Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ… KATAΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 3507/2022 ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΙΩΤΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Όσο πλησιάζω στο μεγάλο στόχο. Στο σπάσιμο του αποστήματος της Δικαιοσύνης. Του εισαγγελικού αποστήματος.

Μετά την προσωπική αναφορά μου προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σήμερα ήταν η σειρά των ίδιων των απεργών πείνας, των μαχητών αυτών υγειονομικών που έχουν βγει μπροστά για λογαριασμό των χιλιάδων συναδέλφων τους που βρίσκονται σε αναστολή, ρισκάροντας τη ζωή τους, να απευθυνθούν με ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος σήμερα δεν πήγε στον Άρειο Πάγο.

Έξω από το κτίριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με περίμενε η Ζωή Βαϊοπούλου. Σε καροτσάκι. 26η μέρα της απεργίας πείνας.

Με περίμενε και ο αστυνομικός διευθυντής, αφού βεβαίως διαβάζουν τις δημοσιεύσεις μου, είχαν ενημερωθεί για την κατάθεση του ψηφίσματος και

είχαν δώσει εντολή να υπάρχει αστυνομική δύναμη στον Άρειο Πάγο. Η συνεννόηση που έγινε ήταν να ανέβω εγώ με τη Ζωή, με μία αστυνομικό η οποία θα οδηγούσε τη Ζωή με το καρότσι μέσα στο κτίριο, στον 4ο όροφο.

Εκεί πήγα πρώτα στο γραφείο του Βασίλη Πλιώτα. Ενημέρωσα τη γραμματέα του ότι θέλει να τον δει η Ζωή. Πήρα την αναμενόμενη απάντηση. Ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν πήγε σήμερα στον Άρειο Πάγο…

Αφού κατέθεσα το ψήφισμα με έγγραφη δική μου αναφορά, λαμβάνοντας τον αριθμό πρωτοκόλλου 3507/16.4.2022, κατεβήκαμε στον 3ο όροφο, στο γραφείο 301, στον εισαγγελέα υπηρεσίας, τον αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Παναγιώτη Αθανασίου (πρώην οικονομικό εισαγγελέα).

Πρέπει να πω ότι η συνάντηση αυτή ήταν εξαιρετική. Δεν είναι μόνο η ευγένεια του ανθρώπου αυτού που συγκίνησε τη Ζωή, είναι και τα όσα είπα εγώ εν συνεχεία προσωπικά μαζί του (και κυρίως αυτά που μου είπε ο κ. Αθανασίου), τα οποία σωστό είναι προς το παρόν να τα κρατήσω για μένα.

H πίεση αυξάνεται, η μάχη κορυφώνεται και τα περιθώρια για την ομάδα που ελέγχει την ποινική Δικαιοσύνη στενεύουν…

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »