Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Ένα παγκόσμιο Πείραμα Φυλάκισης του Στάνφορντ δίχως τέλος! Η ηγεμονία χώρισε τους πολίτες σε εμβολιασμένους (φύλακες) και ανεμβολίαστους (κρατούμενους). Και τώρα σε φιλο-Αζοφιστές(φύλακες) και φιλοΡώσους(κρατούμενους)! Τα αποτελέσματα: Eλλάδα…”Από σήμερα μην με λέτε Ιβάν να με λέτε Γιάννη” τι ζήτησε από τους φίλους του o μικρός Ρώσος!!!

 

Στην μετακόβιντ εποχή η παγκόσμια ηγεμονία μετέτρεψε την ανθρωπότητα σε Παγκόσμιο πείραμα φυλάκισης του Στάνφορντ. Με το ουκρανικό αυτή η αίσθηση κορυφώθηκε. Ο ολοκληρωτισμός επέστρεψε αναβαθμισμένος. Αρχικά η ανθρωπότητα απομονώθηκε σε ένα τεχνητό ψηφιακό μπουντρούμι, στα αναβαθμισμένα υπόγεια του κτιρίου της ψυχολογίας, στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Η ανθρωπότητα καταδικάστηκε σε απομόνωση σε ακούσιο κατ΄οίκον εγκλεισμό μέσω παρατεταμένων lockdown..Το σύστημα ωστόσο επιδεικνύοντας την ελάχιστη ευαισθησία επιτρέπει στους ανανήψαντες να επανέλθουν στην κανονικότητα φέροντας αντί για ηλεκτρονικό βραχιόλι κατάδικου μια ψηφιακή πιστοποίηση…

Μετέχουμε σε ένα παγκόσμιο πείραμα φυλάκισης του Στάνφορντ δίχως τέλος…. Τώρα εδραιωμένοι οι ”εξουσιαστές”-παγκοσμιοκράτες και οι συνεργάτες τους γίνονται όλο και πιο επιθετικοί… Τα εξιλαστήρια θύματα πριν ήταν οι ανεμβολίαστοι τώρα είναι οι φιλοΡώσοι. Επιχειρείται μια λωβοτομή συνειδήσεων μέσα από έναν πρωτοφανή ψυχολογικό επικοινωνιακό πόλεμο..

”Από σήμερα μην με λέτε Ιβάν να με λέτε Γιάννη”..….

-Από σήμερα μην με λέτε Ιβάν να με λέτε Γιάννη….

Ψελλίζει ένας μικρός Ρώσος στους φίλους του στην Ελλάδα που ουκρανοφασιστοκρατείται… Δεν πρόκειται για

τον Ιβάν τον Τρομερό αλλά έναν μικρό Ιβάν…Η Eλλάδα έγινε Ουκρανοφασιστοποιημένο Ντονμπάς.

Μια μέρα ένας νεαρός ψυχολόγος, δάσκαλος στο GSOM μίλησε με περηφάνια για το πείραμα του Στάνφορντ.
Η ουσία του πειράματος είναι ότι τυχαίοι άνθρωποι κλινικά απόλυτα υγιείς τέθηκαν σε συνθήκες φυλακής-κράτησης, και χωρίστηκαν σε φρουρούς και κρατούμενους. Μια μόλις βδομάδα μετά η σκληρότητα κι ο σαδισμός όσων είχαν την εξουσία δεν είχε όρια. Το προγραμματισμένο για δύο εβδομάδες- πείραμα για την ψυχολογία της ζωής στη φυλακή, έληξε μετά από μόλις έξι ημέρες, λόγω του συναισθηματικού τραύματος που υπέστησαν οι συμμετέχοντες. Τ΄άτομα άρχισαν γρήγορα να υποδύονται τους ρόλους τους, οι μεν «φύλακες» να γίνονται σαδιστές και οι δε «κρατούμενοι» να παρουσιάζουν ακραία παθητικότητα και κατάθλιψη.

Η σύζυγος του Φίλιπ Ζιμπάρντο σταμάτησε την «υπόθεση», λέγοντας ότι είναι ένα τέρας και αν αυτό δεν τελειώσει, θα χωρίσει.
Τώρα το αποτέλεσμα του πειράματος χρησιμεύει ως απόδειξη ότι το τέρας δεν είναι μόνο ο Φίλιππος, αλλά η ηγεμονία. Tα συμπεράσματα του πειράματος χρησιμοποιήθηκαν από τη δυτική ηγεμονία για να το εφαρμόσουν σε παγκόσμια κλίμακα!!!!

Το 1971, ο Ζιμπάρντο αποδέχθηκε θέση μόνιμου καθηγητή της ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Με κρατική επιχορήγηση από το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών των ΗΠΑ ( U.S. Office of Naval Research), διηύθυνε το Πείραμα φυλάκισης του Στάνφορντ, όπου σε 24 κλινικά υγιή άτομα ανατέθηκε τυχαία να είναι «φυλακισμένοι» ή «φύλακες» σε ένα τεχνητό μπουντρούμι, που βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου της ψυχολογίας, στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ