Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Να πώς η τραγωδία του ηλεκτρικού μίγματος καταλήγει στους φουσκωμένους λογαριασμούς.

 Το ιστολόγιο τα γράφει απ' το 2013 κι η 1η ανάρτηση παραμένει διαχρονικά επίκαιρη και προφητική. Και ήδη το Νοέμβριο του 2019 σας είχα πει πως το 2022 "Λιγνίτης, θα λέτε και θα κλαίτε!". Οι ολοένα και πιο φουσκωμένοι λογαριασμοί που έρχονται αποδεικνύουν πώς τίποτα δεν είναι τυχαίο: η ακρίβεια είναι αποτέλεσμα της συγκεκριμένης ενεργειακής πολιτικής, που για χρόνια ακολούθησαν Πασοκ-ΝΔ-Σύριζα. Η τωρινή και ήδη υπ' ατμόν κυβέρνηση φρόντισε να δώσει τη χαριστική βολή με την άρον-άρον απολιγνιτοποίηση, με τον πρωθυπουργό να δηλώνει ξεδιάντροπα πως θα ωφεληθούν Γερμανικές εταιρείες.

Κι ενώ όλοι προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής, ο αναπληρωτής καθηγητής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. κ.Νικ. Μαμάσης ανέβασε στο διαδίκτυο μια εξαιρετικά κατατοπιστική παρουσίαση για την τραγωδία του ηλεκτρικού μίγματος και το πώς ο τρόπος λειτουργίας του Χρηματιστηρίου καταλήγει να φουσκώνει τις τιμές για όλους μας, με τους παρόχους απλά να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά! Σε κάτι περισσότερο από μισή ώρα θα μάθετε με κάθε λεπτομέρεια το μηχανισμό για το πώς οι πολιτικοί μας οδηγούν και σε νέα εξόντωση, μετά τη χρεοκοπία του 2010. Όλους; Όχι βέβαια, τα λεφτά που φεύγουν απ' τις

τσέπες μας καταλήγουν σε τσέπες τρίτων!


Δεν χρειάζονται περισσότερα, η Εβδομάδα των Παθών είναι ο κατάλληλος χρόνος για να συνειδητοποιήσετε όλοι πως τα πάθη της χώρας έχουν εντελώς συγκεκριμένη αιτία. Μόνο έτσι μπορούμε να προσδοκούμε την Ανάσταση της χώρας! Ανάσταση που δεν μπορεί να έλθει απ' τις συμμορίες που λεηλατούν το δημόσιο χρήμα, αυξάνοντας διαρκώς το δημόσιο χρέος.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

Και, για να μην ξεχνιόμαστε, 21 Απριλίου έχουμε σήμερα. Πριν από 55 χρόνια σαν σήμερα, στις 21 Απριλίου 1967, τα τανκς έκοβαν βόλτα στους δρόμους της Αθήνας και η χώρα έμπαινε στο γύψο για μια επταετία. Έπρεπε να γίνει η Κυπριακή τραγωδία για να καταρρεύσει το καθεστώς των συνταγματαρχών. Σήμερα ποια άλλη τραγωδία πρέπει να μας βρει για να καταρρεύσει το καθεστώς της σαπίλας, το ίδιο που μας οδήγησε στη χρεοκοπία του 2010 και εγγυάται ακόμα μια χαμένη δεκαετία για τη χώρα; Έχετε καταλάβει πως μιλάμε ήδη για μια χαμένη εικοσαετία απ' τις ζωές μας και ιδίως των νέων, που συνεχίζουν να ξενιτεύονται;

Καλή Ανάσταση!

Πηγή: greeklignite.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »