Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ: “Το 50% των εμβολιασμένων που βρίσκονται στη ΜΕΘ έχουν κάνει μόνο τις δύο δόσεις” – ΣΚΑΪ: “Το 45% στις ΜΕΘ έχουν κάνει και τις τρεις δόσεις”: Κάντε τα μαθηματικά… Για το πόσοι συνολικά μέσα στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι… Και πόσοι ΔΕΝ είναι… Εγώ τα έκανα… Και αυτά είναι τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΥΜΕΡΑ…

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Αυτά είπε στο CNN Greece ο Νίκος Καπραβέλος.

Για το 45% τα γνωρίζετε.

Στους 100 λοιπόν οι 45 είναι τριπλοεμβολιασμένοι.

Κατά τον Νίκο Καπραβέλο, από όλους τους εμβολιασμένους γενικά και συνολικά που είναι στις ΜΕΘ, το 50% έχουν κάνει τις δύο δόσεις. Επομένως το άλλο έχει κάνει και τις τρεις.

Δηλαδή οι 45 στους 100 που είναι τριπλοεμβολιασμένοι είναι οι μισοί από τους εμβολιασμένους με δύο δόσεις, οι οποίοι επομένως είναι άλλοι 45.

Τελικό συμπέρασμα;

Από τους 100 στις ΜΕΘ οι 90 έχουν εμβολιαστεί. Οι 45 από αυτούς με τρεις δόσεις.

Ώστε μόνο το 10% των ασθενών στις ΜΕΘ είναι όσοι δεν έχουν κάνει κανένα εμβόλιο ή έχουν κάνει μόνο μία δόση.

Κάνω κάπου λάθος…;

Υ.Γ. Τελικό συμπέρασμα;

Έχουν χάσει τη μάχη με τους εντελώς ανεμβολίαστους, και

πάνε να ξεκάνουν τους ήδη εμβολιασμένους με τις δύο και τις τρεις.

Οι εικόνες της Σανγκάης έχω τελικά την εντύπωση ότι είναι για να τρομοκρατήσουν αυτούς τους ανθρώπους.

Παρακολουθούμε τους επαγγελματίες προπαγανδιστές δημοσιογράφους να “διαμαρτύρονται” και καλά για τις εικόνες της Σανγκάης, φροντίζουν όμως στο θέατρο αυτό που έχει στηθεί να έχουν τους “ειδικούς” τρομοκράτες (Βλ. τα όσα ανατριχιαστικά είπε σήμερα στον OPEN o Νίκος Καπραβέλος), να “εξηγούν” τον χαμό στη Σανγκάη μιλώντας για την “αναποτελεσματικότητα” του κινεζικού εμβολίου (καθώς τα δικά μας …πετάνε), χωρίς θανάτους στα αστεία “κρούσματα” μπροστά στον τεράστιο πληθυσμό της Σανγκάης, δικαιολογούν και υπερασπίζονται τις κτηνωδίες στη Σανγκάη, και να καταλήγουν πού αλλού; Στην “ανάγκη” να εμβολιαστούμε, περνώντας υποσυνείδητα το μήνυμα ότι αν δεν το κάνουμε αυτό, μπορεί να έχουμε και εδώ εικόνες Σανγκάης.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί είναι ότι ο ελληνικός λαός βράζει. Πέραν των “ανίκητων” που θα κάνουν και την τέταρτη, και την πέμπτη, και την έκτη, και όσες δόσεις τέλος πάντων τους πουν, οι διπλοεμβολιασμένοι, ακόμα και μεγάλη μερίδα πλέον τριπλοεμβολιασμένων, έχουν πια ξυπνήσει. Το βλέπω καθημερινά στα μηνύματα που παίρνω.

Και αν συνεχίσουν να το τερματίζουν, πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να δούμε και εδώ εικόνες Σανγκάης.

Αλλά με ανάποδους ρόλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »