Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Πρόστιμο 100€ στούς ανεμβολίαστους - Πως θα γίνει πράξη το "συνεχίζουμε"

 Stella Patrona

Πως θα γίνει πράξη το "συνεχίζουμε"

Ο Πλεύρης θυμίζει κάτι μοχθηρούς “συναδέλφους” που ενώ γνωρίζουν ότι έχουν χάσει τη δίκη συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους διαδίκους, γιατί είναι σαφές ότι η επιβολή του δεύτερου προστίμου αποσκοπεί στην τρομοκράτηση του κόσμου και στη διατήρηση του “γοήτρου” της κυβέρνησης ότι μπορεί να κάνει τα πάντα (και εμφανείς παρανομίες) χωρίς ο κόσμος να μπορεί να αντιδράσει.

Είναι λοιπόν προφανές ότι πρέπει να απαντήσουμε. Βεβαίως – και επαναλαμβάνω την πεποίθησή μου – η απόφαση του ΣτΕ, όσο και να χρονοτριβήσει το ελληνικό δημόσιο, όσο κι αν καθυστερήσει η έκδοσή της θα μας δικαιώσει. (Για αυτούς που έχουν αμφιβολίες αναφέρω ότι πριν μία εβδομάδα περίπου εκδόθηκε απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Θεοδωρικάκου για την τοπική αυτοδίοικηση, δηλαδή για μια υπόθεση στην οποία διακυβεύονται μεγάλα συμφέροντα. Επίσης τονίζω ότι η Αίτηση Ακύρωσης που συζητήθηκε στις 8.4. έχει πολύ δυνατή νομική εκπροσώπηση καθώς ασκήθηκε από τον καθηγητή Δημοσίου Δικαίου Πάνο Λαζαράτο.)

Η απάντηση όμως – παρότι είναι βέβαιη η τελική δικαίωσή μας – είναι αναγκαία και πρέπει να δοθεί άμεσα. Συνεχίζουμε λοιπόν με ατομικές και συλλογικές κινήσεις.

Ατομικά στέλνουμε αιτήσεις ανάκλησης του προστίμου στο Υπουργείο Υγείας και στην ΑΑΔΕ. Συλλογικά συνεχίζουμε με το θέμα της παράνομης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων μας.

Δεδομένου δε ότι (α) η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει, αλλά δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα για ευνόητους λόγους (β) η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ έλαβε ελάχιστη δημοσιότητα, παρότι προσπαθήσαμε, προχωράμε πλέον σε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων συλλογικά, ώστε να αναγκασθεί να επιληφθεί.

Σημειώνω ότι σύμφωνα με το άρθρο 41 του ν. 4624/2019 δίνεται η δυνατότητα σε μη κερδοσκοπικό φορέα, οργανισμό, οργάνωση ή σωματείο ή ένωση προσώπων χωρίς νομική προσωπικότητα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει συσταθεί και λειτουργεί νομίμως στην Ελληνική Επικράτεια, οι στόχοι του είναι προς το δημόσιο συμφέρον και δραστηριοποιείται στον τομέα προστασιας των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των υποκειμένων των δεδομένων σε σχέση με την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα να υποβάλλει στο όνομα του ενώπιον της Αρχής καταγγελία σύμφωνα με το άρθρο 77 του ΓΚΠΔ. Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο η ανάθεση της εκπροσώπησης γίνεται με ειδική έγγραφη εξουσιοδότηση, η οποία φέρει το γνήσιο της υπογραφής του αναθέτοντος.

Βάσει των παραπάνω προκειμένου να ασκήσουμε συλλογική καταγγελία αποφασίσαμε με τον συνάδελφο Αναστάσιο Κώνστα και την Χρύσα Βαρθολομαίου να συστήσουμε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με σκοπό την προστασία των προσωπικών δεδομένων ιδίως από δημόσιους φορείς. Η επωνυμία της είναι “60+ δικαιώματα” (ωστόσο αν υπάρχει καλύτερη πρόταση για επωνυμία τη συζητάμε αρκεί να προταθεί μέχρι αύριο το πρωϊ) και αρχίζουμε αύριο τη διαδικασία για να λάβει νομική προσωπικότητα.

Σημειώνω ότι η ΑΜΚΕ δεν υποκαθιστά τη νομική επιτροπή για την υποστήριξη της ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ωστόσο για τεχνικούς και άλλους λόγους δεν μπορούν να συμμετέχουν όλοι ως εταίροι στην ΑΜΚΕ, αλλά μπορούν να συνδράμουν με τις γνώσεις τους ως επιστημονική επιτροπή στήριξης.

Επίσης καλό είναι παράλληλα με τη συλλογική καταγγελία να ασκηθούν και κάποιες ατομικές καταγγελίες από πρόσωπα που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της πλατφόρμας της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Οι καταγγελίες τους θα είναι εξατομικευμένες ώστε να μην μπορεί η Αρχή Προστασίας να τις απορρίψει ως τυποποιημένες και το περιεχόμενο τους θα συνταχθεί με τη συνδρομή της νομικής ομάδας.

Θα επανέλθω με το κείμενο της εξουσιοδότησης, όταν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της σύστασης της ΑΜΚΕ. Επισημαίνω για άλλη μια φορά ότι οι συλλογικές κινήσεις δεν συνεπάγονται οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες. Τέλος παρακαλώ για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση να μου στείλετε mail στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση s.patrona@yahoo.gr, καθώς η επικοινωνία μέσω φβ είναι δύσκολη.

3 σχόλια:

  1. “ΣΥΛΛΆΒΕΤΕ ΤΟΝ BILL GATES!” – Βροντερή μαζική “σούπερ διαμαρτυρία” ανεβαίνει έξω από το TED Talk πριν από την κεντρική ομιλία του Γκέιτς – Media Silent.


    https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/arrest-bill-gates-roaring-massive-super-protest-ascends-outside-ted-talk-ahead-gates-keynote-speech-media-silent/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΠΑΘΗΣ

    https://rumble.com/v10mt83-61530483.html

    Ο Δρ. Βλαντιμίρ Ζελένκο, μετά τον Χαράρι περιλαμβάνει τον διεθνιστή, Bill Gates, αναφέροντας:
    «Μπιλ Γκέιτς: είναι ένα ειδικό επίπεδο κοινωνιοπαθή.
    Το μίσος του για την ανθρωπότητα είναι ιστορικής κλίμακας!

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Robert W. Malone-«Tο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προωθεί το φασισμό»

    https://rumble.com/v10vlyl-robert-w.-malone-t-.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ