Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ο Ρώσικος στρατός σκότωσε Αμερικάνο αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών στη Μαριούπολη!!!! ΒΙΝΤΕΟ Πληροφορίες ότι Έλληνες και Πολωνοί στρατιωτικοί είναι αποκλεισμένοι στο Azovstal! Ο Αμερικανός στρατηγός Roger L. Cloutier, διοικητής του Στρατού του ΝΑΤΟ μεταφέρθηκε ήδη στη Ρωσία!

 

Ο Ρώσικος στρατός σκότωσε τον Αμερικάνο αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών Joseph Clark στο Ντονμπάς και ειδικότερα στη Μαριούπολη σύμφωνα με αναφορές. Πληροφορίες ότι Έλληνες και Πολωνοί στρατιωτικοί είναι αποκλεισμένοι στα καταγώγια του Azovstal! (σσ η Ελλάδα θα διαψεύσει;) Κι άλλα δημοσιεύματα μιλούσαν για ανάλογη εξέλιξη..

Ο στρατιωτικός ανταποκριτής Alexander Sladkov αναφέρει ότι ο Αμερικάνος υποστράτηγος Roger L. Cloutier, διοικητής του Στρατού του ΝΑΤΟ, ο οποίος είχε αιχμαλωτιστεί στο πρόσφατο παρελθόν κοντά στη Μαριούπολη, πιθανότατα έχει ήδη παραδοθεί στη

Ρωσία.

Ο υπουργός της Τσετσενικής Δημοκρατίας Akhmed Dudayev ανακοίνωσε την εξουδετέρωση εκπροσώπου των ειδικών υπηρεσιών των ΗΠΑ στο Ντονμπάς.
Οι ειδικές δυνάμεις της Τσετσενίας εξολόθρευσαν έναν αξιωματικό των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ στο Ντονμπάς, αναφέρει ο Dudayev.


Οι ειδικές δυνάμεις της Τσετσενίας εξόντωσαν αξιωματικό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στο Ντονμπάς – Ντουντάγιεφ (ΒΙΝΤΕΟ) | Ρωσική άνοιξη
Στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων της Τσετσενίας στο Ντονμπάς σκότωσαν έναν υπάλληλο των αμερικανικών ειδικών υπηρεσιών. Το βίντεο με το διαβατήριο του δολοφονημένου Αμερικανού δημοσίευσε ο υπουργός Πληροφοριών και Τύπου της Δημοκρατίας της Τσετσενίας Αχμέντ Ντουντάεφ.

«Αυτή είναι η μοίρα των εκπροσώπων των ειδικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που έπεσαν στα χέρια μαχητών της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, οι οποίοι δεν αφήνουν ούτε ένα έγκλημα (κατά του άμαχου πληθυσμού του LDNR) ατιμώρητο!» έγραψε.

o στρατηγός

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ