Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Zero Hedge : Οι Καλιφορνέζοι διαδήλωσαν ενάντια στο «νομοσχέδιο για βρεφοκτονίες»

TYLER DURDEN

Συγγραφέας του John Fredricks μέσω των The Epoch Times (η έμφαση δική μας),

Στα σκαλιά του Καπιτωλίου της Πολιτείας της Καλιφόρνια πάνω από χίλια άτομα συγκεντρώθηκαν στη σκιά του κτιριακού συγκροτήματος, ενώ αρκετοί αξιωματικοί της Περιπολίας Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια σάρωναν το περιβάλλον για πιθανές απειλές κάτω από τον συννεφιασμένο ουρανό.

« Αυτή την ονομάζουμε ημέρα λόμπι, όχι διαμαρτυρία », είπε στους The Epoch Times η Τζίνα Γκλίσον, διευθύντρια της Real Impact, μιας χριστιανικής ακτιβιστικής οργάνωσης.

« Η «Διαμαρτυρία» είναι πολύ επιθετική για αυτό που κάνουμε. 

Ο κόσμος διαδηλώνει ενάντια στο νομοσχέδιο της Συνέλευσης 2223 στο Σακραμέντο στις 19 Απριλίου 2022. (John Fredricks/The Epoch Times)

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους είχαν οδηγηθεί από τη Νότια Καλιφόρνια, καθώς και

πέταξαν στο αεροδρόμιο του Σακραμέντο, για να διαδηλώσουν ενάντια στην ψήφιση του Νομοσχεδίου Συνέλευσης (AB) 2223 .

Ο κόσμος διαδηλώνει ενάντια στο νομοσχέδιο της Συνέλευσης 2223 στο Σακραμέντο στις 19 Απριλίου 2022. (John Fredricks/The Epoch Times)

Η βουλευτής της Πολιτείας Μπάφι Γουικς (D-Oakland), η οποία εισήγαγε το νομοσχέδιο, είπε σε μια συνεδρίαση της Επιτροπής Δικαιοσύνης στις 5 Απριλίου ότι το νομοσχέδιο έχει σκοπό να αποτρέψει τη δίωξη των εγκύων για διακοπή της εγκυμοσύνης τους ή απώλεια του μωρού τους.

Το AB 2223 θα απαγόρευε την ευθύνη ενός ατόμου—της μητέρας ή του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης για «αποβολή, θνησιγένεια ή άμβλωση ή περιγεννητικό θάνατο» ενός μωρού με βάση «τις πράξεις ή παραλείψεις του» που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη , σύμφωνα με το κράτος ιστοσελίδα νομοθετικής ενημέρωσης .

Αν και το νομοσχέδιο δεν δίνει έναν ακριβή ορισμό του “περιγεννητικού”, συνήθως περιλαμβάνει το χρονικό πλαίσιο μεταξύ 22 εβδομάδων εγκυμοσύνης και επτά ημερών μετά τη γέννηση , σύμφωνα με την ανάλυση λογαριασμού της επιτροπής .

«Μιλάμε για ένα νομοσχέδιο που όχι μόνο θα τερματίσει τη ζωή ενός παιδιού, [αλλά και] μετά τον τοκετό έως και 30 ημέρες ή περισσότερο», είπε ο πάστορας Jack Hibbs, του Calvary Chapel Chino Hills, στους The Epoch Times. « Ο νόμος, εάν ψηφιστεί, αποτρέπει τη διεξαγωγή έρευνας ή αυτοψίας για το γιατί πέθανε το παιδί. Είναι κυριολεκτικά απίστευτο, και γι’ αυτό χθες, όταν έπαιρνα συνεντεύξεις από ειδησεογραφικά συνεργεία από την Αυστραλία, την Αγγλία και τη Γερμανία, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Ο κόσμος διαδηλώνει ενάντια στο νομοσχέδιο της Συνέλευσης 2223 στο Σακραμέντο στις 19 Απριλίου 2022. (John Fredricks/The Epoch Times)

«[Το νομοσχέδιο του Wicks] μπορεί να προέρχεται από τις καλύτερες προθέσεις, αλλά είμαι εδώ για να σας πω στο Σακραμέντο ότι όχι μόνο είναι λάθος, αλλά και παράνομο όσον αφορά την Πρώτη Τροποποίηση μας, και το πιο σημαντικό, είναι παραβίαση του λόγου του Θεού . είπε ο Χιμπς.

«Ο Θεός είναι Θεός της ζωής. Είναι προφανές ότι τα πράγματα που απολαμβάνουμε στη ζωή είναι όμορφα και πολύτιμα και τα διατηρούμε. αλλά ότι αναλαμβάνεις τη θέση του Θεού — ότι δεν έχεις δικαίωμα».

Λίγες ώρες πριν από τη διαδήλωση, εκατοντάδες παρευρισκόμενοι στη συγκέντρωση συγκεντρώθηκαν σε μια περιοχή συνεδρίων στο ξενοδοχείο Hyatt, δίπλα στο Capitol Park, για να συζητήσουν τη διαδικασία ενός νομοσχεδίου συνέλευσης και μια ανάλυση της γλώσσας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή του AB 2223.

«Λένε ότι προσπαθούν να προστατεύσουν τις γυναίκες με αυτό το νομοσχέδιο», είπε ο Gleason. Αλλά το νομοσχέδιο περιγράφει την κατάσταση ως «προγεννητικό θάνατο» ως αποτέλεσμα εγκυμοσύνης και γέννησης ως «έκβαση εγκυμοσύνης;» 

«Προτρέπουμε την επιτροπή υγείας της Γερουσίας να βοηθήσει στη λήψη των σωστών αποφάσεων».

Ο Γκρεγκ Μπερτ, του Οικογενειακού Συμβουλίου της Καλιφόρνια, μιας θρησκευτικής ομάδας ακτιβιστών, είπε στο μεγάλο πλήθος ότι όταν «άκουσε τη γλώσσα του νομοσχεδίου, δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο μακριά έχουν φτάσει».

«Αυτό είναι ένα νομοσχέδιο που υποστηρίζει τις αμβλώσεις μετά τη γέννηση… Είναι βρεφοκτονία ».

Ο Μπερτ, πρώην δημοσιογράφος, είπε, αν και το ίδιο το νομοσχέδιο δεν αναφέρει τη λέξη «βρεφοκτονία», εάν εγκριθεί, θα επιτρέψει στις μητέρες τη δικαιολογία που χρειάζονται για να τερματίσουν τη ζωή ενός παιδιού μετά τη γέννηση για «αίτια που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη».

Ο Burt είπε ότι μια «αιτία που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη» είναι διφορούμενη επειδή «δεν ορίζεται» στο κείμενο.

« Η επιλόχεια κατάθλιψη είναι ένα παράδειγμα [αιτίας] που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη, που σημαίνει ότι μια μητέρα που έχει κατάθλιψη θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί της και θα υπήρχε δικαιολογία να το κάνει », είπε.

The Legislative Office Building στο Σακραμέντο, Καλιφόρνια, στις 19 Απριλίου 2022. (John Fredricks/The Epoch Times)

Πίσω στα σκαλιά του Καπιτωλίου της Πολιτείας της Καλιφόρνια, οι διαδηλωτές άρχισαν να τραγουδούν απαλά σε συγχρονισμό μαζί με τους Amazing Grace, Jesus Loves the Little Children και God Bless America.

«Κάποιοι φίλοι και εγώ από την εκκλησία ήρθαμε εδώ σήμερα για να αντιταχθούμε σε αυτό το νομοσχέδιο μαζί», είπε η Βανέσα Λε στους The Epoch Times. «Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν πόσο κακό είναι αυτό το νομοσχέδιο και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το σταματήσουμε».

«Προσευχόμαστε για τους νομοθέτες μας να ανοίξουν τις καρδιές τους για να δουν το κακό σε αυτό το νομοσχέδιο και την αποτροπή της ανθρώπινης ζωής».

Όταν αρκετά μέλη της θρησκευτικής κοινότητας της Καλιφόρνια πλησίασαν τα βήματα για να μιλήσουν ενάντια στο νομοσχέδιο, η ένταση του πλήθους μειώθηκε για να τους ακούσει, καθώς ο ηχητικός εξοπλισμός ήταν εξοπλισμένος για μια συγκέντρωση μόνο 500 ατόμων.

Όσοι είναι υπέρ της ψήφισης του νομοσχεδίου αναφέρεται ότι κατέληξαν σε μη ασφαλή συμπεράσματα που υποστηρίζονται από πηγές «ελεγμένων στοιχείων».

«Παρά την πληθώρα άρθρων «ελέγχου δεδομένων» που έχουν αρνηθεί και υποβαθμίσει την σκοτεινή αλήθεια… το επικεφαλής συμβούλιο για την πλειοψηφία υπέρ των αμβλώσεων της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Συνέλευσης της Πολιτείας της Καλιφόρνια δήλωσε ότι «η γλώσσα του περιγεννητικού θανάτου θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα ακούσιο και επιθυμητό συμπέρασμα », δήλωσε η δικηγόρος Olivia Summers στο Αμερικανικό Κέντρο για το Δίκαιο και τη Δικαιοσύνη, μια πολιτικά συντηρητική, χριστιανική ακτιβιστική οργάνωση.

«Η ανάλυση συνεχίζει λέγοντας ότι το νομοσχέδιο μπορεί να μην είναι αρκετά σαφές ότι ο περιγεννητικός θάνατος προορίζεται να είναι συνέπεια μιας επιπλοκής της εγκυμοσύνης. Έτσι, το νομοσχέδιο θα μπορούσε να ερμηνευθεί ώστε να εμβολιάζεται μια έγκυος από όλες τις ποινικές κυρώσεις για όλα τα αποτελέσματα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου ενός νεογνού για οποιονδήποτε λόγο κατά την περιγεννητική περίοδο μετά τη γέννηση, συμπεριλαμβανομένης αιτίας θανάτου που δεν αποδίδεται σε επιπλοκές εγκυμοσύνης. ”

Το πλήθος ενθαρρύνθηκε να είναι ευγενικό όταν μοιράζεται τα παράπονά του με το AB 2223 στην ακρόαση της Επιτροπής Υγείας της Συνέλευσης στις 4 μ.μ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »