Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Στρατιωτικός ιατρός Ζώης Μπέχλης: «Γιατί δεν συμπληρώνει ο Β.Κοντοζαμάνης κίτρινη κάρτα»;

 «Έπαθε πνευμονική εμβολή μετά τον εμβολιασμό του»

Ο Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, στρατιωτικός γιατρός και πρώην διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου, Ζώης Μπέχλης, με αφορμή την πνευμονική εμβολή που υπέστη ο πρώην αναπληρωτής Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, μετά τον εμβολιασμό του, του ζητάει να απαντήσει δημοσίως εάν συμπλήρωσε κίτρινη καρτέλα.

Δηλαδή εάν ενημέρωσε για πιθανό περιστατικό παρενέργειας λόγω του εμβολιασμού του που θα πρέπει να εξεταστεί και να διερευνηθεί.

«Έχουμε αυτόν τον φοβερό επιστήμονα τον κύριο Κοντοζαμάνη όποιος από το 2009 μαζί με τον κύριο Τσιόδρα, μετείχε στις επιτροπές εμβολιασμού.

Το 2009 βέβαια δεν πετύχανε να μας εμβολιάσουν την πατήσανε λίγο.

Ο άνθρωπος αυτός πριν μερικές ημέρες υπέστη πνευμονική εμβολή μετά τον εμβολιασμό του.

Δεν λέω από το εμβόλιο λέω μετά τον εμβολιασμό του. Είναι ένας νοσηλευτής ο οποίος είναι

πολύ κρίσιμος, κυκλοφορούσε σε πανεπιστημιακούς κύκλους, της Ελλάδος, καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό.

Ο κύριος Κοντοζαμάνης λοιπόν ο οποίος υπέστη πνευμονική εμβολή, ήταν καλά ο άνθρωπος, διότι θέλουμε να ζήσει να μακροημέρευσει να μας εξηγήσει πολλά, έχει συμπληρώσει κίτρινη καρτέλα;

Ας δει τι λέει νομοθεσία για την κίτρινη καρτέλα. Επειδή ενδιαφέρομεθα για την δημόσια υγεία τον προτρέπω να συμπληρώσει κίτρινη καρτέλα, έτσι ώστε να ενημερωθούν οι φαρμακευτικές εταιρείες για το συμβάν, να στατιστικοποιηθεί η πνευμονική εμβολή την οποία υπέστη, για να βγουν συμπεράσματα τα οποία θα βοηθήσουν την κοινωνία, και για να μην έχουμε κακά ξεμπερδέματα.

Αναφέρομαι στο θέμα της πανδημίας. Προκαλώ λοιπόν, κύριε Κοντοζαμάνη συμπληρώσατε κίτρινη καρτέλα;

Εσείς επειδή δεν είστε γιατρός δεν υποχρεούστε, αλλά επειδή είσαστε μέσα στα πράγματα, ηθικά υποχρεούστε.

Το ίδιο ισχύει και για τους γιατρούς οι οποίοι σας νοσήλευσαν. Οι γιατροί που σας νοσήλευσαν συμπλήρωσαν κίτρινη καρτέλα; Για το συμβάν το οποίο συνέβη μετά τον εμβολιασμό σας;

Εάν δεν έχετε συμπληρώσει κίτρινη καρτέλα ελπίζω να το έχετε κάνει εξ’ αμελείας.

Διότι αν το κάνατε επίτηδες συντελείτε στην μη ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας, συντελείτε στην μειωμένη πληροφόρηση για συμβάντα μετά τον εμβολιασμό, και στρέφεστε κατά της δημόσιας υγείας.

Το ίδιο ισχύει και για όλους αυτούς οι οποίοι δεν συμπληρώνουν κίτρινη καρτέλα. Κοινοποιήστε θέλω να φτάσει στα αυτιά του ιατρικού συλλόγου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ