👉💉👈 που πρέπει να επιλυθεί. Ελπίζω να συμφωνούν ΑΠΑΝΤΕΣ
..... τότε για να λυθεί το μέγα μυστήριο, υπάρχει ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος, μπορεί να ελέγξει Π.Χ. 🤔👉💉👈 ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου ως προστάτης της δικαιοσύνης🤔🤔, αν "κάποιοι" εξαπάτησαν τους πολίτες (πιθανόν και για ίδιον όφελος) ώστε να προωθήσουν και να πουλήσουν πειραματικά και δυνητικά επικίνδυνα προϊόντα που δεν προσφέρουν κανένα πραγματικό όφελος στη δημόσια υγεία και πολύ περισσότερο στην ΥΓΕΙΑ των πολιτών και που δεν προσφέρουν καμία προστασία ως προς το χείριστο που είναι ο θάνατος, ανεξαρτήτως "αιτίου" εφόσον ο θάνατος ως τελική κατάληξη κάθε ανθρώπου είναι μια αντικειμενική κατάληξη😉 και που αδιαμφισβήτητα έχουν επιβλαβή δράση και αδιαμφισβήτητα ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και που αδιαμφισβήτητα όπως δείχνουν τα επίσημα νούμερα, εκτίναξαν ΤΥΧΑΙΑ και με ΜΥΣΤΗΡΙΟ τρόπο τις "μολύνσεις" και τους θανάτους σε δυσθεώρητα ύψη.
Γνωρίζοντας πως 👉💥 Το emvolio..gov..gr καταγραφεί ΟΛΑ τα ΑΜΚΑ των εμβολιασμενων, τα οποία όμως ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΑΝ ο πολίτης πεθάνει.
((Η απενεργοποίηση του ΑΜΚΑ (από την άνοιξη του 2020) γίνεται αυτόματα μέσω των ηλεκτρονικών ληξιαρχείων. μόλις εισαχθεί ένα πιστοποιητικό θανάτου και εκδοθεί ληξιαρχική πράξη θανάτου, την επόμενη μέρα το ΑΜΚΑ του θανόντος απενεργοποιείται.))
Τότε, ΜΟΝΟ μια ματιά από τον εισαγγελέα του Αρείου πάγου ((ή οποιοσδήποτε άλλος εισαγγελέας που τον τρώει η περιέργεια για αυτό το μυστήριο)) στη λίστα με τα ΑΜΚΑ των εμβολιασμενων είναι αρκετή για να μάθουμε ΠΟΣΟΙ από τους εμβολιασμενους έχουν πεθάνει ανεξαρτήτως αιτίου, από την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών (και για το όχι και πόσοι έχουν "μολυνθεί" και μια και δύο και τρείς φορές).
Επίσης, επειδη ΟΛΟΙ οι Έλληνες έχουν ίσα δικαιώματα στις πληροφορίες που αφορούν την υγεία και την ζωή τους, τότε, όσοι δικηγόροι, καθηγητές, γιατροί, νοσοκόμοι, πυροσβέστες, αστυνομικοί, εισαγγελείς, δικαστές, καταστηματάρχες, πολίτες όλων των επαγγελμάτων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και επιχειρηματίες όλων των κατηγοριών, επιθυμούν ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΣΟΙ εκ των εμβολιασμενων έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα, μπορούν να το ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, είναι απόλυτο δημοκρατικό δικαίωμα να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ οι πολίτες αυτές τις τόσο σημαντικές πληροφορίες ................ ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. 🙊🙈🙉 και πολύ περισσότερο για κάθε εισαγγελέα και δικαστή που τον τρώει η περιέργεια 🙊🙊🙉 για αυτό το ΤΥΧΑΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.
👉💥👉💥 Υ.Γ. οι αντισυνταγματικοι νόμοι που ψηφίστηκαν σχετικά με την πΛανδημια, (ΤΥΧΑΙΑ, ΠΡΙΝ ακόμα σκάσει μύτη ο κοκογιος), εμπεριέχουν μια παράγραφο που λέει κάπως έτσι. 👉Ο οποιοσδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε μεσο προκαλεί διασπορά της μολυσματικής νόσου στον πληθυσμό και εκ αυτού προκύπτουν και θάνατοι ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ με φυλάκιση (νομίζω πάνω από 10 έτη, δεν θυμάμαι, βαριέμαι να ελέγξω).
Ήτοι εφόσον η διασπορά της μολυσματικής νόσου και η τεράστια αύξηση των θανάτων ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ με την μαζική επαίσχυντη προώθηση των 💉💉💉 και εκτινάχθηκαν στα ύψη με την περαιτέρω προώθηση αυτών με εκβιασμούς, παραπληροφόρηση, ψευδή κλπ και σε επαναλαμβανόμενες δόσεις ...... τότε σύμφωνα με την δική τους αντισυνταγματική νομοθεσία, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ με το ένα ή τον άλλο τρόπο ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ τους εμβολιασμούς και την ίδια στιγμή είχαμε τεράστια διασπορά και τεράστιο θανατικο, πρέπει να υποστούν τις συνέπειες του νόμου και να ΠΑΝΕ φυλακή, έκαστος τουλάχιστον 10 χρόνια για κάθε μόλυνση και κάθε θάνατο που συνέβη ΜΕΤΑ την μαζική, επαίσχυντη και εκβιαστική ΠΡΟΩΘΗΣΗ των 💉💉💉
Εεεε κύριοι εισαγγελείς????
Νομίζω ότι αυτή η λογική και νομική προσέγγιση είναι πολύ σωστή. Τι λέτε???
🙉🙊🙈🙉🙊🙈🙉🙊🙈
Αναμένουμε ως Έλληνες πολίτες να πράξετε τα δέοντα ♾♾♾

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »